Toate scârbele Județului călare pe spatele unor copii inghețați, în timp ce părinții lor zac zdrobiți de sărăcie și lașitate, ascunși sub pat.

Asta este România reală, cea pe care o construiești, asta este România pe care o meriți?

O nouă vizită excepțională a personalului ambasadei Coreei de Sud, cu marele absent excelența sa Ho Shi Min Su Cheai, în arealul plin cu carcalaci din Județul Călărași, leagăn al Interlopilor din clanul Iacomi- Comuna Dor Mărunt. Obiectiv: Scoală Generală nr 1 din Dor Mărunt, transformată în Scoală Adventistă, sub tiranica conducere a bisericii pocăite, subordonată SIAR. Vizita cu nr 15!

Stau asiaticii la Dor Mărunt mai mult decât stau în birourile sediului consular, cu vizite pentru care părinții celor mici trebuie să se pregătească cu săptămâni înainte.

Calvarul cade însă pe capul celor mici, care trebuie să-și întrerupă orele pentru a prezenta programe artistice nenumărate, de multe ori in locatii private, demonstrații de Judo, cântece și poezii, desene personalizate, prin care zdrențele care conduc județul Călărași se afișează mândrii, în fața musafirilor atent selecționați de Sectă.

Cei mici au venit îmbracați deja în costume tradiționale pe care tot ei au trebuit să le cumpere.

Copilașii mai colorați au fost ținuți departe de eveniment și doar cei cu adevărat „puri”, apți să se ridice la înaltele culmi educaționale ale pocăiților, au participat la event! Mămicile terorizate de directoarea Stan au făcut gogoșele, placințele și pâine caldă pentru invitații aduși cu greu de gruparea Iacomi și Secta SIAR.

Ambasadorul Su Chu Mi How a vrut să vina și el însă Raed Arafat avea ceva să îi spună la ureche, motiv pentru care Excelența Sa a ales întâlnirea cu unicul Arafat, unde au discutat strategii de extragere a tineretului, în caz de aglomerare pe stadioane și în discoteci.

Întâlnirea la Ambasada Coreei de Sud a fost aranjata pentru Arafat tot de SIAR și de prietenii Evrei, asta pentru că Arafat nu are nimic de discutat cu Ambasadorul Coreei de Sud, el fiind așteptat la penitenciarul Jilava, că multe rele a făcut acest individ, României nenorocite de politicienii nemernici care ne conduc de treizeci de ani.

Și în timp ce copilașii dansau și executau programe de amuzament pentru elite, în timpul lor de studiu și de scoală, situația reală din localitatea Dor Mărunt este alta, una tristă, urată și aproape ireală!

Școala din Dâlga Gară- rece ca un cavou

Școala nr 1 din Dalga Gară, în ziua in care Ion, primarul analfabet întâmpină celebritatațile în prezența sectanților pocăiți, cei mici aveau parte de muște și frig.

Scoală rece că un cavou! Nu au făcut focul pentru că nu au primit „ordin” de la Dor Mărunt!

Primarul obișnuit să cumpere resturi de lemn de la Sofian Costache (zis Spaniolul- un alt hoț ordinar) la sume umflate și calitate de tot rahatul, face economie la școlile care nu sunt afiliate pocăiților sectanți, lasând copiii în frig și mizerie.

Femeia de servici se ocupă și de focul de la centrală, for care a pornit abia ieri, după ce părințîi au început să facă scandal.

„Pute la wc-ul din scoală de zici că este latrină publică, așa este de murdar, un adevărat focar de infecție!”

La Scoală Gimnazială, cea din fața Gării, foschistul Ilie (zis „Ilie 400”) lucrează pe poziție de Femeie de Serviciu, să nu plătească primăria salariu mai mare, chiar dacă are curs de fochist.

La scoala din fața gării focul se face doar pentru grădiniță, ceilalți având nevoie de călire și întărire a sistemului imunitar, prin exprunere la elemente.

Au ajuns părinții să aducă soluții pentru muște și alte consumabile, într-o scoală devenită insalubră, mult diferită de Școala unde Ion Iacomi, Tudor Ioan (și ăsta sectant și analfabet funcțional) și Mariana Stan (Regina) ajung să-și expună realizările, profitând de inocența unor copii și de lașitatea unor părinți de care nu poate să-ți fie decât milă.

Realitatea bate filmul în Călărași, însă vina este a părinților care în slugărnicirea și lașitatea lor ajuns să-și abuzeze copii, transformandu-se în unelte fară creier un mâinile unor oameni lipsiți de scrupule.

Pentru a zecea oara, Fu Ho Su Moi Ham (Consul poarta 3) întindea pâinea proaspăt scoasă din cuptor în sarea fară iod, să nu îi cadă oficialului nivelul de bacterii benefice din gură, din cauza radiației.

Prea lași, prea mici, prea impotenți cognitiv

Oamenii de afaceri din zonă și-au trădat comunitatea, au abandonat-o preocupați de propria prosperitate.

Îmbuibați de parale și de sus, scuipă în cap semințe pe țeasta proștilor, care asistă salivând la mașinile și luxul pe care ăștia le expun.

Marius Prevenda

Fost candidat la funcția de Primar, șuntat de Iliuță Vasile și echipa, om de afaceri serios, a ales să se izoleze la Ferma din Ivănești-de frica! ” Nu mai vreau, mă, nu mai vreau!” (Primul din stanga)

Marius Prevenda considera ca mai poate! Nu ai cum!!!

Hristu Costel

Poate cel care a beneficiat cel mai mult de banii din Primărie ( mă refer la zonă) beneficiind de străzi special asfaltate pentru el, cu ferma în mijlocul satului, să poată ieși sutele de camioane de pe cântar fară probleme. Zeci de proprietăți, mașini și sclav în Clanul Iacomi.

Pe Hristu Costel îl interesează doar de el și atât!

hristu costel
hristu costel

Dan Rucareanu- Dor Mărunt

Tractorist la baza, om serios, Dan Rucareanu și-a abandonat satul imediat ce a dat de bani, de mulți bani! De lux fară limite, asta după ce a reușit să ofere primăriilor din Județul Călărași posibilitatea de a scoate combustibil pe bani public- pe caiet.

Abonat la bănuțul public Dan Rucareanu jecmănește copiii din tot Județul, validând si ajutând primarii să fure combustibil. Tot la Clanul Iacomi a ajuns, pe care îl slujește în baza interesului comun: bănuții publici. El se crede mare om de afaceri, de la nivelul luxoaselor mașini, că nu îi mai ajunge nimeni la nas!

El, un interlop, chiar crede că are oanoare și ține la imaginea lui mai ceva că vicele Toader- ăla cu vacile, de merge prin sat cu 5km pe ora cu geamul deschis și nasul pe sus. Am luat doar trei oameni de succes care și-au abandonat oamenii, satul, fie de frică, fie din interes.

Cine să aibă curajul să ridice glasul să spună că nu au cei mici căldură în școlile din Dalga Gară? Cine?

Botezul secret (Ioan Tudor), vaca sfânta și Secta lui Hristos

În secret Vicele văcar a trecut complet la sectanți, și participă alături de elitele pocăite la festivități specifice sectei SIAR, acesta primind promisiunea sprijinului pentru alegerile viitoare. În imagine premierea acestuia în biserica Pocăită, alături de Pastorul Kadar ( ăsta din Claca lui Baal), Sora Lascu, Sora Enache și sora Stan. Să nu uitam de Micu Fipil Ioel și el parazit pe cârcă comunității. Poza este ținută departe de ochii prostimii din sat, că oricum sunt praf….

În Dalga Gară jeg și degradare

Același primar analfabet, aceiași echipa ca la Dor Mărunt.

Satul nu are postaș iar scrisorile sunt aduse o dată pe săptămână și livrate din portbagajul mașinii. Pensile sunt aduse cu întârziere pentru că nu are cine să le ducă, la oameni acasă. Alocatiia celor mici și amenzile sunt în aceiași situație. Primarul le-a refuzat de câteva ori celor de la poată să distribuie actele o dată pe saptaman în clădirea stadionului. Este un adevărat circ demn de Hristu Costel. Mizeria însă este incredibilă, asta pentru că aici nu face nimeni curat, never!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *