secta iudeo adventista

Dumnezeul meu, Dumnezeul tău

„34. Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci și ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine; de câte ori am vrut să strâng pe fiii tăi, cum își strânge găina puii sub aripi, și n-ați vrut! Iată că vi se va lăsa casa pustie; Dar vă spun că nu Mă veți mai vedea până veți zice: „Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului!”

Romani 2:29 „Ci IUDEU este acela care este IUDEU ÎNĂUNTRU şi tăiere împrejur este aceea a inimii, în duh, nu în slovă; un astfel de Iudeu îşi scoate lauda nu de la oameni, ci de la Dumnezeu.”

Putem spune că Dumnezeu este român?

Doar dacă afirmăm ca Dumnezeu este palestinian, israelian, iranian, ucrainean, american, occidental, kenian, balcanic, caucazian etc, in egală masură!

Este un act terorist acela de de a intra peste civili in casele lor si a-i omora sau lua ostatici? Este un masacru? Este.

Este o încălcare a drepturilor omului și a convenției de le Geneva, lovirea spitalelor și infrastructurii civile (tabere de refugiați, școli) cu rachete, împreună cu uciderea unor nevinovați? Este un masacru? Este.

Aparent fac „BINE”

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Andrei Cristian Stan este pe jumatate de origine germana, scolit la Institutul Goethe Bucuresti, cu antene in ambasada Frantei si desemnat deci cu „origini sanatoase” in cadrul luptei de clasa. Andrei Cristian Stan, acest Goebbels al liderului suprem Daniel Pițurlea (cod SIAR-Zidarul Templului), in stranse legături familiale (căsătorit cu nepoata Violetei Pițurlea), este cunoscut pentru abilitățile sale de a vorbi în public și pentru anti-americanismul, anti-progresismul si anti-catolicismul său profund virulente, care sunt evidente în opiniile sale exprimate în public.

Insă Goebbels nu doar vorbeste, el pune in scenă diverse operațiuni de infiltrare, filare, provocare, de rostogolire a victimei pană se afundă in propriul mediu existential.

Dumnezeu este suveran și transcendent în fața oricăror eforturi umane de control sau confiscare. Dumnezeu nu poate fi atribuit unei biserici anume, unui popor anume, unei familii anume, unei case de rugăciune anume. Dumnezeu nu poate fi atribuit Bisericii de Centură!

Gabriel Gedo, pe forumul comunitatilor adventiste, prietenul si fratele de credinta al lui Dan Negru Antena 1
Gabriel Gedo, pe forumul comunităților adventiste, prietenul și fratele de credință al lui Dan Negru Antena 1-Grupul Intact. Evenimentele grandioase adventiste, produse de Procreed, se petrec cu sprijinul ambasadelor, tvr, ambasadorului roman in SUA Andrei Muraru in special-cel care se ocupa de rezervarea spatiilor de concert, a primarului sectorului 4 Daniel Baluta-care finanateaza evenimentul etc.

Gabriel Gedo- Cultul lui Baal și oile Adventiste

Vasile Banescu, intr-un text publicat de presa, numit „Antisemitism, terorism, anticreștinism” in care ne explica importanta Vechiului Testament-Tora, este de fapt o replica la ideologia promovata de Andrei Cristian Stan dar si a forumurilor adventiste.
„Pentru că Noul Testament în cel Vechi a stat ascuns, iar cel Vechi în cel Nou s-a descoperit. În spațiul geografic, cultural și religios evreiesc….Cultura și spiritualitatea creștine au puternice rădăcini iudaice.
Poporul evreu, se pare că nici altele, chiar nici cel român, nu e compus exclusiv din oameni simpatici, ireproșabili, perfecți.
Antisemitismul, terorismul sunt și anticreștinism”

Este evident ca religia crestina are radacini iudaice, insa vechiul testament mai este el aplicabil in ziua de astazi, cu legile talmudice? Inseamna anti-semitismul, care reprezinta o ura de rasa cu care nimeni normal la cap nu este de acord, un anti-crestinism? Ce facem cu celelalte religii? Acestea in ce categorie se mai incadreaza? Pagane? Sau ele nu incap la masa discutiei?

Este evidenta, insa, alinierea ideologica intre diversi Vectori de opinie, cu acelasi program la baza.

Ceea ce Gabriel Gedo afirmă aici este întocmai mesajul pe care dl Vasile Bănescu îl proliferează în spațiul public, nu poți fi creștin daca nu îl iubești pe Israel și nu aprobi întru totul politica pro-război a unui stat aflat în conflict. Deci discutăm depre o politica și o ideologie care nu au nimic a face cu poporul român, un popor care nu se este parte activă în niciun teatru de război, în prezent sau cu credinciosul de rând, suntem însă din start catalogați ca anti-semiți, în cazul în care nu aprobăm cele spuse și inoculate în rândul credincioșilor de mai marii cocațati la vârf, un Gabriel Gedo-deținătorul al unui forum al bisericii adventiste de 20.000 de enoriași (citit cu lanterna si de penticostali in egala masura) și un domn Vasile Bănescu din poziția de purtător de cuvânt al patriarhiei.

Dl pastor adventist Eugen Soare, de asemeni un moderator și colaborator al forumului adventist, prieten al d-lui Gedo, este și el explicit, punctând în clar oilor debusolate, cum trebuie înțeles statul Israel.

Ca unicul iubit de Dumnezeu și prin alăturarea Bisericii Adventiste de ZIua a Șaptea cu poporul ales, ca unici păstrători ai Sabatului, iată că similaritatea dintre adventiști și religia iudaică sunt explicate în clar aici, de către un pastor adventist, pentru evitarea unor stereotipuri antisemite sau confuzii.

Observam că în interpretarea adventistă, atât Adventiștii de Ziua a Șaptea cât și poporul evreu sunt mai presus de alte popoare și astfel iubite mai mult de Dumnezeu!

Desprinderea unor membri care se cred mai presus de celelalte congregații dar și mai presus de ceilalți enoriași, din aceeași religie, impunerea lor la vârful conducerii Bisericii Adventiste de exemplu, confiscarea conducerii acelei biserici prin impunerea unor membri apropiați grupării, impunerea de programe și metode de lucru discreționare la nivel national în biserica adventistă, reprezintă ceea ce numim o sectă, Secta Biserica de Centură. Vezi articol Grassano.

Împletirea cu alte elemente pocăite (Tony Berbece, de ex penticostal dar și alții), protestante-catolice (austrieci, oameni de afaceri din frontul democrat german de ex), iudaice (oameni de afaceri cu obiective în legalizarea marijuanei) în scop lucrativ comun, cu obiectiv de bussines sau de control al unor instituții statale sau private, din administrația publică centrală și locală, este ceea ce numim Secta SIAR cu caracter de grupare criminală organizată.

În România, desprinderea din rândul bisericilor a unor elemente fundamentaliste, cu caracter sectant, organizate religios și care conlucrează foarte bine între ele, așa cum am arătat în cele peste două zeci de episoade, este un subiect fierbinte de mai bine de un deceniu.  

De fapt, întreagă sectă SIAR, numără câteva persoane, bine înfipte în diferite biserici sub scutul cărora reușesc infiltrări, ridicări fulminante de ong-uri de presă care luptă cu corupția, ong-uri care cresc ca făt-frumos într-un an ,cât alții în 10, care ridică spitale și ne dau lecții de democrație.

Insa toti acestia ataca Biserica Ortodoxa Romana, si se disting astfel printr-un scop comun. Nu ai loc de Catedrala Mantuirii Neamului de exemplu atunci cand iti faci un ONG de presa care „lupta cu coruptia” sau un ONG prin care „daruiesti” din donatii.

De fapt, acești pocăiți de import, nu vin cu nimic de acasă, ei acționează în haită și te prostesc pe tine, cetățean chinuit de taxe și scumpiri accelerate de energie (pe care tot ei o controlează-vezi cazul Virgil Popescu), corporatist educat de România socialistă gratuit și exploatat de corporații străine, să donezi, să contribui direct la distrugerea statului român din temelii.

Vorbim de o mână de oameni, peste tot aceeași, care controlează sub o umbrelă invizibilă, aparate întregi de media, viață publică, sectorul de firme de stat și private, ministere, partide în care s-au infiltrat etc.

Concentrarea excesivă a puterii în mâinile unei elite, configurată ca sectă, este uneori motivată de corupție sau influența disproporționată a unor grupuri de interese, o clasă politică slab educată.

Este important să abordăm această temă cu o abordare critică și să evaluăm în funcție de baza sa factuală și validitatea argumentelor aduse în sprijinul ei.

Vasile Bănescu – zis LUCIFER, Ingerul căzut

Astăzi, purtătorul de cuvânt al patriarhiei române, domnul Vasile Bănescu, ne-a oferit o mostră de ură, aruncată asupra unui confrate cleric ortodox. Și deoarece, dupa publicarea in Experimentul Lehliu a achetelor despre Secta Adventista Respiro-Recorder, grupul Ringier – Libertatea a încetat atacurile brutale la adresa clericilor ortodoxi, chiar și Recorder-site ul adventist aflat sub umbrela lui Emanuel Gâdea și Costi Gogoneață, a mai dat inapoi, astazi iata ca Dl. Bănescu continua „Lucrarea Domnului”.

Mereu filați, aflați sub supraveghere, provocați, preoții sunt deturnați de la cele sfinte si se trezesc intr-o ipostaza in care nu au mai fost nici in timpul asupririi Austro-Ungare sau in perioadele otomane din istoria țărilor românești. Pentru atacuri de presa tintite, sunt selectati membrii Sinodului Ortodox in principal, incercandu-se o acaparare totala a BOR. Trebuie urmarit, insa, intodeauna cum aceste asa zise trusturi de presa cu finantare obscura, creeaza la randul lor sute si mii de alte publicații obscure, bloguri de raspandire a propagandei in fapt, de unde ataca concertat, fara a mai vedea sursa principala a atacului.

Vezi articolul de azi (21.11.2023) din Recorder.ro

Acest mod de ascundere a sursei a apărut imediat după dezvalurile din Experimentul Lehliu a modului în care presa sub Șercan (Funky Citizen- Pressone, Buletin de București) lucrează concertat cu presa lui Tolontan (RFI, Ringier-imobiliare.ro, Gmedia, Spotmedia, Pagina de media, Republica) și cu cea a adventistului Cristian Delcea(Recorder-Coruptia Ucide-Rise Project-Vice etc). Susținute intens de televiziunile PRO-TV, Digi și televiziunea pocăită Antena3 CNN.

Vorbim totuși, de un tip de presă care a început în perioada tulbure de schimbare a unui grup oligarhic cu altul in 1989-1990, cu Grupul de Dialog Social, Dilema Veche și Revista 22, ca apoi să se extindă din 2010 cu Vice și Rise Project (2012), iar după momentul de inflexiune 2010, aceste site-uri și revistuțe-presă ONG-ista, de tip GDS, explodează pur și simplu.

Pentru acapararea totală a presei vechi, era nevoie ca Ringier să anihileze EVZ, lucru care se întâmplă până în 2010 și prefigurează ce va urma. Al doilea moment de inflexiune apare în 2014-2015, când Klaus Johannis și Eduard Helvig, doua personaje impuse de același FDGR, apar la vârful puterii, astfel originea celor mai multe ONG-uri prezente azi, ONG-uri de presă și ONG-uri „de BINE si HOPE” apar după acest moment.

Acesta este contextul în care dl Vasile Bănescu, îngerul căzut selectat din același creuzet, își permite să lovească, murdar, în atacuri țintite pentru schimbarea Sinodului și preluarea BOR. Doar susținut din umbra, de un aparat de presă infernal, acest Lucifer este neînfricat.

În paralel, punerea în scenă a diverselor „scandaluri fabricate” (schimbarea datei paștelui ortodox cu cel catolic și protestant, expoziția perversa 2023-girata de ArtSafari din București, istoria BOR scrisă de un austriac, filmul Arsenie Boca) mențin un nivel de încredere al enoriașilor tot mai scăzut, pervertesc tinerele generații, murdăresc conștiința națională a acestui popor. Același domn Vasile Bănescu, mimează un protest anemic sau susține fățiș aceste manifestări anti-romanești.

„Un colind compus şi cântat de Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului Ioachim Băcăuanul pe linia melodică a „Il Silenzio” de Nini Rosso, trompetist şi compozitor italian de jazz, s-a viralizat rapid în mediul online şi a stârnit hazul internauţilor.”G4Media

Căpetenii ai sectei de sorginte străină de interesele statului român, dl. Vasile Bănescu (ales și introdus în ring de Forumul Democrat German), cât și Libertatea(Grupul Ringier, GSP, G4Media, Scoala9, Scena9, Fundația 9, RFI, cât și activiștii Dana Hering-fostă membră USR (Corupția Ucide sau Dilema Veche).

Neo-Bolsevicii

Bolșevicii au pledat pentru un stat socialist, pentru răsturnarea ordinii sociale și politice existente, și instaurarea unei dictaturi a proletariatului. Asemeni mișcării din secolul XX, neo-Bolșevicii de azi sunt supuși unei spălări ideologice ce ține de ură proletariatului fața de cei avuți, față de cei ce sunt în funcții la care ei nu au aces, față de un anumit tip de educație pe care aceștia nu îl au (cei mai mulți sunt slab educați), adică pe ura de clasă.

Prefixul „neo-” este folosit în mod obișnuit pentru a indica o renaștere sau adaptare a unei anumite ideologii sau mișcări. Într-un context contemporan, „neo-bolșevism”, este o reinterpretare modernă sau renaștere a unora dintre principiile sau ideile asociate cu bolșevismul secolului XX.

Nașterea omului nou care înlocuiește funcționarii publici, angajații de stat existenti în societatea românească, astfel, un dosar curat este necesar pentru înlocuirea cadrelor existente. Încet, dar sigur, elitele românești socio-politico si culturale, acelea cate au mai rămas, sunt înlocuite cu elemente pocăite sau afiliate lor, cu elemente iudaice sau afiliați lor (GDS), elemente protestante agreate de FDGR.

Majoritatea noilor figuri publice importante provin pe Linia Sibiu-Cluj, Universitatea Lucian Blaga-Universitatea Babes Bolyai (cunoscuta ca universitate calvinistă după unele forumuri).

Coloana sonoră se poate opri pentru a urmări materialele video.

Cu diferența față de ceea ce spune dl. Nistorescu, faptul că Sibiul este liderul acestei grupări NEO-Bolșevice, constituite sub o umbrela religios – politică. Mai degrabă, acest grup de interese și legături nu sunt atât de seculare, cât de dată mai recentă, pre și post revoluției decembriste. Modul în care membri vechi ai diverselor comunități din Ardeal și nu numai, sunt împletiți, ține de interesele economice și de structura religioasă descrisă.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Sub înalt patronatul FDGR se petrec mărețele schimbări la nivelul societății, academic, public, social și legal, având loc mari Schimbări Culturale și Sociale, Politici Publice, Educație, Legislație.

Ce ne spune presa afiliată Ringier-G4Media:

„Un colind compus şi cântat de Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului Ioachim Băcăuanul pe linia melodică a „Il Silenzio” de Nini Rosso, trompetist şi compozitor italian de jazz, s-a viralizat rapid în mediul online şi a stârnit hazul internauţilor.”

Modul în care imnul religios a fost cântat şi regizat de episcop a provocat sute de comentarii şi tot atâtea distribuiri pe reţelele de socializare. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a fost unul dintre cei care au ironizat în termeni duri demersul:

„Impostura, agresivă sau siropoasă, e asigurată abundent de incultura bățoasă și sfătoasă. Chiar fals melodioasă./Pruncul este ucis în mod simbolic de câte ori Îl agresăm cu minciuna falsei credințe și a falsei reprezentări despre El, fondate nu pe cunoaștere (care este o datorie pentru orice om credincios), ci pe ignoranță saturată de kitsch și dulcegărie”. Vasile Banescu

Isus l-a întrebat:

– Care-ţi este numele?

– „Legiune“c], I-a răspuns el.

Căci în el intraseră mai mulţi demoni. 31 Aceştia îl rugau să nu le poruncească să se ducă în Adâncd].

Luca 8: 30,31

Imediat presa aliniată ONG-ista, afiliată aparatului Ringier, a percutat și umflat mesajul pe culmi de vizibilitate nemaintalnite. După viralizare, pe același model brevetat de Ringier-Libertatea, articolul dispare imediat din prima pagină G4media, astfel că nu știi unde a apărut de fapt prima dată. Este un mod parșiv și subversiv prin care presa-Ong-ista de tip Ringier cu interese imobiliare și în casele de pariuri, lovește în instituțiile statului român decapitând cap după cap. Pentru a nu îi lua la ochi pentru că formează un grup concertat și un atac țintit prin zeci de site-uri publicații meteorice (zeci de site-uri de presă au fost dezvoltate numai în ultimul an), acestea livrează mesajul printr-un site cu mare vizibilitate până când intra în agențiile de știri, apoi dispare în a 3-a sau a 4-a pagină.

Scopul

Scopul este să mai scoată un membru al Sinodului pe ușa rușinii, pe ușa din dos, ca ușor, ușor „omul nou” să se strecoare și să intre la Vârf.

Pentru că ținta lor este intodeauna să ia capul, să confiște conducerea, să-l confiște pe Dumnezeu.

Schisma este introdusa de Vasile Bănescu, cu har, în Biserica Ortodoxă Română. Harul nu este însă harul din cer, Dl Bănescu este laic, însă „harul” exprimă talentul d-lui Bănescu pentru insultă și defăimare.

Iți poți imagina un erudit așa cum îl prezintă Libertatea și Digi24 pe Vasile Bănescu, că se coboară la a-i spune părintelui slujitor al oamenilor și Dumnezeu, de două ori poate vârstă primului, „impostor, agresiv, siropos, incult bățos și sfătos, mincinos, fariseu (falsă credință), ignorant, kitschos, etc.

Și toate acestea în condițiile în care Impus printr-un mod ingenios, omul FDGR și Ringier, Dl Bănescu ajunge într-o poziție cheie, deși avea în spate un istoric de cel puțin 10 ani de declarații anti-românești și anti-BOR.

Domnul Vasile Bănescu cunoaște acest mod de lucru, pentru că și el a ajuns în fruntea aparatului de presa al patriarhiei prin același tip de scandal orchestrat și bine meșteșugit de presa de tip ONG-ista, dar mai ales într-un moment deosebit de bine aliniat, Colectiv 2015, momentul în care mulți astfel de săgeți(Pavel Popescu, vezi articol Grassano) intra în poziții în care nu ar fi ajuns nciodata. Vezi cazul Sebastian Burduja, acesta din familie de preoti, casatorit cu neo-protestanta, dezvolta origini sanatoase dupa Colectiv, cand infiinteaza PACT cel care il propulseaza la varful politici romanesti, actual ministru si prezidentiabil.

„PARTIDUL PLATFORMA ACŢIUNEA CIVICĂ A TINERILOR – PACT, înregistrat
conform Deciziei Civile nr. 52 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a V-a
Civilă în dosarul nr.4182/3/2016, în şedinţa publică de la data de 28.03.2016,
definitivă prin neapelare, până la data de 04.04.2016.”

Înaintea cazului Colectiv a existat cazul Tanacu, un alt caz extrem de meșteșugit aplificat de Revista 22, al căruit contributor Dl Vasile Bănescu era.

La acel moment, Dl Bănescu, un discipol al lui Roman Patapievici, cu același tip de discurs format în paginile revistei 22 a GDS (Grupul de Dialog Social-Soros)  îi numea tot pe episcopii ortodoxi, persoane „patibulare”, „și desfigurarea progresiva și înfricoșătoare a Bisericii Ortodoxe Române” Patibular=bun de spânzurătoare după prietenul d-lui Bănescu, Roman Patapievici din care cităm în volumul “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996:

– “Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării.” (pag.63) – “Un popor cu substanţă tîrîtă. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.” (pag.34) – “Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu.” (pag. 64) – “Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…” (pag.64) –  “In toată istoria, mereu peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfîrşit. Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o băşică a udului mai mare (de, beţiile…) i-au dovedit.” (pag.63) – “Puturoşenia abisală a stătutului suflet românesc… spirocheta românească îşi urmează cursul pînă la erupţia terţiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconşient, pînă ce mintea va fi în sfîrşit scobită: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.” (pag49) “Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC.” (pag.56) Sursa: napocanews.ro

„si desfigurarea progresiva si infricosatoare a Bisericii Ortodoxe Romane”

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *