Este Primarul Iulian Iacomi șantajat de Alexandra Pacuraru (Haznaua TV), să dea bani Trustului Realitatea Plus? Cine sunt interlopii, cei care șantajează sau cei care cer taxa de protecție?

Șoc și teroare în Orașul Martirizat Lehliu Gară

Ieri-dimineață în jurul orei 9:45, la Lehliu Gară (în inima Bărăganului), un adevărat desant de reporteri cu echipamentul aferent a apărut în fata primăriei, cu alte câteva camere care filmau (în paralel) cimitirul, spitalul, străzile și dezastrul din Orașul Martirizat de Hoție.

În Clan – DEBANDADĂ și FRICĂ! Locotenenții Împăratului alergau de colo-colo disperați, turbați de mânie că nu au fost pregătiți, pentru faptul că au fost luați prin surprindere, asta în timp ce sefulețul lor era scos în fața primăriei, într-un live obsecen cu burtiere de genul: „Sfidare: toți angajații din Spital, rude și prieteni ai Primarului” (în timp ce băieții lui Foreman erau pusi în fundal); „Oraș Martirizat de Mafia care cere taxă de protecție!”, etc.

Este Primarul Iulian Iacomi șantajat de Alexandra Pacuraru (Haznaua TV), să dea bani Trustului Realitatea Plus? Cine sunt interlopii, cei care șantajează sau cei care cer taxa de protecție?

La ora transmisiunii live din Lehliu nivelul de audiență al Realitatea Plus Tv tinde spre zero, emisiunea având pur rol de umplutură! Până seara, însă, burtierele au dispărut, conținutul a dispărut, existând doar câteva crâmpeie din ceea ce se dorea o „mare emisiune live” din Orașul Martirizat Lehliu Gară!

Breaking Parț la Realitatea

Asta este modul în care Primarul Iacomi are timp, până a doua zi, să-și puna în ordine lucrurile și să facă aranjamentele! La Realitatea Plus nu au mai fost date elemente din live, iar singurele referințe au rămas pe TIK TOK, unde Pacuraru Alexandra a avut grija să-și bată joc de Deputatul Coarnă Dumitru, pe care nu l-au lăsat să vorbească în timpul dreptului la replica solicitat!

Alexandra Pacuraru și echipa au sunat în drumul spre Lehliu câțiva membrii AUR de unde au mai aflat câteva informații despre Imparatul Iulian! Ăștia au venit la Lehliu Gară cu temele praf, preluând elemente din Experimentul Lehliu- exclusiv!

Iacomi Iulian – un cadavru politic

În timp ce Alexandra îl călărea pe Împărat, la el în palat, Împăratul a avut grijă să închidă barierele, pentru a ține curioșii departe.

Imediat au fost trimiși bombardierii să țină eventualele pericole cât mai departe de camerele de luat vederi, cu Purcarea Crsitian (Consilierul Juridic Personal al Primarului Ion) pus să sune la Redacție și să facă presiuni!

Așa a ajuns Protestatarul lui Iliuță Vasile, cel care se târaște pe asfalt cu mare dăruire pentru șef, să stea atârnat de poarta redacției Experimentul Lehliu, unul dintre cei mai periculoși infractori din Județul Călărași!

Purcarea Cristian are alături de Pompierul Interlop (Dinca Silviu Aurelian)- ginerele Împărătesc) o slăbiciune de a intră peste femeile singure, în casă, pentru a teroriza copii și femeile slabe!

Când am ajuns la Dor Mărunt, după o zi de munca, scursurile lui Iacomi nu au mai venit!

Interlopii s-au topit doborați de problemele apăsătoare ale fermelor, iar din războinicul Bigi, a mai rămas doar umbra și o discuție de aproape doua ore, la miez de noapte (la telefon)!

Însă paraziții lui Iacomi au nevoie de tine să îi iubești, să îi alegi și să le dai banii, fară de care ar muri de foame, toți, până la ultimul!

Mesajele și apelurile de la interlopii lui Iacomi curg non-stop

La Lehliu Gară primul rezultat în căutarea google este Biserica Adventistă din Localitate, o clădire de stă să cada, răpănoasă, aflată într-o stare gravă de degradare, ca principal element al Orașului Martirizat de Pocăiții asteptatori și Primar

Haznaua TV (Alexandra Pacuraru) dă impresia audienței că șantajează Primarii corupți și că le lasă timp să intervină cu bănuții, acolo unde trebuie! Daca nu cotizează, sunt luați și tocați, cu burtiere și live-uri fierbinți! Așa au ajuns Moldovenii să se mănânce între ei!

Din 90 de minute de live- asta este tot ceea ce mai gasesti…cateva franturi pe Tik Tok (14.02.2024-ora 8.47am)

Au mai ramas franturi…

Update 15.02.2024/22.20- Realitatea plus a atasat inregistrarea emisiunii din Lehliu Gara cu o intarziere de trei zile! Inregistrarile sunt editate, mai exact, lipseste partea cu domnul deputat Coarna!

https://www.realitatea.net/emisiuni/romaniasuverana?id=858_2024_02_13_12_58_00

https://www.realitatea.net/emisiuni/romaniasuverana?id=858_2024_02_13_13_58_00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *