Parchetul de pe Lângă Tribunalul Călărași ancheteaza peste 200 de dosare penale, cu faptele celor din Clanul Iacomi, iar Procurorii lucrează nu pentru a pedepsi faptele penale ale membrilor, ei lucrează pentru a acoperi faptele, hoțiile, jaful și pentru a îngropa mizeria sub pres.

Legea în România se aplică celor amărâți care sunt zdrobiți de taxe, amendați, umiliți, injiositi și batjocoriți, chiar de cei care ar trebui să îi protejeze, să îi ocrotească= Clasa politică.

În articolul nostru de acum câteva luni, arătam modul în care, Primarul unei localități Martir din Câmpia Bărăganului, ajunge să fraudeze o serie de licitații. Ieri, am primit informații, confirmate inclusiv cu atașamente pe site-ul Primărie, care confirmă falsurile, hoția și pungășia de la Lehliu Gară.


Câteva terenuri de interes pentru Crima Organizată Călărășeană au fost prăduite în data de 27-29 Decembrie 2023, prin falsificarea procesului de licitație, în mod grosolan, conștienți că au spatele acoperit și nu îi atinge nimeni.

Jaful

Chiar dacă am așteptat cu interes licitația și publicarea datelor legat de procesul de licitatie, acestea nu au fost făcute publice, iar procesul de licitare a rămas în familia Primarului și în jurul Clanului Iacomi, care a pus mâna pe toate terenurile.

Ca să nu existe probleme, Primarul Iacomi a așteptat până aproape de anul nou, apoi a ales în Comisia de Licitație angajați din Primăria Orașului Lehliu Gară (cele mai fidele slugi) și a folosit iepuri (cei care au licitat) tot din Primăria Lehliu Gară, alături de rudele lui Iulian Iacomi- Felix Bârsan Constantin- (care o țîne pe Cerasela- nepoata Împăratului).

Ieri au fost publicate pe site-ul Primăriei Lehliu Gară elemente ale procesului de licitare însă există o problemă: Redacția Experimentul Lehliu a dorit să participe la Licitație pentru terenul 2977m2 sau pentru cel de 200 m2 din fața biroului Deputatului Birca Constantin (PSD), pentru a deschide un chioșc de presă la Lehliu.

Așa că am trimis saptamanl reprezentant pentru a obține detalii legat de licitație, dar nimeni nu știa nimic de aceste licitații!

Pentru a justifica falsificarea procesului, daca vor exista întrebări, Primarul Iulian Iacomi va da vina pe șoarecii și șobolanii din primărie, care din lipsa fondurilor pentru deratizare, au crescut ca număr și au ros toate afișele din panou.

În Clanul Iacomi există o serie de Iepuri folosiți pentru licitațiile trucate, atât în Lehliu Gară cât și la Dor Mărunt, unde apar mereu Felix Bârsan (cel care o ține pe nepoata), Pușchiu Brăduț (procurator de fonduri în Clan), Dan Rucareanu (care ulterior transferă la Sofian Costache) și Sofian Costache (zis Spaniolul).

Să nu uităm de Vatafu Constantin, unul dintre cei mai periculoși criminali din Județul Călărași, asociatul lui Dan Motreanu în firmele Sectei Iudeo-Adventiste Respiro.

În cazul de fața, Brasan Felix a venit cu angajatul Primăriei de la Urbanism pe post de iepure, Covacioaica a venit cu SRL ul ei, Nemeș Zaharia ( prin fișu) a venit cu Socol Fanel, iar Bănescu Laurențiu a venit cu Sandu Florin ( pe post de iepure). așa au ajuns patru terenuri valoroase pe mana celor din Clanul Iacomi și să nu uitam modul în care Covacioaica a fost băgată în tot felul de comisii de Împărat și în mlaștina politica locală.

Șocant este faptul că Bănescu Laurențiu, soțul doamnei Prim-Procuror Bănescu Liliana a pus mâna pe un teren de mare valoare, cumpărat pe o sumă modică, in cel mai nou si modern cartier din Metropola Lehliu Gară!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [56.06 MB]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *