Și au dansat copiii din Comuna Dor Mărunt!

Au dansat în piață, langă scenă, alături de Mariana Stan, sora Lascu și sora Veronica, sora Rotatu, alături de frații pocăiți și încă vre-o 10-13 trecători.

Împinsi într-un loc micuț, cei 15 dansatori nu au putut să se desfășoare, dansând înghesuiți și fară posibilitatea de a respecta coregrafia atent pregătită.

Lângă ei, scena era goală, însă datorită faptului că Primăria de acolo nu a vrut să mediatizeze evenimentul, nu au venit oamenii la eveniment!

Dacă se folosea scena, se vedea că sunt o mână de oameni care asistă, mai puțini decât cei care dansează. Primarul nu a mediatizat evenimentul, iar paginile oficiale sunt lipsite de informații. Nici pe pagina lui de facebook nu a postat nimic, așa că Gressani, fie ei mare parte de vârsta a treia, habar nu au avut de eveniment. De Ion Iacomi și de pagina lui de facebook, care este manageriată tot de pocăitele prezente la party, nu a mai avut timp nimeni.

Este de notorietate faptul că Mariana Stan nu a vrut formația de dans la ea în Scoală, asta pentru că ea este pocăită întru Hristos, iar dansul la pocăiți este exclus! Așa și-a gonit antrenorii, din cauza învățăturilor Victoriene, austere, în care dansul reprezintă un păcat oribil, fusta scurta o dovada a desfrâului, pantofii cu toc- un păcat, pentru că tensionează mușchii fesieri, ceea ce creste nivelul de hormoni în rândul masculilor.

Mariana Stan a început rușinată de copiii care dansau, „era formația ei” dar nu au făcut- o în scoală, pentru că altfel, nu mai era scoală gimnazială adventistă, pe grupurile de pastori și profesori adventiști. La nivel național, Mariana Stan este cunoscută drept directoare de scoală adventistă, astfel că a băgat copiii în 2015 când au început în ghena din căminul cultural local unde stăteau și dansau în frig, de făceau cei mici pneumonie, iar primarul analfabet, fura banii din scoala justificând 90 de tone de motorină pe carca școlii gimnaziale.

La adventiștii sectanți marșul în formă militară este regula de bază, marș în care arați ordinea oilor și devotamentul lor pentru zecimea atât de necesară criminalilor care conduc Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, care printre altele se ocupă și cu otrăvirea persoanelor din funcții administrative pentru a pune mâna pe locuri strategice care să le permită control și acces la resurse și la oile proaste care sunt bune doar de muls, de tuns și de f…..

De la Ministerul Învățământului am aflat cu stupefacție că Mariana Stan nu a informat Inspectoratul Județean de Învățământ pentru a obține o autorizație de a scoate copiii de la școală, de la cursuri, pentru dansurile în miezul nopții și pentru petrecerile private la care cei mici trebuie să danseze, azi și mâine.

Doamna Roxana Paturca (Inspectorul General al Ministerului Învățământului la Călărași) a promis că se interesează și ne anunță legat de subiect!

Faptul că doamna Paturca nu are cunostință de aceste plecări, cu minorii peste graniță, alături de echipa de pușcăriași și devianți sexuali a lui Iliuță Vasile, reprezintă o faptă de natură penală demnă de DIICOT- Art 211- Traficul și Exploatarea unor persoane vulnerabile.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Am omorât un Președinte adevărat și am last loc pentru Iulian Dumitrescu, Dan Motreanu și Iacomi, pentru Klaus si Ciolacu

Roxana Paturcă

Teroarea la care adventiștii o supun pe Pațurcă Roxana, condusă de adventistul fondator Cristian Delcea, membru al bisericii Cuza Vodă, înfrățită cu biserica Dor Mărunt prin intermediul pastorului Costi Gogoneață, aceștia o supun unui linșaj mediatic pe senatoare Pațurca de cate ori calca strâmb și nu este ascultătoare. Acesta este contextul în care directoarea adventistă Mariana Stan face ce vrea într-o scoală publică, numită pe forumurile adventiste că fiind scoală gimnazială adventistă.

Update 16:38pm-Cum arată piața din micuța localitate Italiană, când sunt oamenii informați de eveniment? Vă rog să priviti imaginile de mai jos și comparați cu modul în care, cei mici, au fost pusi să danseze lângă scenă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *