Doar în Călărași: Caracatiță flambată, plimbată cu dricul

Scene surprinse din filmele de groază americane, cu hrana cumpărată pentru masa de revelion, cărată de pompierul bolnav, cu dricul.

Vineri 29.12.2023 in Bucuresti Metro Palladi- este urmarit Dinca Relu Aurelian care aprovizionează Hanul Rustic din Lehliu, cu dricul. Ora 17.20! Ziua dric, noaptea mireasă!

Fructe de mare congelate, zeci de pungi și lăzi de legume, cărate la Hanul Rustic cu duba Împărătească, dubă folosită pe timp de zi, pe post de dric.

Celebra deja, dubă Mercedes deținută de Liderul PNL Iulian Iacomi și cohorta lui de vrăjitoare, cu nr de înmatriculare CL-27-DMR (inițialele vin de la Dinca, Mariana și Rică), este folosită sporadic și pe post de dric, pentru a cară morții de la INML la Lehliu Gară sau zonele deservite, având în vedere că Primarul din Lehliu este asociat și în afacerea cu cosciuge, la Lehliu.

Nu mare ne-a fost supriza să îl vedem pe Rica pompierul (Locotenent ISU care se da grav bolnav, cu frisoane și frizeuri la măduvă) cum cară sute de lăzi de „crăpelniță” cu dricul!

Scenele sunt incredibile și au fost suprinse de echipa mobilă de investigații a Experimentul Lehliu, care a documentat întreagă operație, cu înregistrări video care au ajuns deja pe masa Procurorilor DNA, să explice ei cum este cu pensionările falsificate!

În această seară oamenii invitați la Hanul Rustic vor mânca caracatiță la ceaun, adusă cu dricul din Metro Palladi de Dinca Relu Aurelian!

Întrebarea este daca a spălat ăla dricul înainte să încarce legumele! Este moral să folosești dricul dimineața, iar seara să mergi să cari caracatiță și salată?

Poftă bună!

Și Dumnezeul caracatițelor să le odihnească pe bietele creaturi, dar și pe cei duși la groapa cu același vehicul.

Și când te gândești că Iliuță Vasile a ajuns să petreacă săptămânal la Hanul Rustic însoțit de tinerele sperante din tineretul Social Democrato-Liberal, de interlopii din Clanul Iacomi, așa cum făcea în vremurile lui bune, în care orgiile sexuale erau consumate pe luciul Dunării, cu sectantele din Barza, culcușul Proc. Xenofonte Purcarea- pensionat prematur anul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *