Este Daniel Florea cel mai mare escroc din Istoria Modernă a Calarașiului? Realitatea Plus demnă de Haznaua TV

Daniel Floarea a fost văzut cu trei zile înainte de descinderea Realitatea Plus (cunoscută ca Haznaua TV) la Lehliu Gară unde a avut întâlniri cu liderul PSD/PNL Iulian Iacomi și cu lideri ai AUR.

În timpul discuțiilor cu Iacomi, Florea a solicitat bunului sau prieten de Partid (Iacomi), ajutorul pentru europarlamentare și pentru George Simion, oferind în schimb garanția neparticipării AUR în zonele controlate de Împărat, la Primărie și Consiliul Județean!

Florea a mai cerut și o Primărie de la Împărat (unde a cerut în mod special Primăria Frăsinet, cu primar cu tot, având în vedere că finul (Alin Ploiestenu zis Linuța), mai greu de minte și mai vulnerabil, este ideal pentru jocul dorit de AUR. La schimb, Împăratul are „oferta” de a avea libertate totală în zona lui, unde tot el, Împăratul, a distrus PNL dar și celelalte Organizații locale ale PSD sau AUR. Daniel Florea – un mare Escroc al Județului Călărași Florea a luat decizia unilateral să vină și să pună presiune cu Realitatea plus, pentru că Împăratul să accepte condițiile.

Florea a trimis echipa cu Alexandra Pacuraru, care a promis în prealabil că vor fi „moașe blânde” și că nu vin să îl linșeze! Ce a ieșit știm foarte bine, însă un lucru este clar: Experimentul Lehliu a primit prin unde FM, toate convorbirile Coțofenelor de la Realitatea Plus și discuțiile lui Florea Daniel!

Au venit să-mi linșeze Împăratul, Împăratul meu, Împăratul sufletelor zdrobite de jeg, din Orașul Martir Lehliu Gară!

Materiale incredibile cu Daniel Florea si Coțofana de la Realitatea Plus!

DANIEL FLOREA- Liderul AUR Călărași a organizat împreună cu Emil Bertalan un linșaj la adresa Primarului Orașului Lehliu Gară cu scopul șantajării acestuia! Emil Bertalan și-a trimis soția (Alexandra Pacuraru) la înaintare, să execute acțiunea de linșaj, alături de Daniel Florea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *