CLANUL IACOMI A FOST DECAPITAT! SECTA IUDEO-ADVENTISTĂ URMEAZĂ SĂ FIE DEZMEMBRATĂ

Structurile de Securitate ale Statului Român au decis dezmembrarea celei mai periculoase Structuri de Crimă Organizată de pe teritoriul Românei: Secta Iudeo-Adventistă.

Celule separate de putere ale acestei Structuri au început să fie decapitate, începând cu Pastori din Bisericile Pocăite ale Asteptatorilor lui Hristos, până la Lideri ai Clanului IacomiIulian Dumitrescu.

Sectanții sunt culeși punctual și loviți în punctele slabe! Capetele hidrei sunt tăiate secvențial!

Fratele Burduja, pocăitul „vârf de suliță” al Grupării Sectante și candidat la Primăria Bucurestiului se află în atenția Structurilor de Securitate, considerând istoricul, legătura acestuia cu Secta și gradul înalt de periculozitate al „creierului” Mișcării Rezist, care include „Starleta Dide” și toată structura New Age a Sectei.

Importante dispozitive din Structurile de Informații lucrează activ pentru dezmembrarea Sectei Iudeo-Adventiste, asta în timp ce Iohanis și Ciucă îi ling pe Evrei în cur, de nu au ăștia nevoie de hârtie igienică!

Tripleta Pocăită: Fratele Iulian Dumitrescu (Lider în Clanul Iacomi- zis Albanezul), Fratele Dan Motreanu, și Fratele Daniel Piturlea cu Imperiul lui de carton mufat la banul public, sunt vizați în mod direct.

Fratele Gâdea de la Haznaua TV (Antena3), Fratele Ionut Negoiță și Robert Negoiță, Marcel CIolacu și Iliuță Vasile sunt acuzați de fapte care nu le aduc cinste, alaturi de Președintele României- dl Klaus Werner Iohannis.

Oamenii infiltrați în Instituțiile Publice de pocăiții lui Hristos sunt atent identificați și urmează să fie decuplați de la banul public și din structura de putere a Statului Român.

În totală sincronizare cu Structuri de Securitate ale Bulgariei, România vă reduce nivelul de infracționalitate a Sectei Iudeo-Adventiste, structură care operează similar și în Bulgaria, cu efecte devastatoare pentru economia și Societatea Bulgară.

Iorga este Locotenentul lui Iulian Dumitrescu- zis Albanezul!

Acțiunea are în vedere și dezmembrarea canalelor media ale Grupării, vezi cazul Libertatea și Emilia Șercan, unde elemente cheie ale Criminalității Evreiești au fost îndepărtate : Tolontan și Emilia Șercan.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *