Deputatul Coarnă Dumitru și-a pierdut mințile! Supărat că a fost dat afara din AUR mai devreme decât avea el planificat, Coarnă Dumitru a clacat! Desconspirat în acțiunea de distrugere a AUR, lucrare la care a acționat împreună cu bunul lui prieten Iliuță Vasile, Deputatul Coarnă a început să sune membrii AUR, unde le cere foștilor colegi să îl șustină în candidatura pe persoană fizică, la Consiliului Județean!

Coarnă Dumitru a ajuns să plângă la telefon, spune că a fost trădat!

A fost folosit să dărâme partidul și a rămas în afara jocului politic. Ca atare este înnebunit, își freacă mâinile nervos, plânge la telefon, amenință continuu!

Cum arată o conversație cu Dumitru Coarnă- Deputat în Parlamentul României

Dumitru Coarnă a sunat la Redacție și plângând, a solicitat difuzarea dreptului la replică prin publicarea materialului video de azi, înregistrat de Marian Pîrloagă- Jandarmul sănătos pensionat prematur!

Înțeles cu Iliuță să facă jocul pinguinului în AUR și să îi sape pe cei din Clanul Iacomi, acum niște cadavre politice (toți, până la ultimul), Coarnă a avut grijă să joace corect și a tăiat finanțarea canalelor media din PSD, imediat ce a intrat în AUR (pentru două zile) .

Marian Pîrloagă, bunul sau prieten la care a apelat azi, a avut bugetul grav afectat de tăierea banilor care veneau de la Coarna, iar Experimentul Lehliu prezintă dovada faptului că Ilie și Coarnă au fost înțeleși pentru a dinamita AUR- extrasul de la Camera Deputaților cu sumele date de Coarnă marmotelor din PSD, chir dacă el era în AUR! Adică finanțarea marmotelor a fost întreruptă puțin timp, după care a fost reactivată!

Problema este că Deputatul de Călărași minte cu nerușinare, asta pentru că Dumitru Coarnă nu a întrerupt finanțarea marmotelor PSD, așa cum recunoaște chiar Jandarmul pensionat tânăr- Marian Pîrloagă!

Bănuții plătiți de Deputatul AUR Coarna Dumitru către marmotele din PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *