Protestele fermierilor din ultima perioadă și cele ale transportatorilor au fost planificate încă din primăvara anului trecut (2023), gândite cu grijă și pregătite cu meticulozitate, pentru asigurarea reușitei acestora și atingerea obiectivelor.

Nota: Ciocan Ionut este angajat și el la Primăria Dor Mărunt (primăria lui Iacomi) și mufat de banul public prin contracte. Purcarea Cristian este COnsilier Juridic Superior în Primăria Dor Mărunt, cu 12 ani de pușcărie pentru viol în grup și mai multe dosare pentru tentative de omor!

Protestele fermierilor din ultima perioadă și cele ale transportatorilor au fost planificate încă din primăvara anului trecut (2023), gândite cu grijă și pregătite cu meticulozitate, pentru asigurarea reușitei acestora și atingerea obiectivelor. Planificarea protestelor a început de la Liderii PNL (Iulian Dumitrescu) și Dan Motreanu, ulterior cu implicarea lui Sebastian Burduja (pocăitul). Cei trei și-au pregătit un plan extins, în care, cu colaborarea a doi lideri puternici din PSD (Paul Stanescu) și Iliuță Vasile, să reușească slăbirea Guvernului PSD condus de Ciolacu și înlocuirea unor miniștrii, printre care Grindeanu și Barbu, dar să netezească și calea introducerii la alegerile prezidențiale a lui Iliuță Vasile și la MADR a Deputatului Bîrca Constantin (protejatul lui Paul Stanescu), nășit de Iliuță Vasile.

Totul a plecat de la planificarea rotativei guvernamentale, Gruparea având timp să gândească și să se organizeze judicios.

Procesul organizării acestor evenimente a fost foarte bine pus la punct și întreaga Sectă Iudeo-Adventistă a fost implicată pe diverse paliere în realizarea planificării.

Discuțiile au început la Călărași, cu Paul Stanescu care dorea să îl aibă Ministru pe Birca Constantin, fost Director APIA București, cu Bianca (nevasta lui Birca, șefa de cabinet al lui Stanescu), ajungand in scurt timp la Echipa de la MADR (Belghiru si Anca Simina Popescu) care a implementat planul.

Celula din Prahova

În același timp, Iulian Dumitrescu și Dan Motreanu au pus la cale un plan infernal de slăbire în sondaje a PSD-ului (la direcție elvețiană-iudeo pocăită) și ridicarea PNL aproape mort în sondaje, PNL care stă liniștit pe marginea scandalului fermierilor

Celula de la Călărași

Pentru Iliuță Vasile ultimii doi ani au fost foarte importanți, având în vedere dorință acestuia de a dizolva PNL Călărași, motiv pentru care a depus un efort considerabil pentru a prelua din oamenii PNL Călărași, fapt care a redus Organizația PNL Călărași, la 10% din ceea ce era în 2018!

Putem spune că la Călărași Organizația PNL nu există, este complet distrusă, ea având doar ca lider, un prostalău, cunoscut în Județ drept Popa Pandea, o slugă a lui Iulian Dumitrescu, cel care a condiționat demisia din CJ Prahova de aducerea și numirea lui Pandea în Prahova!

În același timp, Iliuță Vasile și-a aranjat apele și avea siguranța că AUR Călărași se vă dizolva înainte de alegeri, fapt care îi vă permite să aibă 100% calea netezită în Județul Călărași, cu zero opozitie!

Aceste elemente, discutate în Clanul Iacomi, au fost analizate pe larg și confirmate în această seară, când Deputatul Coarnă Dumitru (Președintele AUR Călărași) a declarat că el și întreagă organizație din Călărași a demisionat!

Este de notorietate faptul că Iliuță Vasile se lauda la toți cei din echipa că vă rămâne singurul om politic din Judetu, cuu 100% control!

ÎL ACUZ ÎN MOD PUBLIC DE DEPUTATUL DUMITRU COARNA CĂ A FOST ÎNȚELES DE LA BUN ÎNCEPUT CU ILIUȚĂ VASILE PENTRU A SE INFILTRA ÎN AUR CĂLĂRAȘI ȘI PENTRU A DISTRUGE FILIALA ÎNAINTE DE ALEGERI! ÎL ACUZ ÎN MOD PUBLIC DE DEPUTATUL DUMITRU COARNA CĂ ȘI-A TRĂDAT OAMENII CARE L-AU TRIMIS ACOLO ȘI CARE ÎN DISPERAREA ȘI NENOROCIEREA LOR, CREDEAU CĂ ESTE UN OM DEMN, CARE LUPTĂ SĂ REPREZINTE ȚARA ȘI OAMENII SĂRMANI! ÎL ACUZ ÎN MOD PUBLIC PE DEPUTATUL DUMITRU COARNĂ DE ÎNALTA TRĂDARE ȘI ÎI CER SĂ JUSTIFICE MOD PUBLIC, DE UNDE A AVUT BANII PENTRU CELE DOUĂ APARTAMENTE DIN SINAIA, CUMPĂRATE ANUL TRECUT!

Element neașteptat

În timpul protestelor de săptămână trecută, a intervenit un element neașteptat în ecuația Puciștilor- punerea sub control judiciar a lui Iulian Dumitrescu și arestarea băiatului unui pastor pocăit din Biserica Adventistă, element cheie în Sectă, precum și elementele furnizate de Experimentul Lehliu, legat de Operațiunea sub Steag Fals din Călărași!

Vezi Eisodul unu, doi si trei, dar si episodul arestarii lui Iulian Dumitrescu- pentru a intelege contextul

Bulbucatul (Ionut Stan) a ajuns Subprefect

Cu doar două săptămâni înainte, Președintele PSD Călărași, în vederea pregătirii fraudării alegerilor din Județ și pentru a reuși acapararea totală a Județului, a avut grija să-și monteze la Călărași un subprefect apropiat lui- foarte bun prieten, zis Bulbucatul!

Bulbucatul este o nulitate din toate punctele de vedere, cunoscut drept un prostalău slugarnic, care a fost angajat de Iliuță la Biblioteca Județeană, să nu moară de foame!

Bulbucatul este foarte apropiat de Iliuță Claudiu, și este un fel de pudel, vedetă în Clanul Iacomi, unde ăștia râd de el de se țin cu pumnul de inimă! Interesant este că Bulbucatul este primul Subprefect din Călărași care știe să scrie și să citească, ceea ce reprezintă un progres excepțional!

În timp ce Iulian Dumitrescu era cărat la DNA și se făceau percheziții, Iliuță Vasile se anunță singur- Candidatul PSD la Consiliul Județean Călarași, într-o acțiune grăbită și neprogramata, el aflând și de dizolvarea AUR Călărași la momentul evenimentului!

Proc DNA Bodeanu Andrei și Proc Xenofonte Purcarea- cei doi care au ajutat Secta și Clanul Iacomi să prospere- SCOȘI PE LINIE MOARTĂ!

Având în vedere primirea în PSD a lui Ion Iacomi (zis Turcul) și a lui Iulian Iacomi (zis Împăratul), precum și a celorlalte pocnitori din Clanul Iacomi ( bombardieri, criminali și violatori cu cazier), primiți la solicitarea Sectei Iudeo-Adventiste, în strânsă colaborate cu Iulian Dumitrescu, Iliuță Vasile și-a asigurat liniștea, daca consideram ca Iacomi controlează cu mână de fier jumătate din Județ.

Bogdan Mihai (SRI- locotenttul lui Ilie si pensionar special la 40 de ani), alături de Iliuță Vasile, decid împreună cu Proc. Bodeanu Andrei de la DNA Constanta retragerea celui din urmă din postul de Proc Sef al DNA Constanța, deoarece a fost desconspirat, acesta sprijinind falsificarea (dosare făcute sa pice testul sălii de judecată) întregului dosar în care Iliuță a fost judecat la sfarsitul lui 2023!

Practic, Iliuță Vasile și-a instrumentat singur alături de Proc. Bodeanu și de Proc. Xenofonte Purcarea un set de dosare penale care au căzut toate în fata Judecătorilor, acesta ieșind curat lacrimă dintr-un set de spețe în care trebuia condamnat și încarcerat! De cealaltă parte, Iulian Dumitrescu a forjat Organizația PNL să îl lovească și să îl toace pe Iliuță Vasile în media lor cu aceste procese, totul fiind regizat și atent pregătit, cu apatenta ostilitate.

Toate astea in timp ce Bodeanu a dosit pret de ani buni 10 dosare grele pe Crima Organizata a celor din Clanul Iacomi!

Prim Proc Xenofonte Purcarea (zis Padrino) a ales să se retragă (pensionat) înaintea judecării dosarelor lui Iliuță Vasile, iar Proc. Bodeanu Andrei a fost forțat să se retragă, acesta solicitând renunțarea la funcția din DNA Constanța, urmând că mâine să aibă loc o ședință în acest sens!

Cei doi procurori și-au tras spaga grasă și nu mai avea rost să rămână pe post!

În toată această perioadă jurnalistul Marin Badea făcea spume la gură (la presiunea elitelor din PNL) călare pe cârca lui Iliuță Vasile, pe care îl toca zilnic pe facebook, cu „excepționale dezvăluiri”!

Secta Iudeo-Adventistă a organizat discuțiile intre Iulian Dumitrescu și Iliuță Vasile, discuții prin intermediari, care au avut că rezultat :

1) Menținerea celor din Clanul Iacomi în structurile de Putere- implicit a celor din Sectă, infiltrați în Scoli, Licee, Administrație Publică (primirea lor in PSD)

2) Menținerea PSD și a lui Iliuță Vasile, având în vedere și legăturile Sectei cu Mafia Adventistă Italiană și netezirea drumului celor din Clanul Iacomi pentru încă 10 ani!

3) Formarea unei noi elite în PNL Călărași, aservită sectei și apropiată pocăiților!

4) Slăbirea PSD și distrugerea lui Ciolacu, prin organizarea protestelor cu patru obiective principale:

a) Eliminarea lui Ciolacu din postura de candidat pentru Prezidențiale și ridicarea lui Iliuță Vasile în postura de candidat.

b) Distrugerea Guvernului Ciolacu prin transformarea protestelor în bâlci, cu infiltrarea pocăiților în negocieri, organizarea protestelor, etc!

c) Slăbirea lui Grindeanu, care încurcă multe afaceri ale Sectei, precum și interesele Concelex (Pocăitul Piturlea) și Bog’Art (Doicescu)

d) Înlocuirea Prefectului Barbu (PNL) din Călărași pri prezentarea acestuia că incompetent, în contextul eșecului menținerii ordinii, cu ocazia protestelor din Călărași!

e) Împingerea lui Bîrca Constantin ca nou Ministru al Agriculturii, pe fondul protestelor organizate, cerință venită în Septembrie 2023, când Paul Stanescu observă că Ministrul Barbu, pus tot de el acolo, îi face probleme în afacerea stufului și nu vrea să îi dea subvenția pe stuf! Paul Stanescu este dezgustat de faptul că ” ăsta se crede mare Ministru…”

f) formarea unui mediu de nesiguranță la nivel național, care să vină peste scumpirile din ultima vreme, care să împingă necesitatea unor oameni noi, mai energici și mai puternici…

Și o să vă întrebați: Unde este Burduja și Motreanu Dan în toată această ecuație?

Dan Motreanu este asociat în afaceri cu Ion și Iulian Iacomi este este foarte apropiat de Iulian Dumitrescu. Iulian Dumitrescu are afaceri cu Paul Stanescu și Lehliu Gară/ Călărași prin firmele lui care capuseaza, cu asfaltările, Spitalele, iar la Burduja și Dan Motreanu ajungem puțin mai încolo, când intrăm la organizare!

Această introducere a fost necesară pentru a evidenția srtuctura faptelor și pentru a permite înțelegerea personajelor, a dezvăluirilor și a materialelor care urmează să fie prezentate în următoarele episoade. Rugăm cititorul să parcurgă primele trei episoade din Operațiunea Sub Steag Fals și Articolul cu retinerea lui Iulian Dumitrescu (la DNA), care este singura acțiune neasteptata din întreaga ecuație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *