Buraga Costel a cazut! Cel mai corupt Sef de Politie a iesit la pensie pe usa din dos a sectiei de politie

Buraga Costel- Comandantul pocăit al Secției de Poliție Lehliu Gară, secție care coordonează mai bine de jumătate din județul Călărași a fost scos din Poliție pe ușa din dos și pensionat pe blat și în liniște deplină!

Scos la pensie la sfârșitul acestui an, Buraga Costel închide o pagină rușinoasă a Poliției Române în Județul Călărași, o pagină a corupției endemice introdusă de pocăiții lui Hristos, care au reușit să capuseze pe model evreiesc, toate punctele cheie din județ.

Președintele Iliuță Vasile pierde alături de Împărat un pion esențial în fraudarea alegerilor în Județ, înlăturarea lui Buraga având consecințe crunte la nivel local, dacă ținem cont de faptul că noul Inspector desemnat la Lehliu Gară este adus tocmai din Oltenia, nu este pocăit, nu este poponar și nici evreu!

A mai rămas Proc. Bănescu Liliana- Mama bună a interlopilor (iubitoare de bogații), Proc. Bodeanu Andrei- DNA Constanța (iubitor de bărcuțe și conturi în offshore), Împăratul și Zeul (ăștia doi se iubesc pe ei și între ei).

Dacă ăștia patru cad, întreaga Organizație Criminală coagulată în Jurul Ambasadei Israelului, a pocăiților asteptatori și a tandemului PSD-PNL din Călărași- Giurgiu- Prahova, se prăbușește.

Și să nu-și imagineze un singur Călărășean că Iliuță Vasile va ajunge să mai candideze undeva!

Iliuță Vasile este un om rău, care a făcut și face rele și am siguranța că va alege introspecția și iubirea familiei, fie acasă, la ferma din Ivănești, fie în celulă!

Numit în cel mai mare secret în postul de Comandant al Poliției Lehliu Gară, noul Șef de Poliție sapă la fundația flotanților lui Iacomi cu târnăcopul, mai ceva ca un miner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *