Cunoscut drept un aparat de intoxicare evreisc sub directa îndrumare a Statului Israel, Redacția Libertatea frizează normalul prin conținutul nu doar pro-Israel, ci și prin prezentarea unor fapte false, în cel mai murdar și sinistru mod posibil.

Genocidul palestinienilor din Gaza, aflat în plină desfășurare, vine la pachet cu jegul și mizeria oferită de Libertatea și de canalele Adventiste afiliate, care țin să ne amintească de suferințele îngrozitoare indurate de evrei în al doilea război mondial. La butoane- Gabriel Gedo, cel mai pocăit intre toți pocăiții, un adevărat Baal al adventiștilor din România.

Titlul din Libertatea, cu motorina trimisă celor de la spitalul Al Shifa din Gaza, este nu doar o minciună, este o intoxicare scârboasă, asta în timp ce copiii mor fară oxigen în incubatoare.

Titlu din Libertatea si realitatea de pe teren oferita de Aljazeera.

Din informații verificate din trei surse diferite, reiese faptul că nu doar că Israelienii nu le-au oferit combustibil celor din spital, în momentul în care scriu, lunetiștii trag în persoanele care vor să părăsească incinta spitalului.

Legat de combustibil, directorul Spitalului Al Shifa a declarat că a primit doua telefoane pentru 300l de combustibil și pentru 12000l, însă acest combustibil (300l) trebuia preluat dintr-un punct unde se duc lupte de strada, deci nu ai cum să ajungi acolo.

Să nu îi uitam pe frații Pocăiți din Secta Iudeo Adventistă, o adevărată Organizație Criminală, mari iubitori de Israeliți

Postare pe forumul comunităților din România condus de Gedo Gabriel, pedofilul pocăit, pagină urmărită de sute de mii de neoprotestanți!

Și să nu uităm de veșnicul Raed Arafat, palestinianul atât de iubit de canalele Israelite Românești, atât de iubit de Americanii pieteni și de politicienii corupți de la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *