Padure Frasini- Frasinet

Președintele PSD Călărași – dl Iliuță Vasile este un escroc, un om rău, toxic, incapabil să gândească alături de o echipă, incapabil să țină cureaua strânsă și pantalonii pe el, Zeu și lider peste un Județ sărăcit de corupție și măcinat de sărăcie.

Cel mai titrat politician din Călărași și cel mai bogat, Ilie este o boală incurabilă peste un județ distrus de boală- boala corupției endemice pe care el a cultivat-o și din care a avut grijă să se îmbuibe de avuții.

Ajuns pe ultima sută de metri în cariera politică, în care a lipsit complet, Iliuță Vasile a ajuns să fie nevoit să îngrijească de „leprele lui Iacomi”, așa cum le spune printre prieteni.

Obligat să îi primească în PSD, asta după ce au distrus PNL Călărași alături de Iulian Dumitrescu și Popa Pandea (Ciprian Pandea- un prostalău la fel ca Ciolacu), Ilie trebuie să meargă constant alături de frățiorii Iacomi și să le schimbe pamperșii.

Și ca pachetul să fie complet, Ilie are grijă să-și bată joc (atunci când poate) de frații Iacomi și de cei din Clan în moduri greu de înțeles și de acceptat, dând în același timp de înțeles celor din Clan, că ei sunt o mare echipă puternică.

De fapt, Ilie îi uraște la fel de mult cum frățiorii Iacomi îl urăsc pe el, iar Ilie nu va uita promisiunile făcute de Împărat, cum că va rade Fermele Zeului….

Ilie îi ține pe frățiorii Iacomi și pe Linuța (Alin Ploiesteanu) așa cum ții niste cățeluși prostuți pe lângă tine. Din aceasi categorie face parte și Operația Frasinii din Frăsinet, demnă de Las fierbinți și de două piese de Caragiale.

Operația Frasinii din Frăsinet

Ilie era sigur că scapă de bulău și era 99% sigur că scapă fară condamnare, așa că a organizat alături de prostălăii lui Iacomi o mega plantare de frasini, la Frăsinet!

Putea alege să pună 500 de copaci oriunde, însă au ales Frăsinet, se pare la propunerea lui Linut (finul) Alin Ploiestenu.

Linuța spune că el a venit cu ideea plantari, ceea ce îl transformă într-un adevărat om politic și poate, singur om politic din Călărași care a realizat ceva pentru comunitatea lui, ceva mai consistent: plantarea a mii de puieți de frasini.

Pentru un om cu aspergis și mari dificultăți de concentrare, eventul a fost o încercare Faraonică.

Că să-și bata joc de ei, Ilie a zis că vrea 3000 de oameni la plantat, mii de puieți și tiotul cu o zi înainte de pronunțarea sentinței, pe vânt, ploaie și frig!

Așa au ajuns 400 de oameni să planteze puieți în nămol, pe vând și ploaie. Venit la poze pentru 6 minute, Zeul a avut grijă să facă o selecție de poze mai haioase, pe care le-a pus la el pe facebook. Ca de fiecare dată, Ilie arată pozele cu cei din Clan surprinși în ipostaje haioase, hilare, etc.

Primarul Frasinetului (de formare bombardier) in stanga si liderul de Clan in dreapta.

Tot efortul financiar suportat de Primăria Lehliu și Frăsinet, cheltuieli uriașe din două primarii din care Clanul fură grobian, fară milă și teamă.

Cei 1000 de oameni (adică 234 persoane) au plantat 50000 de pui de frasini (fix 2500 bucăți)

Folosind trompeta lui Iliuță Vasile (Canal Sud) evenimentul a căpătat proporții faraonice, de o rară însemnătate pentru județ, cu participarea a 10 Școli din zonă, două licee, cu participarea pompierilor, a Poliției și a Jandarmeriei.

Nu putea lipsi Lt. Colonelul în devenire Anghel George (Secția Lehliu), cu soția director la Scoala din Frasinet (Anghel Florina Daniela)! Primarii din localitățile jefuite de bombardierii lui Iacomi au mare nevoie de persoane cheie în Școli și biserică, pentru a putea controla prostimea la vot!

Împăratul în stânga pregătit să facă încălzirea pentru plantarea copacilor, alături de Zeu- în dreapta

Umiliți până la capăt, pentru a le arata că sunt niste prostălăi, Iliuță a avut grija să faulteze procedura pentru Studiul de Fezabilitate al Podului de Lemn peste calea ferată de la Lehliu

Cu siguranță podul o să fie gata în 2039, când frățiorii Iacomi vor căuta hribi prin scorburile din Țigănași, unde vor pregăti șulfe cu hribi moldovenești!

Trompeta lui Iliuta Vasile- Canal Sud

Frățiorii Iacomi au rămas cu câteva mii de pui de frasini care au fost împărțiți frățește, între membrii grupării. Au rămas lopețile foarte scumpe, cumpărate din banii primăriilor și astea împărțite între cei din Clan și gaura în buget, de care nu raspunde nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *