Marius Prevenda- Locotenentul lui Iliuta Vasile- primul din stanga

Cine protestează azi în Lehliu Gară? Cine sunt cei care au organizat mitingul?

Iliuță Vasile cu o avere actualizată de peste un miliard de euro și peste 10 ferme și 8000 Ha de teren. Birca Constantin- Deputatul lui Paul Stănescu (legat de ăsta prin soție cu copilul botezat de Ilie)- cel care trebuie să preia Ministerul Agriculturii având în vedere că actualul Ministru ” nu prestează” conform așteptărilor lui Paul Stănescu.

Bîrca Ștefan- Peste 2000Ha de teren. Protejat de Clan – afacerile au înflorit precum floricele pe câmpie. Nășit de Frații Popa

Purcarea Cristian- Funcționar Public. Consilier Juridic al PNL în Primăria Dor Mărunt. Lucrează și el în jur de 150 Ha, iar parte din aceste hectare sunt lucrate la înțelegere cu Primarul din suprafețele rămase fară proprietari sau cu proprietari decedați.

Rucareanu Dan- a primit numai în acest an contracte pentru furnizare de motorină și benzină către primarii, scoli și grădinițe de aprox. 350.000 euro. Lucrează 550Ha și deține un complex cu silozuri prin Ram Prest SRL, făcut pe combinație și aranjamente (pe asociație, etc). Iubitor de Lux, deține nenumărate mașini de Lux (gama top, nu panarame), are vile și apartamente peste tot, este plin de bani și cel mai înstărit latifundiar din zonă. Interlop in Clanul lui Iacomi.

Hristu Costel- slugă în Clanul Iacomi. 400 Ha (aproximație). 6 mașini, Vile la munte, la mare, în câmpie, hale industriale făcute pe combinație, ajutat de Clan să acopere decesele din fermă, actele și autorizațiile simplificate de Primar și Clan. Plin de bani! Hristu scoate din 400 de Ha cat altii scot din 1000 de Ha!

Costin Rădulescu- Cel mai mare și „serios” fermier. Prin căsătorie a devenit un latifundiar. Lucrează în jur de 3000Ha anual, și produce anual garnituri de tren cu porumb, grâu, floarea soarelui și rapița. Strâns legat de Iliuță Vasile și Purcarea Cristian.

Cei care lipsesc aici sunt Marius Prevenda si Iliuță Vasile

Marius Prevenda (Locotenentul lui Iliuță Vasile și mare Latifundiar din Dalga Gară) a lipsit, alături de Mihaita Prevenda!

Ilie a lipsit- cel mai mare fermier din Județ. Au mai făcut ăștia tot posibilul ca fermierii neafiliați Clanului să fie excluși din Grupurile de protestatari!

Fermierii au fost trădați iar camioanele de la Bunge (cele din Ucraina) au dispărut!

Legăturile lui Bin Laden cu Iliuță Vasile

Acum câteva întrebări pentru organizatorii lui Iliuță Vasile?

Este moral că Rucareanu Dan care papă bănuții din Școli și Grădinițe, din Primarii și Administrații Publice, om care învârte milioane de euro cu profituri uriașe, să iasă în stradă și să plângă că nu îi ajunge? Că vrea mai mult? Mai mult ce, exact? Că are mașini de lux de nu are timp să se suie în ele.

Are utilaje top și face agricultură performantă (așa cum spune el). În ce calitate iese el în stradă, că nu de foame iese Dan Rucareanu cu cisterna de motorină, aceiași cisternă cu care Iliuță îi aranjează alături de Iacomi livrările de combustibil din banii publici.

Este moral că Prevenda Marius să se ascundă sub masă? El, cel care și-a abandonat comunitatea și trăiește în cel mai mare castel construit după 89 în Bărăgan? Unde este Marius când oamenii au nevoie de el? Eu nu îl văd în lista celor care protestează pe grupuri?!

Este moral că Rădulescu să-și bată joc de „ghiocei” și să le sufle mucii în fasole, el moșier și fermier premiat și apreciat…

Este moral că PNL-istul Birca Ștefan (Bobo) să iasă și să țipe că nu are, când este putred de bogat, și toată viață lui nu a știut ce înseamnă să te chinui pentru o hârtie, pentru că Iacomi a aranjat tot. Cu mii de hectare și sute de mii de tone de cereale, Bobo plânge? Bobo protestează? Vrea Bob mai mult? MaI mult ce anume, că are o nevastă tanaara și frumoasă, doi copii frumoși și este latifundiar. Ce să îi dea mai mult Guvernul, lui BOBO? Spun astea pentru că Bobo nu suferă!

Suferă însă fermierii care au plătit 13 ani taxe la toți și pentru toate și care nu pot obține o hârtie pentru APIA, care nu pot obține o adeverință să cumpere un teren, care nu pot obține o schiță și o ștampilă pentru a scoate o autorizație, iar Purcarea Cristian știe, însă nu a făcut nimic.

A râs și și-a bătut joc de acești oameni, pe care acum îi amenință să nu mai scrie despre ei! Același Purcarea Cristian care își permite să umilească fermierii din zonă vine și îl înjură pe Ministrul Agriculturii, face pe cocoșul și pe fermierul top, el care nu și-a cumpărat măcar o combină, o amarată de C14 să ia și el!

De ce trebuie să fie un funcționar public om pentru el, când el din aceiași poziție a știut doar să îndese în sacou? Să fie o slugă în fața lui Ion și Iulian Iacomi, să le întindă covorul și plece capul în prezența lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *