Bulgaria și România au avut la dispoziție împreună suma de cinci milioane de euro, bani europeni, pentru a îmbunătăți siguranță navigației pe dunăre.

În loc să aleagă un tunel pietonal așa cum sunt în Londra spre exemplu, Iliuță Vasile a venit cu ideea cumpărării unei bărci cu motor și roți, cu motor Man și tablarie chinezească.

Amfibia este bazată pe un model chinezesc cu modificări în 15 locații din europa. O struțo-cămilă hisdoasa, cu garanție de un an!

Cum rampele de acces vor fi gară în 2025, înseamnă că mortăciunea iese din garanție înainte de a vedea plimbări pe Dunăre. Proiectul însă a fost ales în mod special nu pentru Călărășeni, pentru că în cur îl doare pe Ilie de prostălăii din Călărași.

Proiectul a fost ales pentru faptul că peste 4.000.000 de euro sunt disponibili pentru rampele de acces a mortăciunii, unde firmele de casa ale PSD pot trage bănuții în devize umflate, pe lucrări simple și facile. Hoție pe față, cu încă o lovitură de tipul Iliuță Vasile, unul dintre cei mai mari escroci din Câmpia Bărăganului.

Mai este și problemă siajului barjelor mari. Nu poți risca plimbări cu 35 de pasageri printre barjele de pe Dunăre! Este o adevărată nebunie să crezi că poți face plimbări pe Dunăre toată ziua cu cazanul chinezesc în condiții de siguranță!

În timp ce România nu a fost capabilă să lege cele două maluri ale Dunării, până și ultima șansă de a lega malurile este irosită de dragul hoției, iar singura victimă este Călărășeanul!

Dezastrul este total, cu o singură conexiune posibilă: Feribotul Ostrovit SA- o firmă privată cu 130 ron/ mașină tur/ retur sau 5 ron de vită furajeră/ trecere.

Am așteptat cu interes să aducă cazanul să îi fac câteva poze, însă nu mă așteptam să le fie frică oficialilor de la noi să se suie în cazan, la proba de lansare la apă!

Ceea ce este foarte grav este că mortăciunea nu are ancoră, iar în caz de defect la propulsie, merge în derivă purtat de Dunăre, ceea ce este inacceptabil pentru 35 de turiști la bord.

Bomboana de pe colivă, asta mai lipsea Călărașului!

Alta creatie a Zeului Iliuta zace in mijlocul campiei nefolosita si degradata- Parcul lui Ilie

1000 de persoane din Călărași trec zilnic cu bărcile Ostrovit pentru a cumpără țigări din Silistra

In Bulgaria țigarile sunt ieftine

Cu 5 ron per vită furajeră dependentă de tutun, Ostrovit încasează pe seama migratorilor dependenți suma de 5000×2 =10000 ron/zilnic. sugarii ținuți în brațe sau puradeii indiferent de vârstă, plătesc bilet întreg. La o capacitate de 10-12 locuri în cușetă, pasagerii dornici de țigarete la preț redus suportă cu stoicism frigul printre mașinile de pe bac, și nu plânge unu!

Cu preturi până la 40% mai mici, 1000 de migratori merg în medie, zilnic, să cumpere 4 cartușe de tabac din Silistra. Ostrovit nu lua bani înainte de la pasageri, însă, având în vedere creșterea tranzitului, vitele au început să fie taxate nemțește!

Cei care vin la țigări pleacă și cu baxuri de vin ieftin de la gheretele Ostrovit, unde 3-4 tone de vin sunt distribuite zilnic la sute de clienți- unii veniți de la sute de km- pentru vinul ieftin și licoros.

Chiar Iliuță Vasile și Consiliul Județean cumpără en-gros de la Ostrovit pentru orgii și petreceri.