Excepționalul eveniment de ieri noapte, când un șofer a pierdut controlul mașinii pe DN3A (CL-18-MAK), în dreptul depozitului deținut de temutul Stamate Gigel, locul unde toți delicvenții din Bărzeni, toate lăturile satului se adună în cîrduri și aruncă cu pietre și înjurături în „dușmanii ” primarului, a capăt o dimensiune ciudată, chiar și pentru cei din crima organizată călărășeană, care au rămas surprinși de timpul de reacție scurt, al celor din clan, care au populat imediat locația, la unsperezece noaptea!

Este de notorietate faptul că sute de persoane din Comuna Dor Mărunt, în marea lor parte romi, primesc ajutoare sociale și de tot felul, în schimbul transformării acestora în sclavi ai primarului.

Dovadă stau și dosarele penale, multe la număr, pentru indemnizații pentru creșterea copilului acordate ilegal, cu directa colaborare a Primăriei și a angajaților acestei instituții, elemente date spre analiza către DIICOT tot de conducerea primăriei Dor Mărunt (Vezi Operațiunea Coțofana). În zona în care a avut loc nefericutul accident, chiar lângă magazinul temutului Stamate (și el sclav în clanul Iacomi), elementele susținătoare trebuie să vina în număr mare, indiferent de eveniment, pentru a crea presiune asupra „gaborilor” sau a celor care sunt ostili clanului Iacomi.

Cel mai bine se vede modul de operare la alegeri, când sute de țigani și români mai albi ca laptele de capră, stau în fața Secției de votare din cadrul Școlii Adventiste (Pocăite) nr 1 din Dor Mărunt, unde scuipa , înjură, și umilesc votanții care sunt cunoscuți drept potrivnici actualei adunături de hoți, de paraziți care populează UAT Dor Mărunt.

Faptul că la 11 noapte o sumedenie de „prieteni” au apărut imediat, unii de la 2 km distanță, arată modul de operare și doar o munune a făcut ca cei accidentați să nu fie bătuți, înjurați, scuipați, jefuiti si lasati sa agonizeze in șanț.

Având în vedere victimele din mașină accidentată, o serie de ambulanțe au tot venit la Dor Mărunt, unde au cărat pe rând pasagerii la spital, în timp ce Politia a păzit vehicului, având în vedere că ochii privitorilor erau foarte insistenți, așa cum se poate observa din înregistrările video.

Am încercat să iau de dimineața legătură cu Primarul, cu Vicele și cu Micu Filip Ioel (Inspector Principal Prim), însă nu erau în primărie, nu răspund la telefoane, și chiulesc în masă. Având în vedere imposibilitatea accesării sistemului de supraveghere din sat, controlat de pocăiții lui Hristos, membrii SIAR (secta Iudeo-Adventistă din România), am apelat la un cetătean din zonă, care ne-a furnizat clandestin imagini spectaculoase de la accidentul de ieri noapte.

În timp ce oamenii din comună nu au apă în fântâni și aduc cisterne de la 10 km distanță, să aibă ce da la animale, primarul și cohorta lui de pușcăriași și volatori fură sălbatic, până și ultimul ban din bugetul Primăriei, cu sprijinul Procurorilor corupți din Călărași și cu blanda mângâiere a mamei lor bune: Prim Proc. Bănescu Lilana.

O adevărată tragedie se petrece în Câmpia Baranului, care din cauza lipsei precipitaților și a cantității mari de apă pompată de Rafinăria Bunge din pânza de apă freatică, a dus la secarea a aproximativ 40% din fântânile din Buzoieni- Ogoru- Dor Mărunt- Dalga.

Dacă mai adaugăm că familia primarului din Lehliu Gară folosește doua puțuri adânci, săpate la 100m adâncime, pentru a scoate apă în mod continuu și pentru a umple un lac artificial, situația devine clară. Oamenii ramași fară apă în fântână aduc apa cu cisterna, iar în poza de mai jos se poate vedea cisterna unui renumit fermier din zona, plină cu apă, la poarta unuia dintre angajați.

Comuna este lipsită de apă curentă, cu toate că are contract cu Ecoaqua și plătește bani grei către aceasta organizație criminală, care nu face decât să-și bata joc de Călărășeni.

În timp ce Primarul fură și are grijă să-și bată joc de prostălăii din comună, suporterii aplaudă frenetic, veseli că au șansa să o facă!

O mai veche ocupație a celor din Clanul Iacomi este furtul de bani publici pe lucrări fictive, sume mici și dese. Despre firma VET General Consulting am mai scris, și trist este faptul că anunțul făcut de Ion Iacomi în bătaie de joc, este o palmă dată oamenilor din sat, mai ales că intraga comună este părăsită, și arată că o ghena de gunoi, murdară și săracă.

Aplaudacii au sforăit frenetic în laude și like-uri, și trebuie să îl luam aici exemplu pe „Bobo” Barcă (fermier din localitate), care îi este recunoscător lui Ion, că îi ține nevasta în Scoala Adventistă nr 1 din Dor Mărunt.

Ca el sunt toți cei 144 de aplaudaci.

Parcă este păcat să nu furi o așa glaoată de oameni, de așa nivel și calitate. În fapt, conducătorii sunt o imagine a celor care sunt conduși!

Radu Gheorghe Antohe nu este singura ploșniță din grupul elitelor politice care vine să sugă sângele celor amărâti din Dor Mărunt, îl mai avem și pe Iulian Dumitrescu (albanezul) și Dan Motreanu.

În urma investigațiilor făcute de noi în tot satul, nu au existat acțiuni de DDD pe raza localității, cu execepția buzunarului primăriei, golit sistematic de Vatafu Alecsandru și Primarul Iacomi.

vatafu alexandru
vatafu alexandru