Diclaimer- Acest articol este destinat exclusiv Crimei Organizate. Conținutul poate cauza senzații de frică și depresie persoanelor sernsibile la hoții și abuzuri.

O armată de funcționari publici căpusează Județul Călărași, aservit total evreilor și pocăiților prin intermediul Clanului Iacomi si a președintelui PSD Iliuta Vasile.

Pentru Elite însă, nu există legi, nu există limite, pentru că în timp ce ei petrec, polițiștii și procurorii îi apară și îi protejează.

Peste două zile, la Hanul Rustic, în mijlocul câmpiei, Pompierul Dinca Silviu Aurelian va organiza o petrecere uriașă cu 240 de meseni și muzică live. Totul pentru 400 ron/ cap de vită furajeră.

Mesenii sunt din Clan și dintre cei angajați în Primăriile din zonă, datori celor doi primari care îi țin în funcție. Practic vorbim despre o șpagă, dată de prostălăii din Călărași, pentru onoarea de servi la ciubota Împăratului Iulian Iacomi.

Problema este că Hanul Rustic nu are autorizație ISU, iar Pompierul Dinca Silviu Aurelian și-a dat în judecată colegii de la ISU pentru amenda primită la Hanul Rustic. Improvizații la instalația electrică, încălzire cu tunuri de aer direct din postul de transformare, autorizație de construcție pentru 50m2 iar construiți sunt 2500m2. Lipsă instalație de protecție împotriva incendiilor, iar construcția este aproape în întregime din lemn!

O bomba cu ceas, gata să explodeze, așa cum a fost cea de la Ferma Dacilor, din Tohani, unde angajații ISU Prahova au petrecut și au dansat, cu câteva săptămâni înainte de incendiul devastator.

Coloana Sonoră- se poate opri pentru a asaculta conținutul audio al articolului.

Autorizația DSVSA acordată celor de la Hanul Rustic ( Iacomi Fam SRL) a fost facilitată de Președintele PSD Iliuță Vasile, prin Draganica Gheorghe, sclav al sau, la obiectivul care nu are angajați!

Iliuță Vasile este prezent la Hanul Rustic, săptămânal, unde organizează petreceri și simpozioane, urmate de orgii sexuale cu fetele tinere și arătoase din PSD (în cuștile de la etaj, unde frățiorii Iacomi consumă petrecerile cu „strigături”, pentru elita din TSD).

Iliuță Vasile este renumit pentru petrecerile sexuale în județ, unde preferă femeia pulpoasă cu „dotări” de top, existând chiar femei pe care le poartă zilnic cu el, pe oriunde merge, probabil lovit de gelozie!

Iulian Iacomi, alt cuceritor care a făcut carieră călărind angajatele de la parter (de la ANAF și Trezorerie) pune și el mâna pe ce prinde, acum că are nevastă tânără, deci este mai greu să scape „din laț”, plus că a îmbătrânit…

Scaunele sunt aduse la de Căminul Cultural din Lehliu Gara, de unde Primarul le imprumută cu titlu permanent.

Cu 54 de m2 pe acte și peste 2500 construiți, Hanul Rustic este o bombă cu ceas, de care știu toți, însă tac, de frică! Sunt căcați pe ei de frică, sunt îngroziți!

Când ziaristul merge cu plugușorul, la doamna Prim (Bănescu fostă Himceac)!

IPJ Calarași

Iliuță Vasile- Lider al Clanului Iacomi și Baron de Călărași

Prefectul Barbu Valentin așa a fost de speriat că și-a închis telefonul și nu a mai preluat apeluri toată ziua!

Sublocotenent Dinca Silviu Aurelian- Cadru operativ ISU Calarasi- ginerele lui Ionica Iacomi – aka Turcul

Rica este un criminal care intră peste femeile cu copii noaptea, in case, alături de golanii scoși din pușcării cu care Iacomi a umplut Primăriile, pentru a teroriza și nenorocii oamenii.

Cunoscut drept un parazit absolut și un chiulangiu, Rică Silviu Aurelian a fost introdus la ISU Călărași de socrul lui Ion Iacomi, de unde a lipsit cel puțin 50% din timpul pontat, sub atenta învoire a Col Gheorghe Catalin- pensionat prematur cu dosar fals, de Paduraru Adrian.

Același Col Paduraru Adrian îl pensionează pe Ricută, care se află în concediu medical extins și urmează să fie pensionat pe caz de boală inchipuita, în ianuarie 2024. Rică este un animal, un prădător sănătos și un escroc din Clanul Iacomi.

Este sănătos tun și organizează petreceri sălbatice cu 240 de invitați, la negru, sub atenta protecție a DSP Călărași și a ANCP Călărași, care au grijă să meargă treaba! Falsificarea dosarului lui Rică, de pensionare, va aduce în 2024 decapitarea a trei persoane cheie din Călărași: Col Marian Zeedei – 2si 15 MAI Călărași, Col Ruscareanu Ionel și Col Paduraru Adrian.

Lăutarii

Fără autorizatie de la DSP Călărasi

ISU Călărași știe, însă tace!

Sabin Bucur- ofițer prevenire- dacă se întâmplă ceva de revelion, totul o să cadă pe capul lui!

Bucătarul din Lehliu Gară lucrează la Negru pentru 300 ron pe ora lucrată, de revelion și 300 de ron pentru petrecerile „normale”- tarif fix!

Știri adevărate, cu abonare pe canalul nostru de youtube!

Intra pe canalul de Youtube pentru o noua experienta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *