În această seară a avut loc un accident lângă benzinaria renumitului Interlop Dan Rucareanu, cunoscut în Crima Organizată Călărășeană drept unul dintre cei mai de succes benzinari din România, adunând o adevărată avere de pe urma contractelor cu Primăriile și Primarii din județ, cu care face înțelegeri….

O adevărată rețea de jaf și o hoție la nivel uriaș făcută cu livrări pe caiet și în bidoane, totul la mica înțelegere și cu banii publici storși din comunitățile amărâte și terorizate de Clanuri.

Un tânăr întors de la Ogoru, unde se pare că lucra, mergea cu bicicleta spre Razvani, in jurul orei 17. În apropiere de benzinaria lui Dan Rucareanu, un autoturism a acroșat biciclistul. În urma impactului biciclistul a făcut stop respirator și a fost declarat decedat.

Dumnezeu să-l odihnească!

Problema

Problema este că acest tânăr are și el o familie, o mamă, un tată, o soră, un copil, doi și chiar dacă nu avea stopuri la bicicletă (ceea ce mă îndoiesc la cel mai serios mod), nu pot înțelege efortul uriaș de măsluire a accidentului, asta în timp de victima doar ce a fost dusă la INML.

Accidentul a avut loc în Lehliu Gară, nu în satul Ogoru, așa cum Cojocaru Catalin (trompeta PSD), dacă este să ne luam după împărțirea administrativă. De la martorii oculari am aflat că biciclistul a fost declarat vinovat: „nu avea stopuri și era băut?!”

Zona aflată sub bâta celor din Clanul Iacomi conduși de Iliuță Vasile (lider de Clan) se zbate în sărăcie, întuneric și mizerie, nu are trotuare, canalizare sau iluminat public.

„Bă, fii atent! Duci șapte lățoase la Răzvani și câte rămân, la Lehliu.” Parte din instructiunile pretioase date montatorilor de ghirlande!

Cu hoția per contract la 50% din valoarea la orice, nu au mai rămas bani și pentru ghirlande.

Așa că Iulian Iacomi a aranjat pe ultimii bani din bugetul falimentarei primarii din Lehliu să monteze șapte ghirlande la Razvani și câte mai rămân la Lehliu.

„Lățoasele” vin de la faptul că sunt niste mizerii răpănoase, reșapate care sunt nu doar defecte, însă vor zbura la primul viscol, ca de obicei!

Trăiască firmele Împărăteșți din Ciocăneșți, cu care papa banii! Asta în timp ce la Floroaica (culcușul Zeului Iliuță) ghirlandele arată ca la Las Vegas, un lux și o opulență nemaivăzută în câmpia Bărăganului, unde oamenii nu ai nici măcar lumină pe stradă!

Foarte interesant modul rapid în care accidentul a fost plasat la Dor Mărunt, victima declarată vinovată și îmbuibată cu alcool, fară a aștepta rezultatele de la INML, modul pervers în care presa leprelor politice prezintă deformat siatuatia și rapiditatea cu care au finalizat măsurătorile.

Hal de anchetă. Să te ferească bunul dumnezeu să-ți lași copilul pe bicicletă în Județul Călărași!

Dacă era drumul iluminat, dacă exista o mică pistă pe unde cei câțiva zeci de oameni care tranzitează zona în drum spre muncă sau scoală (cu bicicleta), să se poată deplasa in siguranță, această tragedie nu se întâmpla.

Cei din Clan petreceu la hanul rustic, îmbuibați cu alcool în timp ce câteva sute de metri de ei, un copil și-a pierdut viața din cauza hoției lor, a incompetentei și a nemerniciei care îi caracterizează.

În zonă nu există transport public, pentru simplu fapt că nu se poate fura din această activitate! Însă primarul acoperit de Procurorul din Parchetul Călărași fură 90 de tone de motorină pe o scoală cu două dube amărâte! Acolo se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *