Președintele de Consiliu Județean Călărași, numitul Iliuță Vasile (zis Zeu al Zeilor și Împărat al Împăraților) a promis celor din Clanul Iacomi surse de finanțare, în cadrul petrecerii festive de la Hanul cu Rustic (cunoscut ca Hanul cu Limbrici), în data de 18.12.2023, cu participarea unei audiente extraordinare: „I-am asigurat pe toți, de la primar, președinte de organizație și consilier local, de sprijinul meu total. Nu cer minuni. Nu cer lucruri care sunt imposibile. ”

Frații Iacomi (Ion zis Turcul și Iulian zis Împăratul) au fost primiți înapoi în famlia PSD Călărași, după o pribegie de câțiva ani în PNL, Zeul considerand că „Sfânta Treime” (referitor la alianță dintre cei trei) le va aduce succesul și nimic nu le va sta în cale la alegerile de anul viitor, oferind suport acestora sa facă rost de bani pentru voturi!

Bazandu-se pe un sistem foarte bine pus la punct de fraudare al alegerilor, probat în ultimele două decenii și cu suportul Structurilor de Securitate ale României, și nu trebuie să uitam aici suportul acordat de SRI și DIICOT, care păzesc criminalitatea din rândurile Elitelor politice, cei din Clanul Iacomi au stabilit o structură infactionala care să le asigure lor (celor din PSD) surse rapide de bani, care să nu permită trasabilitatea și urmărirea fondurilor, pentru a strânge fonduri necesare cumpărării voturilor și fraudării alegerilor.

Județul Călărași este un exemplu perfect pentru mafia politică coordonată din rândurile SRI și 2 și 15, cu ofițeri activi, care pensionați la 38 de ani, ajung în slujbe leprelor din PSD/ PNL, pe posturi de consultanți sau manageri, ei contribuind inclusiv la realizarea și instrumentarea de dosare penale (special croite să lase impresia judecării și a condamnării iminente), cu directa implicare a Procurorilor din Parchetul Călărași (vezi Xenofonte) și a DNA Constanța, cu sprijinul SRI Călărași, dosar gândit special să îl transforme pe Iliuță Vasile (iubitorul de Evrei) într-o făptură imaculată și strălucitoare.

Afacerea lemnul sfânt

Lemnul pe combinație, sursa perfectă și sigură de finanțare, folosită istoric de elita politică în Călărași, cu sute de mii de m3 de lemn prăduit, în cel mai sărac Județ din România: Județul Călărași

Iliuță Vasile și Frații Iacomi au pus pe roate o structură infracțională prin care valorifică masa lemnoasă provenita din ocolurile silvice și din alte surse, prin intermediul apropiaților de partid, accesând banii disponibili de la guvern, pentru ajutorul de încălzire, prin jecmănirea celei mai nenorocite paturi sociale de pensionari sărăciți, de oameni cu handicap și oameni bolnavi.

De mai bine de trei decenii, lemnul reprezintă o sursă de finanțare în Câmpia Bărăganului, totul sub protecția Crimei Organizate Politic care permite jaful din domeniul public, cu complicitatea MAI, și a celorlate deconcentrate.

Exemplu din Dor Mărunt, Județul Călărași- Un caz sfâșietor, pe cât de dureros pe atât de adevărat.

Schema este simplă: Iliuță Vasile asigură facilitarea achiziției din sursele Statului și alte surse a materialului lemnos, care este comercializat ilegat sau parțial legal, de către apropiații candidaților, care în acest fel obțin sume uriașe de bani, de ordinul sutelor de mii de euro, captând și banii din tichetele de energie, unde la nivel de Județ vorbim de câteva milioane de Euro.

Schema include și importuri din Bulgaria de material lemnos, vândut în aceleași condiții, cu complicitatea ISU Călărași, a Gărzii de Mediu, a Gărzii Forestiere, Ocoluri, etc, toate aflate în Conducerea și coordonarea Consiliului Județean sau a Romsilva, toate sub control politic prietenos.

În acest mecanism diabolic prin care cele mai vulnerabile pături sociale ale societății sunt tâlhărite până și de banii pentru lemne, intervine Primarul și Primăria blestemată, care vine și face anchete sociale și oferă aceste tichete preferențial și ilegal (vezi cazul Dor Mărunt și Lehliu), unde oamenii sărmani sunt efectiv șantajați să promită și să facă legăminte, sunt făcuți să creadă că Primarul le face un favor și din milă le da aceste tichete.

Ulterior tot el, prin Iancu Octavian (Consilier Local la Primăria Lehliu Gară) și șofer personal al Împăratului în cadrul Primăriei Orașului Lehliu Gară (Oraș Martir), ajunge la oamenii amărâți prin metrul ster de lemn, care este 80% din ceea ce este corect să fie! Adică și acolo se ciupește.

Ei așează lemnul pe caldarâm pe trotuar în imediata apropiere a Dn3 și cu ostentație dau zvon prin toți că lemnele nu pot fi decât obținute legal, cu toate actele, pt că nu i așa ce prost le ar pune în văzul tuturor. Este o sfidare a comunității locale de pe urma căruia în trăiesc.

Astfel se închide circuitul. Din 300 m3 de lemn se declara 10! Restul – profit.

Care sumal, care avize, care legi, care platforme betonate, care avize de la pompieri.

Până și oamenii cu handicap, cei flamanzi și nenorociți de viață, ajung să fie pungășiți de Elitele PSD și PNL, care cu mâna pe cruce și ochii spre cer, au pretenția să le ridici statui pentru eforturile lor excepționale, pentru sacrificiul loc și dragostea față de ei și odrasele lor.

Cel mai bun mod de ascunde adevărul este de a l denunță chiar tu!

„Lemnul are Legea lui”!

În decembrie 2023 vin primele informații legat de cantități mari de lemn de salcâm depozitate pe domeniul public, lângă magazinul celebrului Intelop Iancu Octavian.

Apar primele materiale video cu descărcarea și transportul cu remorcile, precum și înregistrări cu vânzarea lemnului fară bon, aviz, etc.

Astfel că am sunat azi la Iancu Octavian, la Consilierul Local din Lehliu Gară pentru a cumpăra ceva lemne de foc!

Zece minute mai târziu

Înregistrarea este integrală (cu un mic decupaj datorat limbajului folosit) și dincolo de faptele Consilierului PNL/ PSD Iancu Octavian, până azi nu au existat referiri la membrii familiei acestuia.

Oamenii ăștia nu înțeleg că atâta timp cât lucrează ca funcționari publici, ca reprezentanți politici, nu poți să ai pretenția să trăiești în intimitate, să furi în liniște, iar orice articol să îl consideri drept un atac personal asupra ta și a familiei tale!

Nu poți face asta când esti dependent de banul public, cu mâna în buzunarul pensionarilor și amaraților și cu cardurile de energie în buzunar. Nu poți cere intimitate când Primarul te botează și apoi are grija de tine și de afacerile tale, tu, salariat la Stat.