Faptele Hamas care au îngrozit întreaga comunitate internațională, au atras răspunsul Statului Prieten Israel, care a promis că încheie capitolul Organizației Teroriste Hamas.

Ceea ce urmat, însă, ceea ce se întâmplă acum în Gaza și în Teritoriile Ocupate din Palestina, nu are nimic de-a face cu acțiunile unui Stat recunoscut internațional!

Guvernul de la Tel Aviv a demarat o acțiune fară precedent în Istoria Moderna a Omenirii, în care sunt bombardate aleatoriu obiective civile, fară o tintă prealabila, determinata, cu peste 21.000 de morți numai în Gaza, un adevărat genocid, demn de crematoriile naziștilor și de crimele acestora.

Evreii nu au învățat nimic din istorie

Faptul că Statul Israel recurge la arestări de femei și copii, fară o bază legală și fară o justificare faptică, faptul că sunt zilnic distruse case ale palestinienilor, folosind explozibili, buldozere și utilaje mari, faptul că apa este folosită drept armă, toate acutizează ura importiva Evreilor din Israel, stat înconjurat de o mare de musulmani.

În Gaza soldații Israelieni au trecut cu buldozerele peste câteva corturi cu răniți, lângă Spitalul Kamal Idwan, unde zeci de oameni (mulți răniți în bombardamente) au fost îngropați și striviți sub șenilele buldozerului. Scenele sunt desprinse din filmele horror iar faptele imposibil de descris, mai ales că vorbim de Statul Israel și nu de o bandă de criminali!

În teritoriile Ocupate de Israel din Palestina, pedepsirea comunității este zilnică, cu buldozerele care vin noaptea și distrug străzile, până la demolări și arestări zilnice.

Având drept sprijin doar SUA, Israelul joacă ruleta rusească cu propria existantă.

Important este faptul că Statul Israel acționează în același mod că HAMAS, asemeni unei Structuri Teroriste, elemente care vor atârnă greu în viitorul acestei mici natiuni!