După decenii de incompetență în care a zdrobit prin grobianism și corupție Inspectoratul Teritorial de Muncă Călărași, Mihaiță Beștea a profitat de slugărnicia fraților Iacomi și s-a folosit de Școala nr 1 din Dor Mărunt, pentru a întări legăturile mafiote pe care Iliuță Vasile urmează să le pună la lucru, în luna noiembrie a acestui an, când va anunța oficial investiții de milioane de euro, în săraca comunitate din zona Gressano.

Beștea Mihaită a luat cu el un primar analfabet,4 profesori, o asistenta si 15 copiii, acesta fiind cunoscut pentru deviațiile sexuale și abuzul de alcool (Ion Iacomi- zis Turcul), fară a avea acordul scris al Inspectoratului Școlar Județean Călărași (conform spuselor doamnei Pațurcă Roxana- Șef al acestui Inspectorat).

Minorii au fost puși să danseze noapte (21.00) la Gressano, înghesuiți într-un colt de piață, în prezența unor trecători, langa scena.

Ulterior copii au fost plimbați prin mai multe locații, vizitând criptele din cimitir, în timp ce Beștea și Primarul Ion participa la fastuoasa ceremonie din ziua următoare.

Ulterior, distinsa doamnă Paturca a revenit la redacție cu clarificări, menționând un proiect și o avizare pentru 14 copii, care, de fapt, nu există! Scoala Generala Nr 1 nu avea actele necesare – legale- pentru a scoate minorii din scoala, pentru plimbari in Italia!

Pe site-ul Consiliului Județean Călărași, distinsul Beștea se laudă cu 15 copii, așa cum se poate vedea și din sutele de poze postate de Lascu Daniela și Mariana Stan – având calitatea de profesor insoțitor. Asta înseamnă că doamna Paturca a rezolvat repede cu autorizarea, aceasta apărând ulterior plecării!

Chiar și așa, există o diferență de 1 copil, un copil prea mult!

Aceste acțiuni se încadrează în Art 211 Cod Penal-TRAFIC DE MINORI- alin. (1) CP, „(1) Recrutarea, transportarea, transferarea, adăpostirea sau primirea unui minor, în scopul exploatării acestuia, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Sesizare către IPJ Călărași

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Plângere penală adresată Parchetului de pe Lângă Tribunalul Călărași

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *