Motivul pentru care Iulian Dumitrescu a fost pus sub control Judiciar și scos pe tusă politicii Romanești este legat strict de acuzația de Înalta Trădare și de rolul lui în Operațiunea sub steag Fals a Agricultorilor și Transportatorilor, care au preluat justificări și probleme reale și le-au transformat într-un circ, o mascaradă, o mizerie pocăită, cum doar Secta Iudeo-Adventistă are capacitatea să facă!

Protestul Fermierilor și Transportatorilor a fost deturnat rapid, protestatarii au fost umiliți, batjocoriți, înjosiți, iar pe cârcă lor s-au suit pocăiții, care au mers la negocieri cu un escroc (Danut Andrus), cu un pușcăriaș și un violator (Purcarea Cristian) și Av. Elena Radu, prietenă cu Ani Cretu, portavocea legalizarii Marijuanei în Romania!

Cine este Adventistul de Ziua a Saptea-Danut Andruș

Dănut Andruș este unul dintre cei mai periculoși escroci adventisti de pe meleagurile Moldovei, are o sumedenie de firme, multe băgate în faliment, are datorii uriașe la Stat, la Primărie, la ANAF, și lucrează mai mult de 1300Ha de teren, din care 963 Ha în Ecologic, de unde încasează doar pe subvenția BIO în jur de 100.000 de euro-anual!

Acesta deține un apartament în Sectorul 3 al Capitalei, alături de alte proprietăți în Păltiniș și a venit pe același șablon ca Frații Negoiță, guraliv descurcăreț, muncit în Franța sau Germania în construcții, care este preluat de Secta Iudeo-Adventistă și transformat în CAP DE POD pentru interesele lor.

Performanta unica în Lumea IT- Redacția Experimentul Lehliu a reușit să pornească în mod remote un calculator din Păltiniș. Calculatorul a fost instruit să facă singur print screen cu baza de date a Primăriei!

Andrușcă Danuț= 400.000 Euro datorii către Stat, către Bugetele locale și Bugetul de Stat

Andruș dator cu miliarde la Stat și Bugetul de Stat. Marele Lider al Fermierilor și Transportatorilor este un escroc pocăit, care a fost pus în 2023 să treacă la Ortodocși, pentru Lucrarea cu protestele. Cușma lui Andruș face parte din elementul de individualizare, iar ideea a venit de la Anca Simina Popescu (MADR), care a dat instrucțiuni lui Oprea de la Ecoroiscert, legat de ce și cum să poarte Andrusca!

Toate firmele astea sunt ale lui Andrusca si ale familiei lui. Mai are cateva in Sect 3- Vlaicu Voda 21, BLV38, Sc 1, Et3, Ap 40.

Povestea începe cu AMCHAM și CONCELEX (Pițurlea), cu PNL și tripleta Iulian Dumitrescu- Dan Motreanu- Iulian Iacomi.

În 2020-2023 sunt selectați o serie de personaje cheie care să poată fi fiolosite pe perioada rotativei guvernamentale, pentru a slabi PSD și guvernul PSD condus de Ciolacu.

În inima Grupării sunt numiți Belghiru, Anca Simina Popescu- ambii din MADR și apropiați de Birca Constantin, care lucrează în comun pentru identificarea celor care pot fi utilizați pentru o Operațiune sub Steag Fals în timpul guvernării PSD.

Astfel Mihai Emanuel Gadea îl identifica pe Dănuț Andrus pentru a fi folosit de Anca Simina P, vecina de complex rezidențial (Concelex) cu Gadea

Imediat este trimisă o depesă care îi spune lui Andrus că trebuie să schimbe Organismul de Certificare ECO și să aleagă ECOROISCERT! Metoda folosită de constrângere este simplă! Dacă ai subvenție mare în ECO (să zicem 1000ha) și vine MADR și prelevează probe, sigur găsesc solul contaminat cu ceva (ex DTT cu per înjumătățire 50 ani), iar ei imediat au grija să te bage în faliment, solicitând plata către APIA a banilor primiti pe ultimii 5 ani! Acest fapt te închide, te baga în faliment și MADR are grija să vandă toate activele societății pentru recuperarea pagubei (schemă folosită si la Călărasi, unde au apelat si la Jandarmerie si Politie, pentru suport)!

În plus, Andrus, cu părți în conventional și părți de teren în ecologic, trata la rand, fapt cunoscut de vecini și Apia

Schema-TRANSFERUL între organismul Ecoroiscert și Certrom, sau altii, este schema nationala de e executat fermierii

Pus să schimbe Organismul de Certificare în 2023, Andrus este trimis la ECOROISCERT, parte a Grupării Pocăite din care fac Parte CERTROM (alta firma de certificare mufată puternic la banul public și protecție la RENAR și MADR cu Directorul Mihalcea Maricel (proprietar alaturi de Iacomi la Rodagria in Ogoru/ Lehliu- Calarasi, care stă in Iasi la doua strazi de ECOROISCERT). Dinu Laurențiu este în AMCHAM cu pocăiții și legat puternic de Simina Popescu și Belghiru, elemente cu care au executat zeci de fermieri, mulți bagați deja în faliment. (vom reveni aici pe larg in eposodul urmator).

La intrarea ECOROISCERT Andrus este forțat să joace rolul protestatarului, cu promisiunea acordării subvenției în ECO fară probleme, aceștia invocând o presupusa plângere a unui fermier, care zicea că a văzut el cum erbicida Andrus terenurile! Schema este veche, cunoscuta și deja tipizată, ECOROISCERT prelevând doar probe din „porumb”, cand trebuiau prelevate probe de sol, de cultură, din fiecare cultură, plus zeci de probe din teren.

Constans să participe, Danut este transformat în vedetă și purtat la toate trompetele plătite din banii publici, unde este ridicat la mare rang de fermieri și protestatar. Este adus la Realitatea și băgat pe sticla, este împins de pocăiți și pregătit pentru protestele organizate Sub Steag Fals pe Axa Călărași-Moldova! De aici începe nebunia și ei fac multe greșeli, foarte multe! Tot atunci Andrus este pus sa iasa din biserica Adventista pe model Emanuel Ungureanu.

Directorul Ecoroiscert crede că vorbește cu Marcel Ciolacu! El nu este sincer, însă se chinuie să ascundă faptul că ECOROISCERT a fost folosit și că a acționat la comandă! Ceea ce este grav este că nu a respectat cerințele legale ale firmelor de Certificare, el abuzând, în fapt, un fermier. Încercând să ascundă cele făcute de el, Liviu Valentin Oprea scapă informații foarte importante în caz, confirmate ulterior de Primarul din Păltiniș și de Directorul General APIA!

Dosarul fermierului și Whatsapp- Directorul Ecoroiscert

Directorul Certrom Mihalcea Maricel/ Directorul Rodagria Produce- firma certificaca tot de el , unde Iacomi iulian este asociat prin familie! Omul cheie in ecuatia protestelor!

Plutonul de executie trimis de la Bucuresti, de la Anca Simina Popescu si Belghiru!

Așa a ajuns Danut pocăitul să colaboreze cu Secta, cu topotul deasupra capului!

Dezvaluiri Senzationale- Primarul din Paltinis

Incheiem episodul cu un material delicios. Blondina are nevoi de de un minut sa se enerveze 🙂

Urmeaza dezvaluiri senzationale!

Ghici pe cine a trimis Iliuta la negocierile cu Ciolacu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *