Deputatul Dumitru Coarnă a fost înțeles cu Iliuță Vasile din 2022 să intre în AUR și să distrugă filiala înainte de alegeri. Experimentul Lehliu are dovada! Au planificat magistral afacerea, însă au scăpat un element, considerat de ei minor: Călărășenii!

Oamenii care vând oameni nu sunt politicieni, nu sunt vânzători de sclavi, sunt animale, sunt deosebit de rai, de avari, de lipsiți de suflet.

Iliuță Vasile și Dumitru Coarnă au crezut că pot căștiga tot și călare pe nenorocirea Călărășeanului zdrobit de trudă, de taxe și de sărăcie, ne-au vândut speranța că putem avea o viață mai bună, ne-au înșelat pe toți, iar în timp ce noi trudim legați de glie și ne încălzim în sobe cu coceni, ei strâng la saltea averi nemaivăzute, trăiesc că nababii iar Procurorii și Judecătorii le păzesc petrecerile.

Până mâine seară la ora 18.00pm, domnul Iliuță Vasile (Președinte PSD și Președinte de Consiliu Județean) să iasă în fata Călărășenilor să explice ceea ce a făcut cu Coarnă și să-și prezinte demisia!

Deputatul Dumitru Coarnă a fost înțeles cu Iliuță Vasile din 2022 să intre în AUR și să distrugă filiala înainte de alegeri. Experimentul Lehliu are dovada!

Au planificat magistral afacerea, însă au scapăt un element, considerat de ei minor: Călărășenii!

Cât privește achiziția apartamentelor pe care Coarnă le-a cumpărat la Sinaia, care acum valorează 500.000 de euro, acesta nu poate să justifice sumele investite în achiziție și în afară de amenințări la adresa jurnaliștilor, acesta nu a prezentat un calcul al sumelor care au fost folosite, nu a prezentat decât amenințări!

Premiera- mâine ora 22.00.

Fuge Iliuță în Italia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *