Deputatul Dumitru Coarnă este un escroc, un om care nu are ce să caute în viață politică Românească! Povestea este una veche și începe cu caracterul pervers al acestui personaj, care, ajuns polițist, învață să supraviețuiască în mlaștina mizeriei economice socialiste.

Coarna învață cum să rămână mereu deasupra mlastinei, iar înrolarea lui în PSD Călărași vine pe filiera SRI și a slugilor pensionate la 40 de ani din SRI, care lucreza pe glia lui Vasile! Dumitru Coarnă a fost și este cel mai bun prieten al lui Iliuță Vasile, de la care a învățat meșteșugul câștigului rapid, șmecheria îmbuibării până la regurgitare și a câștigului baban. Dumitru Coarnă a ajuns deputat datorită lui Iliuță Vasile.

În februarie 2021, Iliuță Vasile avea o serie de probleme cu cei din Clanul Iacomi care l-au renegat că lider și care au început împotrivă acestuia un război total, politic, economic, social și media. Pentru a rezolva situația elegant, Iliuță Vasile a acceptat soluția colegilor din SRI (angajați la el) de a aduce un milițian „șmecher” care are probleme cu alcoolul: Dumitru Coarnă. Coarnă este ținut aprope de Ilie ( Ilie-porecla pentru prieteni care vine de la Sf Ilie – cel care facea minuni si este legata de escrocheriile cu terenurile ale lui Iliuta Vasile) devenind în scurt timp locotenentul acestuia.

Începând cu 2022 Coarnă începe o campanie furibundă de separare față de politica partidului PSD, alegând să facă notă discordantă, prin acuzații publice fata de cei din Clanul Iacomi, prin depunerea a zeci de plângeri penale la Parchetul Xenofonte, lăsând impresia Călărășenilor că Dumitru Coarna este un „soldat al dreptății”, un „războinic fară egal”, „un Vlad Țepeș mai mititel”.

Înțeleși de la bun început legat de parcursul politic, Iliuță și Coarnă au planificat rolul de gonaci al lui Coarnă, care a funcționat perfect preț de trei ani.

Coarnă a fost pus să se apropie de Sosoacă (zisă Mama Soso), unde a lăsat o ușa deschisă, dar și de AUR. Având un rol de rebel în tabloul politic Călărășean, Coarnă a jucat rol de gonaci în Județ, terorizând prostălăii lui Iacomii care au înghițit gălușcă până în esofag, fară să o rumege!

Practic, Coarnă a creat un mediu de nesiguranță pentru cei din Clanul Iacomi, culminând cu distrugerea PNL Călărași și migrarea celor din Clan înapoi în PSD, unde Ion și Iulian Iacomi și-au reluat rolul de slugi proaste și supuse, rol atât de cunoscut lor, doar pentru a putea rămâne mufati la banul public, împreună cu familia lor și Clanul, până la ultimul mufati la banul public- un Clan de paraziti și escroci.

Coarna a avut grija de toți dușmanii lui Iliuță Vasile, Birca Constantin, Ion și Iulian Iacomi, Alin Ploiestenu și Marin Badea!

Coarnă a turnat în toate direcțiile cu informații către presă, către dușmanii dușmanilor, având informații beton, strânse atent de Iliuță Vasile din toate directiile si trimise catre cei interesati.

Iliuță a lucrat și lucrează constant la slăbirea celor din Clanul Iacomi, la slăbirea PNL Călărași (organizație pe care a distrus-o complet), în totală colaborare cu Iulian Dumitrescu, cu care are „oficial” o relație de dușmănie.

Sarcina principală a lui Coarnă a fost aceea de a se infiltra în partidul AUR și de a dezmembra AUR Calarasi, înainte de alegeri, ceea ce a făcut acum câteva zile, când a plecat cu întreagă organizație Județeană. Plecarea urmata de scandal, circ si mizerii aruncate in mediul online au un scop clar: eliminarea concurentei pentru Iliuta Vasile!

Actiunea lui Coarnă se înscrie intr o strategie mai largă de dezmembrare AUR la nivel național și tine de planul iudeu de reducere a AUR!!! (Vor urma detalii legat de acest subiect!)

În schimb pentru toate aceste servicii Coarnă a primit cașcaval, mult cașcaval, de la sindicatul Milițienilor, din toate direcțiile, a fost făcut Deputat și a avut grija să-și trimită odrasla afară din țară, departe de mizeria din România, prea mică și săracă, să se ridice la înălțimea valorii odraslei polițistului pensionat la 40 de ani, acum tigru în pădurea seculară, care are impresia că în spatele imunității Parlamentare poate să amenințe și să terorizeze pe oricine!

Așa au început în ultimii 5 ani să sară sutele de mii de euro în declarațiile de avere ale lui Coarnă, cu achiziții mult subevaluate în Sinaia, achiziții care acum au o valoare de aproape jumătate de milion de euro, dacă includem și locurile de parcare din complexul cu piscină și sală de fitness.

Ordasla lui Coarnă, scârbită până la vomă, tocmai de pe continentul American, nu scapă ocazia să-și exprime frustrarea față de România, locul unde a venit pe lume și unde a învățat să scrie, să meargă și să zgârie foaia! Dumitru Coarnă a făcut însă greșeli care au devenit evidente!

https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/national/beizadeaua-unui-pensionar-de-lux-dezgustata-de-romania

Primele semne de întrebare legat de activitatea acestuia de războinic, au venit chiar din Clanul Iacomi, unde ăștia erau obișnuiți să cotizeze la procuror pentru lungirea cercetării penale.

Însă, stupoare! În urma zecilor de plângeri depuse de Coarnă la Parchetul Xenofonte, din Călărași, au existat 0 anchete, 0 dosare reale!

Dumitru Coarnă în loc să depună plângeri penale pentru cele contatate, merge la Parchet cu două pagini pline cu informații incomplete, incorecte, scrise aparent logic însă nule juridic!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Totul a fost făcut de fațadă! Totul a fost făcut de formă, în bătaie de joc, motiv pentru care atașez aici două dintre plângerile penale depuse de Coarnă la Parchet, care nici de hârtie igienica nu sunt bune!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Mai este încă un aspect: Dumitru Coarnă a depus plângerile penale cu 2-4 luni întârziere față de momentul la care el ieșea pe sticlă că un adevărat Luptător al Dreptății! În acest timp, cei din Clanul Iacomi aveau „spatiu” să aranjeze multe din aspectele care urmau să fie semnalate!

Jurnalistul Marin Badea terorizat de o suită de procese intentate de Dumitru Coarnă

Coarnă îi rezolvă problemele lui Iliuță Vasile, aranjând distrugerea lui Marin Badea, care nu are sumele necesare pentru sute de înfățișări în procese de calomnie!

Urmează înregistrări senzaționale cu Dumitru Coarnă!

ILIUȚĂ VASILE a obținut ceea ce a vrut!

PNL Călărași este complet distrus- Organizatiea este goală și este condusă de Popa Pandea- pudelul Albanezului, un prostalău pus să o țină angajată la cabinetul lui pe nevasta Împăratului Iulian, să facă și ea vechime….

USR Călărași- Organizație absentă, o adevărată gaură neagră!

PSD Călărași- Un uriaș cu picioare de lut, o Organizație plină de curve și porci, Iliuță Vasile este stăpânul Județului, la propiu și la figurat!

A scapăt de concurență, a numit Conducerea la toate deconcentratele, are propriul lui subprefect și va avea și Prefectul, iar preț de 20 de ani va fi Împărat în Călărași!

Între timp, Porcii din Călărași fură sălbatic și se înfruptă din sărăcia oamenilor, trăiesc precum Regii, iar Procurorii, Milițienii și Judecătorii le păzesc petrecerile și afacerile

Încrengăturile mafiei italiene în Călărași sunt mult mai vechi și cu rădăcini adânci.

În 2012, Iliuță Vasile, proaspăt devenit deputat PDL (actualmente PSD) și mâna lui dreaptă, Ion Radu Aurel, proaspăt primar PDL (actualmente PSD) în comuna Dragoș Vodă, au găsit rețetă perfecta de făcut bani rapizi pentru sine și partid.

Împreună cu o firma deținută de italieni au declarat un parc fotovoltaic fictiv pentru a incasa milioane de euro din Certificate Verzi.

În 2012, o firmă deținută de italieni (SC RGP Energie Prima SRL) a decis să construiască un parc fotovoltaic în comuna Dragoș Vodă, toată afacerea fiind coordonată de Iliuță Vasile, “stăpânul județului Călărași” si Dumitru Coarna (Lider de Sindicat)- adus pe post de consultant.

Pentru câteva hectare de teren, primarul Ion Radu Aurel a primit anual de la italieni suma de 21.800 euro cu titlu de chirie, deși chiria reală a unui hectar era de 700 lei pe an. Aceeași sumă a primit-o și Iliuță Vasile prin firma să SC Iliuță SRL, precum și rudele primarului Ion Radu Aurel, Tentu Gabriel și Tentu Stefania. Gruparea Iliuță Vasile și Ion Radu Aurel incasa 66.000 euro pe an, deși pe terenurile respective nu s-a construit nimic niciodată, cei doi încasând în continuare și subvenții agricole pentru acele terenuri.

Pentru suma primită de la italieni, baronul Vasile Iliuță și primarul Ion Radu Aurel au obținut de urgență PUZ-ul de la Primăria Dragoș Vodă,Avizul de la Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, Autorizația de construire de la Consiliul Județean Călărași și ATR-ul (aviz tehnic de racordare) de la Enel Distribuție Dobrogea. În acte, parcul fotovoltaic avea putere declarată de 7,2 mwh, iar firma SC RGP Energie Prima SRL (CUI 30708190, J40/10952/2012) era deținută 5% de Edoardo Ravano (cetățean italian din Genova, născut în 1986) și 95% de Ravano Green Power SRL (societate italiană, CUI 01665700991, sediu în Largo XII Dodici Ottobre, 62).

Totul a fost gândit că fraudă de la bun început de baronul Vasile Iliuță și primarul Ion Radu Aurel, ajutati de Coarna (care avea oameni in Politie si Parchet). Parcul fotovoltaic nu a fost niciodată construit, deși în acte și în ATR-ul emis de Enel Distribuție Dobrogea apar mai multe transformatoare și linii de racord.

În acte parcul fotovoltaic era construit pe trei tarlale de teren diferite, fiecare la sute de metri distanță una de cealaltă și despărțite de șosea, fiind astfel imposibil de construit. Terenurile închiriate de Iliuță Vasile și primarul Ion Radu Aurel au fost în continuare cultivate cu grâu și porumb, ambii încasând liniștiți și subvenții APIA.

În avizul de la Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, alin. 2) Localizarea terenului, pct. 2.1 este specificat “utilizarea existentă a terenului – terenul este domeniu public”. În urma solicitării, Agenția de Mediu Călărași transmite faptul că “documentația depusă în vederea solicitării acordului de mediu nu include acte de proprietate”, deși avizul de mediu nu putea fi emis fară acte de proprietate.

Practic, gruparea Vasile Iliuță și Ion Radu Aurel au încasat chirie în nume personal, desi au închiriat domeniul public al statului. Odată obținute toate avizele și cu ATR-ul activ, parcul fotovoltaic fictiv primea de la Guvern câte 6 certificate verzi pentru fiecare MW, iarfiecare certificat verde valora 29.4 euro. Certificatele verzi erau apoi vandute firmelor de energie electrică care le facturau românilor, care sunt obligati prin lege să le achite.

Având o putere declarata de 7.2 MW pe ora și cate 6 certificate verzi per MW, parcul fotovoltaic fictiv din comuna DragosVoda primea pentru fiecare ora certificate verzi în valoare de 1.270 euro. Ceea ce înseamnă 30.500 euro pe zi, 914.457 euro pe lună, adică 10.973.491euro pe an. Pe scurt, 11 milioane de euro în fiecare an. Unde sunt banii astia?

Dacă ar fi existat, un asemenea parc fotovoltaic trebuia să fie văzut lejer și din satelit folosind Google Maps. Gruparea mafiota era atât de ramificată încât nicio instituție nu a vrut să sesizeze faptul că parcul fotovoltaic era fictiv, dar sifona anual milioane de euro. Firma RGP Energie Prima s-a dizolvat, italienii invocând că nu au încasat niciun ban și nu și-au desfășurat activitatea, având tot timpul cifra de afaceri “0”. Deși firma SC RGP Energie Prima SRL s-a dizolvat în 2016, ATR-ul a rămas valabil până în anul 2019, iar certificatele verzi au fost în continuare emise, vândute și încasate. Interesul grupării mafiote era să păstreze ATR-ul activ, să primească în continuare certificatele verzi de la Guvern și să le vândă către firmele de energie electrică, care le facturau ulterior românilor în fiecare lună.

O situație identică este și în Dragalina, localitate vecină și afiliată baronului Vasile Iliuță. Acolo gruparea mafiota “construit” un alt parc fotovoltaic fictiv de 8.4 MW, sub firma SC RGP Solar Seconda SRL. Firma a fost dizolvată tot în 2016, iar ATR-ul a fost activ tot până în 2019, că și cel din Dragoș Vodă. RGP Prima și RGP Seconda, o caracatiță de succes marca “Vasile Iliuță” si Dumitru Coarna.

Datorita tuturor fraudelor, Iliuță Vasile a strâns o avere colosala, având în administrare peste 8.000 de hectare agricole, zeci de ferme si silozuri, cu o avere totala de peste 1 miliard de euro!

Schemele cu SORINEL continua și azi în Călărași cu sprijinul Ministerului economiei și al Transporturilor! Vor urma dezvăluiri SENZAȚIONALE legat de subiect!

În timp ce Coarna Dumitru ologea Interlopii lui Iacomi, de plângeau ăștia cu ursulețul în brațe, în debaraua de lângă cotețul cu pasări, Iliuță Vasile se ocupa exclusiv de Rețeaua Iudeo-Adventistă și de Rețeaua Italiană, unde are afaceri grele!

Reteau evreiască începe distribuirea postărilor lui Coarnă, prin care Coarnă dinamitează AUR, cu scopul distrugerii organizației. De menționat că a reușit Coarnă să distrugă două Organizații AUR: Ialomița și Călărași!

Dana Hering (Rezist &Corupția Ucide) e trompeta Libertatea.

Deci ea anunță din prima zi, dezvaluiri incendiare, fără ca el sa anunțe nimic!

Legat de amenințările lui Coarnă, trimise Redacției în mod direct, verbal și pe whatsapp, țin să îi dedic melodia din coloana sonoră, din partea Jurnalistului Marin Badea, care a înțeles în sfârșit, cum stau lucrurile în Județ și care sunt curvele! Peștii și clienții erau cunoscuți!