Doamne, Ilie, cum ai putut să faci așa ceva?!

Doamne, Ilie, cum ai putut să faci așa ceva?! Nu este de ajuns ce dezastru ai putut să aduci pe acolo pe unde treci? Chiar trebuia să mergi atât de jos, să te sui pe trupurile fermierilor care trudesc glia, care muncesc 16 ore pe zi?!

Ce lași tu în urmă, Ilie? Cum te uiți tu în ochii nepoților tai? Ce o să le spui? Cum ai fost tu cu Iacomi și ai aranjat cu Bigi (un violator) și Bin Laden „Revoluția de la Lehliu”, cum se aplecau adânc târfele pe care le călărești prin toate cotloanele Județului?

O să le povestești cum l-au găsit ăia ai tai de la TV pe Mihăita Hristu și cum l-ai folosit pentru scopurile voastre mârșave?

Oamenii nu te vor ierta niciodată, Ilie, nici pe tine, nici pe cei cu care dansezi mișelește în Hanuri și la petreceri.

Și să nu uiti, Ilie: când pleci nu iei nimic cu tine! Nu tu bogații, pământuri, contracte, comori, frații italieni, nu iei cu tine nici frații din PROTV în groapa și nici pocăiții lui Hristos. Pleci singur, gol și rece!

Să-ți fie rușine, Ilie, și tie și lui Iulian!

Operațiunea a fost gândită alături de cei mai mari infractori, pușcăriași și violatori din Județul Călărași

Iliuță Vasile și-a bătut joc de fermierii din Județul Călărași.

A organizat cea mai murdară operațiune sub steag fals cu ajutorul Fraților Iacomi.

Ciolacu a fost trădat de Paul Stanescu și Iliuță Vasile.

Materiale explozive care vor zdruncina din temelii structura PSD.

Principalii actori au fost planificați din timp, urmând ca ei să capitalizeze pe seama nemulțumirii

generalizate, urmând strict condițiile impuse de Ilie, mai precis, să nu iasă spre București și să lase

impresia că noul Comandant de Politie, special adus de Sectă din Oltenia, Comandant la circulație, face o

treabă extraordinară, în timp ce fermierii se comportă ca niște adevărați „domni”.

O alta condiție esențială a fost ca, toate camioanele din Ucraina să fie îndepărtate de la poarta

Rafinăriei Bunge, astfel încât, „protestatarii” să nu mai apuce să protesteze în fața rafinăriei!

Pe scurt, protestatarii au fost manipulați și trădați, iar petrecerea a fost închisă tot de Iliuță Vasile, prin Rădulescu Costin (fermier top în Clan, zis Bin Laden) care a luat cu el toți organizatorii protestului, ce au dispărut imediat după semnalul dat, lăsand fermierii fără nicio direcție si incolțiți de poliție.

Ramași cu buza umflată, trădați și conștienți de cele întâmplate, fermierii și-au exprimați dezgustul și supărarea pe grup. In plus, Iliuță a mai organizat și o „panarama de întălnire la TV”, cu oamenii lui, iar virulenții organizatori au intrat la adăpost imediat ce semnalul de stingere a fost dat.

Structura Acțiunii

Organizatorii au fost : Iliuță Vasile (Președinte PSD Călărași) cu participarea lui Ion și Iulian Iacomi. Interfața a fost servită de mâna dreaptă a Primarului Ion Iacomi : Purcarea Cristian ( zis Bigi), angajat în Primăria Dor Mărunt, George Iacomi (zis Notarul) fiul celebrului Ion Iacomi, Sonica (mâna drepată a Primarului Iulian Iacomi- Procurator de Fonduri în Clan), Ionut Ciocan (mâna stangă a Primarului Ion Iacomi) și Rădulescu Costin care a făcut pe mironosița!

Alți membri din Clan au participat fară cunoașterea integrală a planului și au acționat real, natural și implicat pentru aducerea ” protestatarilor” care au venit „ghiocei”, să lupte pentru dreptate, condiții mai bune și pentru a rezolva problemele reale ale agricultorilor care sunt decimați de secetă, impozite, controale și taxe de tot felul.

În Primele trei ore aveau deja 200 de fermieri în listă iar Bigi, Ciocan, George și Ciocan lansat „chemări la arme” către frații fermieri!

Moldoveanu Gabriel a fost luat de ghiocel și ținut pentru a mobiliza fermierii care au venit în număr record. Ulterior, Bigi ajunge să se certe cu ăsta legat de cine a organizat evenimentul, că îi lua Moldoveanu „fața” (Moldoveanu tot din Clanul Iacomi). Lăsat cu buza umflată și abandonat în șanț, Moldoveanu pleacă acasă seara lingandu-și rănile…

Începe mobilizarea: „Să moară familia mea!”

Vorbește Purcarea Cristian

Cum emisiunea a ieșit prost, Vali a fost pedepsit și dat afară din Grup, într-o aparentă scindare a scării de valori, de către Bigi!

Emisiunea- un dezastru total- o catastrofă

Sfârșitul Părții I