Cum și-a bătut joc Președintele PSD Călărași de Ministrul Agriculturii, aranjând discuții cu cei mai periculoși și violenți criminali din Județul Călărași (îmbracați drept revoluționari)?

Dorința de putere este o boală, una care reușește să-ți acapareze creierul, un drog, drogul puterii: cu cât ai mai mult, vrei și mai mult și mai mult!

Iliuță Vasile este cunoscut în tot Județul pentru accesele maniacale în relație cu supușii pe care îi aranjează precum pionii pe tabla de șah.

La protestul „spontan” de la Dor Mărunt, organizat de cei mai mari criminali ai Județului Călărași, angajați în Primăriile Lehliene, Iliuță Vasile a făcut greșeală de a da numărul de telefon al unui ciopartitor din Clanul Iacomi (Purcarea Cristian – zis Bigi- de formare bombardier), domnului Ministru al Agriculturii, indemnadu-l pe acesta să poarte o conversație constructivă cu Bigi. Aceasta este o dovada clara a aranjamentelor facute de Iliuta!

Iliuță Vasile știe de câte ori a fost Bigi injunghiat în ultimii ani, de bătăile cu ceilalți pușcăriași din Primăria Dor Mărunt, de dosarele penale cu tentative de omor și de organizarea militară a protestului care urma să aibă loc la Lehliu Gară, iar înregistrările audio sunt mai mult decât elocvente în acest sens.

Ce șochează este faptul că Iliuță Vasile, în calitate de Lider al PSD îi dă unui coleg din același partid, numărul de telefon al unui membru de clan, deosebit de violent, care a stat 12 ani în pușcărie pentru fapte greu de reprodus.

Aici putem vedea caracterul duplicitar al lui Iliuță Vasile, un supraviețuitor a politicii românești, care pentru o pungă de galbeni și o funcție, te vinde la cotitură.

„Să-mi zică ăla la urmă că sunt cam golanaș!”- Ministrul Agriculturii dl.Barbu

Ciolacu era la film cu Piero Ferrari când fermierii și transportatorii cereau întrevederi cu guvernanții

Calaraseanca noastra Romina Ferrari a fost cu Ciolacu si Evreul Simonis la film?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *