Psalmul 23:1-6 – Un psalm al lui David

Aflați în plină ascensiune din 2010 (cu bazele puse începând din 2004), Mafia SIAR (Secta Iudeo-Adventista Romana) își construiește rețeaua de influență în instituțiile publice și la nivelul societății civile, formând CELULE, bazate în principal pe elemente pocăite în jurul căruia atrag însă și personaje din afara sectei, primari, șefi de politie, europarlamentari, președinți de consilii județene (Iulian Dumitrescu, Vasile Iliuță), judecători (ICCJ), procurori, miniștrii, deputați și senatori etc.

In cazul CELULEI Mariana Stan Iulian Dumitrescu – Dan Motreanu, au fost explicate în episoadele precedente, influențele și mecanismele prin care SIAR i-a construit și ridicat la poziția actuală începând cu anul 2010.

In același timp, este necesar un istoric succint și al altor CELULE care operează la nivelul capitalei, după care subiectul principal revine la Mariana Stan și CELULA Bucatariu-Rotaru cu baza în Călărași-Grassano (Napoli).

Exemple de celule formate începând din anul 2010

CELULA Ozana Adelaida Calomfirescu (fam.Trofin-Dumitru) și Florin Calomfirescu (BucureștiBacău-Linz; domenii: școli de arte, licee vocaționale) formata in 2010. Beniamin Diaconu, nume cod SIAR „DOCTORUL” este elementul de mijloc al acestei celule, de intermediere, cu o calitate unică, aceea de a intra în aproape toate casele de profesori de muzică, în scoli si licee de muzică din Bucureti, Ilfov in postura de vânzător și acordeor piane.

CELULA Ozana Calomfirescu, cu nume cod SIAR „SORA 13″(1986)-Florin Calomfirescu, nume cod SIAR „HANNIBAL” reprezintă una din cele mai puternice celule construite la nivelul capitalei București, care a reușit penetreze în ultimii 13 ani, elemente foarte importante structurii SIAR: judecători ICCJ, directori (de politie locala si nu numai), biochimiști din Institutul de Biochimie al Academiei Române (BIOCHIM), dar și instituții de artă și cultură (Opera Națională, Teatrul de operetă Ion Dacian, Liceul Floria Capsali, Liceul Dinu Lipatti, Centrul Tinerimea Romană, Artexim, Scoli de artă) etc și au reușit atragă în sfera lor de influență principalii profesori și directori din școlile de artă & muzică & balet, profesori cu rol decizional, aflați în juriile concursurilor muzicale la nivel național, prin care structura SIAR își extinde rețeaua.

Cum este aproape imposibil de găsit o poza cu cei doi, aceste fotografii ne-au fost furnizate de surse din interior. Cei doi fug de fotografii ca dracu de tamaie, si pe buna dreptate, au motive!

Florin Calomfirescu, nume cod SIAR „Hannibal”

 

Ozana Adelaida Calomfirescu, nume cod SIAR „SORA 13”

 

Sora 13 camuflata in Biserica Adventista

 

Ozana Calomfirescu-Sora 13 in Biserica Adventistă de Ziua a Saptea. Religia Ozanei Calomfirescu este o necunoscută în mediile în care ea se învarte, Ozana a avut grijă să nu existe nici cea mai mică înregistrare sau poză cu ea în bisericile adventiste (din mai multe surse, surori și frați adventiști, inclusiv de pastori, aceștia ne spun evită orice funcție în Biserică și rămâne doar în zonele neacoperite de camera de filmat), deși aceștia transmit totul live ca parte din Evanghelizare. Ea nu este cunoscută ca adventistă în corul în care activează de mai bine de 13 ani!!

In imagini, Florin Calomfirescu si Ozana Calomfirescu în postura camuflată de soră intru Hristos, o adventistă fundamentalistă din biserica „Invingatori”, sector 3- Negoita, cea care are ca misiune „spargerea oilor” din Corurile importante de cameră naționale, Corul „Preludiu”etc și direcționarea lor spre activitati subversive de subminare a Bisericii Ortodoxe Române. Ozana Calomfirescu-SORA 13 este cel mai important agent SIAR in București, cu rezultate remarcabile. Acestă CELULA necesită o dezbatere detaliată, istoric, metode, influență.

Principalul motor prin care aceștia pătrund în zona de influență necesară este prin abuzul funcției de director al Școlii de artă nr 2 de către Ozana Calomfirescu și angajarea de profesori, colaboratori din instituții diverse la școală familiei Calomfirescu. Scoala de artă nr 2, pe care aceștia o conduc cu mană forte, este singura scoală de arte din București și din țară care cuprinde în ultimii 7, 8 ani cel mai mare număr de profesori, extrem de diversificați, din toate celelalte instituții școlare & culturale din București, practic devenind o rampă de lansare pentru diverse elemente pe care organizația îi plasează apoi mai departe în diverse instituții de stat, fie prin apropierea profesorilor importanți grupării.

Tot prin trafic și abuz de funcție publică, abuzul funcției de director al  Ozanei Adelaida Calomfirescu, aceasta își recomandă soțul pentru meditațiile private de pian, pe care profesorul corepetitor Florin Calomfirescu, de la Liceul Floria Capsali (membru în Consiliul de administrație al liceului, conform surselor), le oferă copiilor viitoarelor ținte. Aceste meditații, ca aspect particular al acestor CELULE, se desfășoară exclusiv în casele victimelor. Un plan bine pus la punct este realizat în acest fel prin intermediul „umbrei filo-iudeica”, cea care ajunge în mediul privat-intim al familiei, de unde toate informațiile sunt date mai departe grupării SIAR.

Modalitatea prin care un nou, potențial membru sau dușman este curtat și intră în sfera SIAR este destul de complexă, fară legătură aparentă cu profesorul care intră în cercul intim al victimei.

Victima/ Colaboratul este curtat, verificat și introdus într-un proiect, ajutat în privința familei, a copiilor cu un post bun în ministerele unde ei au influență (câte un secretar de stat plasat unde trebuie), ajutați atingă culmi educaționale de vârf, ajutați atingă culmi în sportul de performanță, ajutați cu premii și un loc bun in licee, universitati, in scolile bune aduse sub umbrela lor prin directori de școli, șefi de catedre bine plasați, de asemenea li se fac propuneri de avansare și parteneriate de afaceri & studii de nerefuzat etc.

Totul se face pe baza informațiilor pe care CELULA Calomfirescu (în acest caz) o transmite către SIAR.

Pentru ne-cooperare, persoana în cauză este declarată dușman de clasă, ne-colaboratorii sunt pedepsiți atat ei cat si prin copiii acestora, care urmariti si efectiv desființați în școlile și mediile pe care le freacventează, tot pe baza acelorași informații pe care CELULA (Calomfirescu, Stan, Năstase, Dumitrescu, etc) le transmite Organizației.

Extracțiile de informații se fac preponderent prin copiii, pentru a nu trezi suspiciuni și folosind sinceritatea și inocența acestora, cu expresii cheie de tip „spune-mi, sunt prietenul tău…”, „ce faci la scoală?”, „ce face mama?”,cate kg are tata?(pentru calculul dozei), „ce-a făcut mama în weekend”, etc. Atenție, pentru a nu trezi suspiciunea victimei, nu se pun întrebări directe, face parte din instructajul agenților SIAR. Un capitol separat este pregătit deja pentru demantelarea infiltrării copiilor victimelor SIAR.

Însă toată structura de influență pe care SIAR o construiește în ȘCOLILE (publice), cu un efort și o rețea uriașă, funcționează atât pentru creșterea victimei pentru un rol sau o colaborare ulterioară, fie pentru distrugerea ei.

Ca și cum aceste multiple roluri (director, profesor corepetitor Floria Capsalli, profesor pian, meditator, membru juriu olimpiade&concursuri, coristă, Artexim, membru în consiliul de administrație Floria Capsalli) pe care Familia-Scoală-Cartel „Calomfirescu” o are, nu ar fi suficiente, aceștia mai sunt, ambii, și profesori de educație muzicală la nivelul școlilor gimnaziale din București, importante pentru gruparea SIAR.

Instruirile acestor CELULE au loc preponderent în Elveția cât și in Israel. În funcție de potențialul psihologic al agenților SIAR, pentru sunt selectați pe baza unui profil psihologic dar și individual-profesional și familial, sunt fie Lideri-Săgeți, fie Informatori-Soldați, fie Protectori- Urmăritori, cei care fac actiuni în sprijinul celulei, fie Afiliati-Colaboratori, acestia sunt cei pe care Celula de baza reusesc sa îi stranga sub influenta si controlul lor total.

Ca recompense, întodeauna agenții SIAR primesc recompensele la nivelul familiei, care intră în grija SIAR. În primul rând îi promit agentului îl fac vedetă, o persoană importantă în societate, ea/el care până atunci era un „coate goale” din slugă devine stăpân, iar membrii familiei acestora sunt ajutați de grupare fie în România, fie în țara în care aceștia se află, în Grassano-Italia sau Linz-Austria etc etc.

Datorită faptului că toată familia este prinsă în angrenajul organizației, toți primesc diferite roluri, astfel, structura creată pe o componentă tipar a Mafiei de familie italiene, este deosebit de puternică și invazivă în viața privată a victimelor.

Este un fapt cert că familia SIAR să te urmărească, să te fileze, să te infiltreze, să te hărțuiască și să te indimideze, să-ți urmărească copiii în școli și să-i distrugă prin metode de bullying, de denigrare continuă, prin metode de re-educare.

Umbra Adventistă sufocă Neamul Românesc-EP XIX

CELULA Mariana Stan-Iulian Dumitrescu-Dan Motreanu formata in 2010 (Prahova-Călărași-Giurgiu), domenii: școli, inspectorate, ministerul învățământului),

CELULA Robert Negoiță-Iulian Dumitrescu-Mircia Gutau formata in 2010 (București, Prahova, Ramnicu Vălcea, domenii: administrația locală și centrală București, Prahova, Ramnicu Vălcea, Filarmonica Ramnicu Vălcea, Filarmonica Ploiești),

CELULA Irina Năstase-Alin Dumitrescu (BucureștiConstanța, școli de arte, inspectorat, Cercul Militar Național etc) formata in 2015. Aceasta celulă este la fel de importantă și spectaculoasă, chiar dacă cu o istorie activa mai recentă, ca și celula Calomfirescu.

Alin Dumitrescu, 
nume cod SIAR "Rugul Aprins"
Alin Dumitrescu, zis „Rugul Aprins”
Irina si Vlad Nastase, Biserica Lutherana, str Luterana nr 2
Irina si Vlad Nastase, Biserica Lutherana, str Luterană nr 2

 

Irina Nastase, nume cod SIAR -„Black Widow”, Cercul Militar National

Alin Dumitrescu, profesorul de pian ales din Asociația adventistă AMICUS și crescut de mafia SIAR din 2010, este instruit în Israel. Alin Dumitrescu este mâna dreaptă a Irinei Năstase, ei creează celula în care primul protejează Văduva și o ajută în toate acțiunile. Alin Dumitrescu este un adventist fundamentalist, cu supunere totală statului Israel.

Irina Năstase, cod SIAR – „Văduva Neagra”, Vlad Năstase crescuți de tineri de către de protestanții lutherani din Biserica Lutherană, strada lutherană nr 2, sector 1, vis a vis de Sala Palatului, București, școliti în Germania prin congregație, sunt instruiți pentru infiltrarea copiilor preoților ortodoxi, pentru sprijinirea mișcarii artistice germano-evreiești în România.

Cel mai important rol pe care Irina Năstase, alias „Văduva Neagră” îl are, nu este doar distrugerea tuturor copiilor care îi trec prin mână, copiii muzicienilor consacrați în primul rând, copiii actorilor consacrați, copiii figurilor necooperante(nationalisti, romani) pe care mafia SIAR i le indică, dar este cea care conduce cu o mână invizibilă copiii doriți de mafie, cei ai figurilor ortodoxe de care SIAR are nevoie pentru distrugerea din interior a ortodoxiei romanești, Irina Năstase este și cea care intră în casele militarilor români prin asocierea acesteia cu Cercul Militar București de unde ca profesoară de pian se ocupă de infiltrarea și extragerea informațiilor despre militarii români si familiile acestora.

Irina Năstase este șefă de catedră pian la Școala de Arte nr 3, dar în fapt, este cea care conduce școala de arte, directorul Daniel Castravete, prieten de suflet cu directoarea Ozana Calomfirescu de la scoala nr 2, fiind un papițoi instalat de organizație și adus din oltenia, patria AZS.

Aceste celule lucrează pe o baza adventistă/ protestantă, unul este pocăitul-Ozana Calomfirescu, Alin Dumitrescu, Sorin Stoica, ceilalți membrii ai celulei sunt fie filo-germani, filo-iudei, fie protestanti-Irina Năstase (lutherană), Vlad Năstase (lutheran), Florin Calomfirescu (ortodox-Linz Austria), Madalina Pașol (Berlin) etc

De obicei legătura este intimă, soț, amant etc. aceasta creând elementul de credicioșie de care Mafia SIAR are nevoie pentru a stabili nivelul de încredere.

Suzana Szörenyi pianistă și una dintre figurile pentru care iudeii depun eforturi ramarcante pentru impunerea lor pe scena cultural artistică internațională,(o profesoara respectabila, de altfel, ca toti ceilalti profesori romani de pian) ca pietre de hotar, este cea în jurul căreia se înființează Majura Music Projects, unde Irina Năstase, atât ea cât și discipolii acesteia de la scoală de arte nr 3, depun eforturi susținute pentru contructia acestei asociații-ONG. În Majura Music Projects performează artiștii și profesorii susținuți și aflați în siajul acestei organizații. Ce se remarca este efortul neobosit al acestor celule pentru formarea unei alte istorii, unei alte culturi artistice si muzicale, unei alte religii naționale, figurile istorice si culturale de etnie in special iudee, sunt cele pentru care CELULELE muncesc neobosit, dar si figurile germane, austriece si maghiare.

Dupa ințepatura Vaduvei Negre, devii iubitor de Israel.

CELULA Madalina Pașol-Sorin Stoica-Anca Raiciu (BucureștiGalați, primăria sector 2, evenimente culturale cu promovarea cannabisului in rândul militarilor români) se realizează cu sprijinul lui Robert Negoiță (vezi Experimentul Lehliu).

CELULA Scolii Gimnaziale 128, București, este o celulă formată de Pițurlea-Negoiță-Kadar, prin infiltrarea profesorilor (aduși din fundul tarii) apropiați lor sau a rudelor lor pocăite. Este așezată strategic pentru infiltrarea copiilor cadrelor romanesti și pentru apropierea de Catedrala Mântuirii dar și un cui în coasta lui Piedone, Sector 5.

Andreea Barbu (Piturlea)-Cristina Doicescu (Raul Doicescu-imobiliare asociat al evreilor și adventiștilor, BogArt & Concelex)-Veronica Staicu (Camelia Gogoneață-Imobiliare), celulă complexă care cuprinde un număr deosebit de mare de profesori afiliați organizației și împrăștiați apoi prin alte școli centrale, deosebit de periculoasă prin cele trei persoane-soldați, cu devieri comportamentale de factură patologică, care deja l-au rezolvat pe directorul școlii 128, cu începerea programului de re-educare al copiilor din 2014.

Psalmul 23, Psalmul Păstorului – Programul Ideologic

De ce Evreii-Protestanții-Neo-Protestanții formează un grup cu o baza religioasă și ideologică comună

Adventiștii, neo-protestanții in general, ca sistematizare congregațională, nu își contestă liderul și au o structură organizatorică piramidală, asemănătoare mafiei spre exemplu Cosa Nostra din Napoli.

La adventiștii de azi regăsim psalmii cântați cu fiecare serviciu de Sabath, aceeași psalmi îi regăsim la neo-protestanți începând cu secolul XIX dar și daca ne întoarcem câteva secole în istorie, începând cu protestanții secoului XVI , psalmii și muzica creată în jurul acestora este centrul pe care se va institui reforma protestantă inițiată de Martin Luther.

PSALMII-Cartea cântărilor poporului Israel! „Tehilim” in ebraica– „laudele”

„Psalmos”- „Cântari acompaniate cu instrument muzical”-în traducerea greacă, aceasta este cheia în care trebuie citită toată structura SIAR.

Manifestările culturale, muzical-artistice, acest uriaș net-working, de fapt, sunt înlănțuite în jurul muzicii, a festivalurilor de artă și cultură, concerte, muzicieni, orchestre, actorie și poezie, până la orice mic sau mare ansamblu folcloric, la fiecare mic sau mare lacas de cult (nu ortodox), nu doar pentru este cea mai rapidă și eficienta manieră de a contrui acest uriaș net-working prin care Mafia SIAR se extinde, sau doar pentru figurile cultural-artistice au o vizibilitate și o putere mare de pătrundere în orice tip de societate de la arhaic la modern, de la societatea „Rasariteana” la cea „Occidentala”, formând adevărați vectori în societate, ci pentru ideologic acesta este liantul antic, biblic-baza comună atât a iudeilor cât și a creștinilor protestanți dar și a celor neo-protestanți: PSALMII!

Componenta catolică a SIAR necesită o explicație separată, dar în biserica catolică se cristalizează actul Pslamilor, aici se pun bazele formarii SIAR pe fundamentul catolic din societatea „Rasariteana”(Europa de Est) în special.

Așa cum reforma protestanta se desprinde din biserica mamă-catolica, tot așa SIAR se sprijină pe Vertebra Bisericii Catolice de această dată, formând adevărate celule de sprijin în fiecare bisericuță cvasi-închisă, cvasi-pierdută de zeci de ani fară enoriași, acestea sunt reînviate și aduse la viață prin programe BRD, Kaufland, Aqua Carpatica, conferințe adventiste, festivaluri Enescu, concerte de muzicăsacră„, concerte corale etc. Pentru a înțelege implicarea bisericii catolice în SIAR, este nevoie pătrundem în reforma catolică din secolul XIV din imperiul Hamsburgic (Austro-Ungar).

2010 anul in care manifestarile artistice incep, CELULELE SIAR se organizeaza

Structura ideologică a formării SIAR este conținută în Psalmii lui David, o carte a cântărilor, o antologie antică, ebraică de rugăciuni poetice care formează baza curentului protestant apărut miscare de reforma a bisericii catolice existenta în secolul XVI, realizată de Marthin Luther.

Alături de Torah, cartea legilor dată evreilor de Moise, cartea psalmilor este dată de regele David, o figura centrală a religiei iudaice, o religie care rezumata simplu consta „in Legea lui Moise, în Prooroci şi în Psalmi”.

De la David al Iudeilor 1000 i.d. Hr, la Martin Luther sec XVI, apoi Calvin și reformații, la mai noii profeți adventiști din sec XIX, Ellen White (profetesa pe care prim-adjunctul Nato, Mircea Geoană, o recita atât de bine la un mic dejun cu rugăciune cu BOARD-ul NATO) psalmii le îmbibă acestora „limbajul liturgic și devoțional” în fiecare Sabath.

Pastorul – Nucleul SIAR

Cel mai îndrăgit psalm al congregațiilor reformate (lutherani, reformați, calviniști, presbiterieni, penticostali, adventiști, baptiști etc) între secolele XVI-XIX este Psalmul 23, „Domnul este păstorul meu”, ceea ce reprezintă pentru aceștia „Domnul Isus este păstorul meu”, cum atât pentru protestant cât și pentru neo-protestant, păstorul este de fapt Pastorul bisericii (Biserica=mireasa lui Isus), Pastorul=termenul reformat al preotului ortodox și catolic, deci Păstorul este înlocuitorul Domnului Isus Hristos, prin urmare iubind Pastorul Bisericii și dandu-i ascultare este ca și cum l-am ascultat pe Domnul Isus. Domnul Isus este figura centrală a religiei creștine protestante și neo-protestante, așa cum Iahve-Dumnezeu este singurul zeu al evreilor.

În acest fel, toate aceste congregații converg spre un nucleu religios-doctrinar comun, Pastorul meu Domnul Isus sau Pastorul meu din Biserică, Amin! cum ar spune Tony Berbece.

Titus Corlateanu-„HIDRA” SIAR la meetingul lui Tony Berbece pe Calea Victoriei (cel care urlă este Berbece)

Pastorul Tony Berbece, Sora Anișoara, cada cu apă rece și ghetele Dr. Marten Boury- au pus Rasa, Județul Călărași pe harta României Evanghelizate

Mafia italiană versus Mafia SIAR, o scară de la unu la un milion

MAFIA SIAR-CELULA Bucatariu-Rotaru în Grassano Italia

Acest exemplu este dat pentru înțelegerea acestei structuri de crimă organizată și pentru că, în fapt, în Grassano, familia-CELULA instalată aparține de Biserica adventistă Napoli, acest lucru l-au reușit prin ridicarea unui clan de porcari, în speță Clanul Bucatariu-Rotaru (Pătrășcanu) în apropierea orașului Napoli și prin aducerea acestora în contact cu primăria unei comune obscure și lipsite de importanță în arhitectura Italiei, însă de maxim interes pentru Mafia SIAR.

Comuna Grassano nu are nimic spectaculos, nu are nici măcar ieșire la marea mediterană, adriatică, deși toată Italia este o uriașă insulă. Însă, ce are comuna Grassano nu se găsește in toata Italia, originile unui nucleu de persoane foarte importante în arhitectura italiana a Mafiei SIAR, Margherita Cassano, judecătoare, președinte a Înaltei Curti de Casație și Justiție a Italiei și sora acesteia Alessandra Cassano doctor si profesor universitar la Universitatea catolicăSacre Coeur Roma.

Universitatea Catolica Sacre Cuore situata in centrul Romei Papale

Adevarata REGINA a vizitei din Grassano este Maria Stan!

Adevaratul scop al vizitei din Italia este Mariana Stan!

Nu Beștea, nu Iliuță! Președintele Consiliului Județean Călărași, din motive tehnice, nu a mai putut participa.

După ce Secta l-a prostit pe Iliuță Vasile facă prin Consiliul Județean Călărași un proiect European Erasmus împreună cu școala Marianei Stan, Școala gimnazială adventistă din Dor Mărunt, Regina, iată a reușit fie înfiptă în Administrația comunei italiene Grassano, dar mai ales se împrietenească cu Alessandra și Margherita Cassano, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție Italiene, pentru o fructuoasă colaborare și viitoare infiltrare.

Surorile ei de onoare, prezente în alaiul Reginei, au primit ordin lege cât mai multe prietenii cu administrația Grassano, poliția locală, școli, magistrați.

Nici Mihaița Beștea, nici primarul analfabet Iacomi nu au avut loc în primul rând, după cum se vede în filmare(min. 3), regina Mariana Stan însoțită de sora Laura Bucătariu au fost vedetele principale și invitatele de onoare ale acestui eveniment. De rușine, Mihaita Beștea nu a postat emisiunea tv pe pagina consilului județean.

Și când te gândești înainte de SIAR(2014), Mariana Stan o invatatoare locala blazata, obișnuia ca, după ce își bea cafeaua cu vecina ei Liliana Bănescu(prim procuror Lehliu), coboare în capot, în stradă, pentru a își face cumpărăturile.

Pentru Margherita Cassano, vicepreședinte a curții supreme italiene din 2020, mafia a avut timp o infiltreze pe Laura Bucatariu în Grassano, adusa din structura Marianei Stan, la fel cum pe Ozana Calomfirescu au adus-o în Bucuresti tot din apropierea Marianei Stan și investească într-un primar de nivel Ion Iacomi de Dor Mărunt, Filippo Luberto. Sora acesteia, Alessandra Cassano este, de asemenea, o ancoră într-o universitate de top chiar în sânul Bisericii catolice a Romei.

Pentru neinițiați, accederea în sânul catolicilor a mafiei SIAR și subjugarea fiarei-PAPA sunt punctele maximus care pot fi atinse la nivelul ideologic al adventiștilor de ziua a șaptea. Adventiștii de ziua a șaptea afirma Papa este Fiara din Apocalipsa 13:28. Folosind tehnica gematriei (echivalarea literelor cu numere),valoarea numerica corespunzătoare acestui titlu este 666.

In actuala interpretare (din 1866) a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, titlul papei este „VICARIVS FILII DEI” (Vicarul Fiului lui Dumnezeu) iar prin tehnica gematriei (echivalarea literelor cu numere), valoarea numerica corespunzatoare acestui titlu este 666.

Acesta (istoria acestei interpretări originale o vom detalia ulterior) este nucleul doctrinar al întregii religii adventiste, construită de profetă Ellen WHITE o mișcare de rezistență și adevărată reformă pentru Biserica Catolică, biserica apostaziată care în ultimele zile va impune FIARAPapa =Antihristul, inexistența fiarei în persoana Papei și a bisericii catolice ar duce la auto-dizolvarea adventiștilor.

VICARIVS = 112, 
FILII        = 53, 
DEI        = 501
TOTAL : 666  

Celula Bucatariu-Cassano (Grassano-Napoli)

În cazul de fata, acțiunea se petrece în Grassano și tine de organizarea bisericii adventiste din România BucureștiCălărași, biserica adventistă din Napoli-Italia și ADRA Napoli

Familia este capo di tutti capi, in cazul adventistilor – familia Pițurlea, familia mesianica.

Pe acest model sunt dezvoltate si celelalte structuri maghiar-catolice, germano- lutheran, iudee-mozaice etc. Familia este capo di tutti capi, în cazul adventiștilor – familia Pițurlea, familia mesianică. Pe acest model sunt dezvoltate și celelalte structuri maghiar-catolice, germano- lutheran, iudee-mozaice etc. Pentru că este o structură mafiotă, de tip clan, organizați în spirit de supunere totală, adventiștii își execută opozanții în cel mai crud mod, extirpandu-i din biserică, din comunitate, din media, din viața socială. Această manieră a execuțiilor adventiste necesită un capitol separat.

În cazul neo-protestanților, este un model obișnuit de distrugere a victimei prin otrăvirea mediului în care aceasta funcționează, prin întinderea unei pânze (văduvă neagră) atât de groase de minciuni bine țesute încât victima, încercând iasă la suprafață, mai rău se scufundă.

Există și credincioși care își văd de religia lor în liniște și pace, dar asta pentru că există și cazul fericit în care secta nu îi implică în misiuni active. Secta SIAR este cea care selectează profilul psihologic de care au nevoie, însă datorită spălării ideologice și depersonalizării fraților și surorilor, există o bază destul de largă din care secta selectează și îi introduc în locurile cheie, într-o manieră în care aceștia de multe ori nu înțeleg în totalitate rolul de sprijin pe care îl au pentru mafie.

Familia Pițurlea aseaza și aranjează jocurile la nivelul Bisericii adventiste române, din ultimii 30 de ani.

Underboss – Aurel Neațu, președintele Uniunii Adventiste, provine din Conferința Oltenia cea din care își trage rădăcinile Pițurlea, conferință Oltenia (scoală de cadre) cei mai mulți soldați înfipți în școlile românești.

CăpeteniiRobert Mandache, președinte Conferinței Muntenia, analfabet; Iulian Dumitrescu-Robert Negoiță reprezintă celula Vălenii de Munte, nucleu principal în secta SIAR.

Căpetenii – Gabriel Isvan, ungurul suit la nivel de răspândire a propagandei religioase, Director Educație & Libertate Religioasă, Cristina Isvan (Slobozia) directorul  de programe Speranța TV, Catalin Bărbulescu este pastorul Bisericii de Centură (biserica privată Pițurlea) și director al postului Speranța TV.

Căpetenii – Emanuel Mihai Gâdea, pastorul care conduce Antena 3 CNN, ”cel mai pro-american și pro-nato” post de televiziune conform patronului Dan Voiculescu. Dan Voiculescu, „securistul Director General atotputernic” care surprinzător, predă postul media Antena în mâinile fraților adventiști Gâdea și Dan Negru.

Căpetenii – Cornel Darvașan, maghiarul frate de pastoratie adventistă cu teleormăneanul (Teleorman=Bucegiul adventiștilor) Emanuel Mihai Gâdea, în prezent directorul A7 TV și Procreed Music („uriașulproducător de muzică gospel-iudeo-adventistă) și a podcastului cu academicieni Brain Matters.

„Brain Matters” parte a programului ideologic, pentru ca SIAR nu tinteste decat capetele!

Cornel Darvașan, Profesor Doctor cu tezaPăcatul în cultura românească în care critică simpatia românilor pentru dracul, acest antiromân declarat, este un element al Mafie SIAR deosebit de important, un Pion crucial, infiltrat în Academia Română până în gât și cel care cultiva EGO-urile marilor academicieni dar și a vedetelor-Marcel Pavel, Vlad Mirita, Monica Anghel (alta amarată care ține o pocăită în casa din 2010), Luminița Anghel, Maia Morgenstern etc.

Gabriel Kadar și Cornel Darvasan cei doi unguri pastori adventiști la Lehliu Gară, o biserică inexistentă care, ferită și protejată de Iacomi, servește drept casă conspirativă boșilor adventiști veniți recent din București

Căpetenii – Gabriel Kadar, ungurul frate cu Darvasan, ambii își mențin moralul pentru crimele odioase în care sunt băgați prin slujirea la aceleași biserici, biserica adventistă Foișor și biserica adventistă Lehliu-Dor Mărunt-nucleul dur al SIAR, deși Darvasan este forțat de familia conducătoare Pițurlea intre membru în Biserica de Centură-pentru a-i menține acestuia zgarda scurtă.

Excluderea din biserică este devastatoare pentru neo-protestanți, care ieșiți din biserică nu-și mai găsesc locul în societate, Cornel Dărvășan a fost exclus de Piturlea pentru aprox 10 ani si readmis in Biserica de Centura in 2022, botezat la biserica Foisorul de Foc, biserica sora cu biserica adventista din Dor Marunt. Marea vedeta nationala si internationala Cornel Darvasan, vine si el in colbul Baraganului sa ia lumina din Dor Mărunt!

Gabriel Kadar este de asemenea un pion important, soția Daniela Kadar provine din aceeași biserică cu Cristina Isvan (vezi mai sus)-Slobozia, atâta fiica Ingrid Kadar cât și Gabriela Istrate, cumnata lui Gabriel Kadar, sunt nume importante în Schema ADRA Internațional.

Gabriela Istrate este managerul de proiecte ADRA care susține mai multe infiltrări la nivel politic în toată țara, Buzău, Arad, Călărași dar si peste hotare etc. Gabriela Istrate este cea care îi umple scoala Marianei Stan cu cutiuțele de cadouri, pregătite de părinții copiilor din scoli, nicidecum de biserica sau de ADRA.

nu uitam rolul Violetei Pițurlea, șefa Board-ului ADRA România.

ADRA reprezintă cel mai puternic instrument de infiltrare pe care SIAR îl are, la nivel transfrontalier, datorită reprezentării acesteia în aproape orice țară EU și non EU și a puternicei susțineri cu fonduri de către biserica adventistă la nivel global. Iată de ce ADRA pune atât de mult accent pe mica comunitate și scoală din Dor Mărunt, cine s-ar gândi la o întreagă structură de crimă organizată ascunsă într-o mică scoală de la țară.

Nume importante in Schema ADRA Internațional. Gabriela Istrate este managerul de proiecte ADRA care susține mai multe infiltrari la nivel politic in toata țara, Buzau, Arad, Calarași etc.

Jonathan Duffy CEO ADRA International in vizita la Dor Marunt, primarul Ion Iacomi, Directorul Propaganda SIAR-Pastorul Gabriel Isvan, Regina SIAR-Mariana Stan, pastorul Ionel Calota

Under Boss-Capo I-Titus Corlățeanu, Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, fost ministru de externe, cel care oferă sprijin necondionat Marianei Stan pentru intrarea acesteia in ambasada Coreei de Sud, dar același TItus Corlățeanu care i-a tras presul de sub picioare lui Victor Ponta in 2014, creeand artificial scandalul voturilor din diaspora, diversiune pe tema caruia Ponta a pierdut alegerile. Titus Corlateanu este cel care îi favorizează lui Mihai Brașov (frate de credință cu preotul Daniil Iacsa-biserica cuibul cu Barza), Pastor Popa Tatu-punct central al Mafiei pe București (Campina) intrările în Ambasadele străine din București.

Capetenii – adventistul fundamentalist Pavel Popescu, analfabetul aparut din fundul Norvegiei de unde se ascundea când șomer, când zilier in constructii, acesta se cațără pe valul pe care multi pocaiți s-au cațărat in 2015, Colectiv, și binevoitor în transferul raniților, apare brusc în anul următor în parlamentul României 2016, în prezent vicepreședintele comisiei de apărare a țării și recent numit Vice-Președinte ANCOM, atât de necesar Mafiei SIAR.

Pavel Popescu este o bomba cu ceas la adresa securitații statului, poza cu spionul evreu Jonathan Daniel (între timp acesta și-a acoperit numele) ascuns de Piturlea în ADRA (e parte din familie). În ajutorul refugiaților 2022 și acțiunile ADRA de la vama Siret, a existat o sincronizare totală între ADRA și ISU București cu sprijinul lui Raed Arafat (cunoscut drept agent activ MOSSAD).

Capetenii: președinți de conferințe, directori de licee adventiste, directori media responsabili cu propaganda, pastori la nivelul bisericilor, infiltrarile acolo unde este necesar, directori de școli generale, de muzică sau licee si universitați, oameni politici.

Soldații SIAR sunt adusi din cel mai indepartate catune, oameni care in afara religiei sunt mai degrabă dezintegrați moral, social si profesional. Aceasta este exact situația acestor persoane înainte de racolarea și pregătirea dată de Secta SIAR, pentru că sunt foarte bine instruiți în funcție de rolul și profilul psihologic, astfel este cazul lui: Ionel Calotă (etnie romă ), Mihai Brașov (etnie romă), Dumitru Nicolae-Gogosel, Ozana Calomfirescu (Trofin-din Strugari Bacău), Mariana Stan (Alexandru Odobescu), Gogoneață (Golești-etnie romă), Andreea Barbu (Brad-educatoare la tăticu), Daniel Castravete (sat din Craiova-etnie romă), Daniela Kadar (croitoreasă din satul Brancoveni-azi stea adventista imbracata Armani), Mariana Ariesanu (Vălenii de Munte), Irina Năstase (deși cu studii superioare, aceasta nu materializează profesional mai nimic fară ajutorul comunității germane). După intrarea în Sectă, cu influență și ajutați din toate parțile (vom detalia cum și în ce fel), carierele lor explodează, ajung stele, sunt instruite vestimentar și ca imagine și dacă înainte își târâiau hainele la propriu, aceștia încep să acceadă la funcții, venituri financiare și situație materială pe care doar în vise o puteau avea anterior. Acești oameni vor da tot Sectei, până la ultima picătură de sânge, al lor sau al victimelor.

Aflați în plină ascensiune, SIAR se extinde și în afara granițelor țării, construind și dezvoltând asiduu biserici neo-protestante și rețele de ’’soldați’’ ADRA cu care umplu orice structura de interes vital pentru ei.

A nu se înțelege că familia SIAR este singura și de capul ei în acest demers. Pițurlea este vârful și interfața adventistă a unei structuri bine organizate germano-iudeo-neo-protestante cu aportul maghiarilor și bisericilor protestante, lutherane, evanghelice și catolice.

Asociați sunt cei care nu sunt din religia adventistă dar lucrează îndeaproape cu ei, este necesar să exite o legătură de familie, de rudenie sau o apropiere de tip iubiți, prieteni din copilărie cel puțin.

La nivelul comunei Dor Mărunt-nucleu al mafiei SIAR, se știe cum au apărut frații Iacomi dintr-o familie slab alfabetizată, coborați din sărăcia lucie în care trăiau din Țigănești, Iași (azi o comună înfloritoare) și cum ajunși la mijlocul anilor 80 în Bărăgan, s-au aciuat pe la ferma de vaci pe unde părinții lor au reușit să prindă un loc de zilier, și tot acolo și-au crescut și copii pe Ion Iacomi, Iulian Iacomi, Florica Iacomi etc

Mai tărziu, ținuți de milă pe lângă șeful de IAS Lehliu, directorul Magla, aceștia reușesc să pună mâna pe o parte importantă a averii acestuia, profitând de bătrânețea și bunătatea celui care le-a dat să mănânce o pâine și i-a crescut pe lângă el. Maglă, șeful IAS Lehliu, s-a sfârșit curând de supărare, hanul acestuia și mai multe proprietăți intrând pe mana hrăpăreață a fraților Iacomi. Cine nu a înțeles cum niste copii de văcari ajung la vârful administrație locale, nu a prevăzut nici că istoria se vă repeta într-un mod chiar mai dur, victimelor!

Racolarea soldatilor lui Hristos, viitoare stele in ascensiune

Stanga Pastorul Mihai Brasov(frate de credinta cu Daniil Iacsa, preotul bisericii „Cuibul cu Barza”, dupa intepatura Vaduvei Negre), dreapta Pastorul Ionel Calota, azi mari vedete adventiste

Ferma de reproducere a porcilor din Dalga Gara

În Dalga, comuna Dor Mărunt, existau două ferme mari una de porci și una de vaci, separat de acestea există și ferma de reproducere a porcilor în spatele gării din Dalga Gară, în apropierea fostului centru cultural construit în anii 50 și aflat în stare de degradare cvasitotală.

Fermele erau conduse în perioada aceea de inginerul Marinescu, fost director de IAS și prieten al doctorului Graure, într-o perioadă în care doctorul se sfătuia și își petrecea timpul cu inginerul, aceștia, având un nivel ridicat de educație, nu se coborau la nivelul porcarilor și văcarilor, așa cum i se întâmplă doctorului Graure în ultima decadă când îl secondează pe Iulian Iacomi, preferând în anii 80 discute și împartă coniacul cu elita socialistă.

Doctorul și inginerul communist (Director de I.A.S., Director de fermă), oamenii de bază ai societății socialiste erau intelectualii respectați de comunitate, pe care nu i-ai fi văzut niciodată punând umărul la urcarea muncitorilor în fermele de porci pe tronul Împăratului Iacomi de azi.

Tot la mijlocul anilor 80, în perioada comunistă, politica socialistă trimitea forță de muncă săracă din nordul țării (Moldova), în general oameni din categorii defavorizate, țigani, analfabeți, familii fără locuințe, pătură socială care nu își găsea ușor un loc de muncă, aceștia erau trimiși la Câmpie, unde fermele agricole erau mai dezvoltate și era nevoie de oameni în special în fermele de animale, porci, vaci și păsări.

În acei ani, la ferma de reproducere a porcilor din Dalga, o familie de țigani coboară din Moldova, familia Bucatariu-Rotaru (Pătrășcanu) unde trăiau în sărăcie lucie și fară un loc de muncă, o familie cu membri numeroși, frați, surori, copii. Aceștia se aciuează în clădirile încropite ca locuințe pentru zilieri, în spatele gării, câteva clădiri uzate și fară o rețea proprie de curent sau apă.

Cum fermele de porci si vaci erau toate în afara satului, această comunitate de familii sărace trăind cumva izolată si marginalizată de sat.

Este greu de descris situația în care se afla familia Bucatariu – familia Rotaru în acei ani, mulți copii, fară locuri de muncă, ajutați de comunitate cu ce aveau nevoie. Și totuși aceștia primesc ajutor, atât în școală cât și de la bisericile din sat.

Ferma de porci din Dalga Gara

Fermele au fost profitabile mult timp și după perioada comunistă, țiganii dezvoltandu-se în familii numeroase cu o droaie de copii. În Familia Bucatariu-Rotaru femeile munceau la fermă de vaci iar bărbații la fermă de reproducere a porcilor, lângă fermă de reproducere existau aceste locuințe ale zilierilor.

În anii 90, în bisericile adventiste locale Dâlga și Dor Mărunt vin primele tiruri cu ajutoare, în general haine second hand, strânse din bisericile din vestul Europei.

Atrași de ajutoare, familiile Rotaru-Bucatariu din Dalga, vin spre biserica adventistă locală, la început timid, doar pentru aceste ajutoare, mai târziu ei cochetând cu biserica, unii dintre ei botezandu-se și devenind membri, alții rămânând atașați de biserică doar pentru ceva avantaje materiale și funcții în administrația publică, după cum urmează.

Din familia de zilieri la porci, aciuați în spatele gării, între timp fermele se aflau în dezmembare, se distinge spre finalul anilor 90, adventistă Silvia Pătrășcanu-Rotaru și sora acesteia Lucia Bucatariu (cu fiica Laura Bucatariu).

Parintii Bucatariu (Rotaru) in Italia
Lucia si Laura Bucatariu, fiica – Italia
Fratii Bucatariu(Rotaru), in Italia

Sora adventistă Silvia Pătrășcanu petrece mai puțin de un an în biserica adventistă din Dalga Gară, aceasta își petrece ultimii 25 de ani în Italia, ca badanta și atrage după ea în această meserie, nobilă de altfel, pe copii și nepoți– Corina Rotaru, Flori și Nicoleta Rotaru, de asemenea pe sora Lucia Bucatariu cu fataLaură Bucatariu (nepoata).

După mai mulți ani petrecuți lucrând pentru bătrâni în Italia, rând pe rând, familia Rotaru-Bucatariu se alfabetizează la Universitatea Adventus și încep pătrundă adânc în posturile publice ajutați de Primarul Iacomi, și Președintele Consiliului Județean Iliuță Vasile. Aceste servicii prin care un primar și un președinte de consiliu județean le face unei familia aflată la marginea societății, transformandu-i peste noapte în staruri locale cu acces nelimitat la fonduri publice, este de fapt un serviciu întors bisericii adventiste cu care atât Iulian Iacomi cât și Iliuță Vasile colaborează la toate alegerile locale și nationale din 2010. Așa se explică apariția directoarei adventiste regina Mariana Stan din Dor Mărunt, scoală gimanaziala nr 1, 2 și grădinițe. Când ești cuminte și faci ce zice Secta, răsplată vine prin familie (copii, frați, surori bine așezate).

Nicoleta Rotaru – Buica

Vom publica în curând tenebroasele legături dintre Florentina Rotaru , Iliuță Vasile, Ion Radu Aurel și Mafia italiană a certificatelor verzi și a parcurilor solare (știe Iliuță ce urmează…)!

Asa se explică impunerea programului Respiro de catre secta adventista la nivelul scolilor din judet si din orasul Calarasi, cu sustinerea totală a Roxanei Paturca, inspectoarea pe judet.

Asa se explică imbolnavirea subită a prefectului George Iacob si a sotiei in 2019.

Asa se explica si impunerea lui Nicolae Dumitru la ITM si subprefect, un analfabet pocait din Alexandru Odobescu, var cu Ozana Calomfirescu, ambii inexistenti pană la ridicarea SIAR in 2010.

Ozana Calomfirescu, crescută si selectată de unul din Iluminatii adventisti, Florin Laiu in Strugaru-Bacau, un guru pe model Bivolaru al adventistilor, subiect pe care il vom aprofunda in episoadele viitoare.

Asa se explică si aducerea Ozanei Calomfirescu (fostă Trofin) din fundul Bacăului, mai intai in Calarasi(2010), pentru realizarea legăturilor cu celula SIAR Mariana Stan-Nicolae Dumitru-Ionel Calota s.a., iar apoi catapultată in 2011 in Scoala de arte nr 2, sefa de catedră in 2014 si director in 2016, o ascensiune fulminanta de altfel.

Din 2015, directoarea Mariana Stan ajutată de intreaga infrastructură a mafiei adventiste si de fondurile nelimitate ale acesteia, aduce o echipa de instructori de dans populari din Calarasi care construiesc o formatie de dansuri populare la nivel local, o idée admirabilă daca nu ar fi folosită strict in scop electoral pentru Iacomi dar si Iliuta, dar mai ales ca instrument de PROPAGANDA SIAR.

Vezi articole cu formatia de dansuri (din ultimele saptamani, din Experimentul Lehliu))

Evenimentul petrecut în perioada 20-24 Septembrie la Grassano, care implică un număr de 15 copii extrași în timpul anului scolar fară aprobarea inspectoratului sau a ministerului educației, în interesul grupării și mafiei adventiste SIAR dar și a politicienilor Vasile Iliuță, Iulian și Ion Iacomi, Mihaita Beștea și organizarea prin intermediul acestui eveniment a traficului de copii și a traficului de influență transfrontalier prin accesul a unor persoane inculpate în multiple dosare penale, dosare aflate în faza finală de judecată, la vârful cel mai înalt al justiției italiene.

Într-un comunicat forțat de mafia adventistă, ai căror membrii Mariana Stan și Laura Bucatariu s-au panicat după apariția imaginilor și informațiilor reale despre vizita copiilor în Grassano, primarul din Grassano face public posterior vizitei, Scoală Dor Mărunt și echipa Mihaita Beștea, Mariana Stan, Ion Iacomi. Abia în data de 25, apare comunicarea pe pagina primăriei Cassano, după trimiterea plângerii penale în data de 24 Septembrie.

„The mayor came, as a delegation, with the vice president of the Calarasi region Mihăi ,ă Beștea.
A thank you goes to all the girls and boys of Gymnasium school n1 of Dor-Marunt for enchanting us with their typical dances, in traditional costumes, during the evening of September 20 in front of the eyes of the Cassano sisters to whom we granted honorary citizenship and thank you for participating at ceremonies, always in typical costume.”
 
Atât Administrația din Grassano cât și Consiliul județean, redau evenimentul de acordare a cetățeniei de onoare, foarte succint și evitând numele și funcția celor două doamne, ei le numesc generic surorile Cassano. Nu dezbatem aici lipsa totală de politețe și modul necolocvial de prezentare a celor pe care primăria Grassano le sărbătoresc și le dedică un eveniment grandios în perioada 21-24 Septembrie.
 
Consiliul Judetean:”Îmbrăcați în costume populare, au adus un strop din frumusețea și bogăția tradițiilor noastre în comunitatea din Grassano, impresionându-i și bucurându-i pe toți cei prezenți inclusiv pe cele două surori Casano, cetățenii de onoare ai localității.”
 
Mihaita Beștea evită total pună vreun Video al evenimentului, oare de rușine sau pentru vizita avea ca scop principal infiltrarea Marianei StanRegina și a surorilor pocăite în preajma Margheritei Cassano și a profesorului doctor Alessandra Cassano?

Mariana Stan, aflată în panică totală, își pune echipa de profesoare fidelizate, aplaude frenetic, înjure la comandă dar mai ales, Mariana, postează sublim: Traficul de influență la nivelul președintei Înaltei Curții de Casație și Justiție Italia.

Pentru adventiștii fac greșeli, soldații sunt cei mai slab alfabetizați oameni din structură, căci ce om cu o carieră în spate s-ar catara pe spatele copiilor, ca ăștia?

Disperată situația scapă de sub control și mai multe informații despre scopul real al vizitei apar în ziare, Mariana Stan își pune prietena dea mai multe comunicate, cu scop explicit de a acoperi informațiile prezentate de ziarul Experimentul Lehliu. Acest fapt arată subjugarea totală a primarului Felippo din Grassano, sub mafia SIAR, pe același model ca al lui Vasile Iliuță și Iulian Iacomi. Istoria primarului Felippo în episoadele următoare.

Trafic de minori și exploatarea acestora în interes personal la nivelul PSD Călărași. România exportă Crima Organizată la nivel de Clan, în Italia.

Mariana Stan și Laura Bucatariu, două surori intru Hristos ce au reușit prin doi primari comuni de țară, și întindă rețeaua pe culmi nebănuite.

Laura Bucatariu si primarul Grassano, Fellipo

 

Primarul racolat de Secta Felippo

 

Margherita Cassano si Alessandra Cassano la stanga si la dreapta primarului Felippo, doua randuri in spate Laura Bucatariu, cea in roz, cu Bestea -vicepresedintele Cons Judetean si Iacomi, primar Dor Marunt

 

Mariana Stan, dupa ce a dat mana cu Chestorul General al Politiei Romane, Bogdan Despescu

 

Adventistii Paul Lungescu si Mariana Stan cei care intra in toate scolile din romania(Bucuresti in principal) deghizati in oi ale lui Hristos, prin programe PNRR, programe Erasmus sau prin fonduri Europene

 

Sorin Ion, Secretarul de Stat al Ministerului Educatiei, arata din ce in ce mai rau, pe masura ce adventistii prind mai mult control in Minister

 

Programul de Propaganda SIAR – EDIT cu care adventistii controleaza tot mai multi guvernanti. Bogdan Despescu ultimul mohican inainte de a fi mazilit de SIAR pe model Liviu Vasilescu