Cele patru cărți scrise de marele scriitor, poet, jurnalist și critic literar Badea Marin: Melancolie de sticlă (2014), Trianon hotel (2017), Fricile (2019) și romanul Oameni și iepuri (2016), adevărate opere cu sunet covex, care intrigă cititorul până la ruperea fierii, sunt scrise de cele trei doamne din Clanul Iacomi: Mariana Stan, Lascu Daniela și Corina Bobaru.

Ideea se pare că a aparținut doamnei Mariana Stan care a știut să îl atragă pe mercenarul Badea, care se vindea la toți, pe bani puțini, într-o adevărată schemă de natură epică, demnă de filmele lui Hitchcock, în care un analfabet, absolvent mediocru de liceu categoria H, este transformat într-un mare scriitor, poet, jurnalist și critic literar.

Cărțile care poartă numele lui Badea sunt scrise de cele trei doamne din Secta Iudeo-Adventistă, îngrijite atent de doamna Lascu Daniela.

Poezia este a doamnei Mariana Stan!

„-Du-te Marinică că o linșează!”

Corina Bobaru (sora Cori) unsă Director la Școala din Nicolae Bălcescu (Preasna), a avut parte (vineri) de un pluton de execuție venit de la Călărași, gândit pentru a tăia căpățână prințesei (prințesă în Sectă).

Vestea a ajuns ca un fulger în clan, la Ion Iacomi care a chemat în 25 de minute câinele de pază al Clanului: Poetul Marin Badea.

Acesta a intrat peste comisia de „linșaj” și le-a oferit spectacol cu mici vortexuri, ce au avut rolul de a potența tensiunea lirică.

Vă rog să observați cum se bagă Badea, pe post de câine de pază, în fața Corinei Bobaru, care era năucită (săraca) de vestea execuției si a plutonului trimis de la Călărași de….

Badea o tot dădea că sesizarea este făcută de Primarul Lascu Ilie (Pui de Înger în Clan), pentru a da tensiune situației.

Pentru un pumn de galbeni, transformat în scriitor, analfabetul Badea Marin este exemplul cel mai curat al prostituției intelectuale, exemplul degradării la care un dascal pocăit trebuie să apeleze, pentru a rămâne în funcția de director și implicit, pentru a putea servi Biserica Adventistă, la care slujeste cu dăruire și abnegație, în așteptarea celei de-a treia veniri a lui Isus Hristos.

Oile blege sunt ținute cu povești lacrimogene și omiletică falsă! Gadea prin fundatia Voiculescu îi trimite Marianei Stan pachețelele atât de râvnite si imparțite…

Lucian Cristescu zis Lucifer, Gâdea și Mariana Stan au în comun: Falsa Omiletică, prostirea oii blege- cotizante si putreziciunea sufletului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *