Proverbele 16:4 „Domnul a făcut totul pentru un scop,
chiar şi pe cel rău l-a făcut pentru ziua distrugerii.”

Cum a reușit o mână de pocăiți, mascați în apărătorii valorilor democratice, în apărătorii statului de drept, în cei mai umili servitori ai aproapelui, să transforme cele mai mari partide din România, PSD și PNL, în niste cârpe cu care se șterg la cur. Să intre în aparatul BOR prin corurile acestuia până la vârf, ținând ostatici SINOD și Patriarh, deopotrivă.

Când ieși de pe ușa reformată a FDGR, bolborosești în limbi ecumenice și confunzi demonii, încurcând sectele.

Un mesaj unitar ideologic al domnului Bănescu, de altfel, în toată activitatea sa de introducere a schismei în Biserica Ortodoxă Română, un elogiu adus ca recunoștință celui care anul trecut împreună cu profesorul Adrian Papahagi de la Universitatea Babeș-Bolyai, i-au cerut Bisericii Ortodoxe Române să celebreze Paștele odată cu protestanții și catolici.

Printr-un proces similar au procedat și cu Antena Grup, preluând întreg trustul de la Voiculescu, smulgandu-l Varanului, care s-a trezit cu mâinile legate de securitatea transformată de Iliescu și Magureanu, pe plot protestant.

Maestrul Ion Cristoiu, cel mai reprezentativ jurnalist după 90, ar fi singurul în măsură să descurce ițele devenirii postului media Antena Grup într-un post de televiziune la comanda Concelex și a familiei Pițurlea, prin Mihai Gâdea, al cărui istoric domnul Cristoiu îl cunoaște atât de bine.

Dan Andronic: „Nu înţeleg cum se împacă vocaţia de pastor a lui Mihai Gâdea cu atacurile furibunde.” ● „V-aţi întrebat de ce Antena 3, un post afiliat CNN, nu a fost primit la Ambasada Americană? Acesta este un semnal politic.” ● „Antena 3 poate spune orice mizerie, CNA-ul nu se autosesizează.”

Ion Cristoiu: ● „Cred că avem de-a face cu o acţiune propagandistică a puterii USL, cu două scopuri: 1. Decredibilizarea Justiţiei, care să arate că orice hotărâre din instanţă este una greşită; 2. O uriaşă manevră prin care să se distragă electoratul de la adevăratele probleme şi de la măsurile luate de Guvern şi să îi capteze atenţia cu scandalul”. ● „Spun la rece, Mihai Gâdea a fost cititor de prompter, destul de modest. Are un sindrom specific celor care sunt promovaţi în posturi pentru care nu sunt pregătiţi. Dacă observaţi, acolo s-a creat o isterie de sectă. Sunt ca nişte soldăţei care chiar cred în misiunea lor, nu sunt puşi de Dan Voiculescu.” ● „Ei nu sunt mulţi, dar se invită reciproc, se intervievează unul pe altul. Ei trăiesc acest sentiment, e sentimentul izolării, ei sunt aceia care se luptă cu «hidra» băsistă.”

Robert Turcescu: ● „Cred că ceea ce fac aceste personaje, în momentul în care ne ameninţă că vom vedea noi, înseamnă că sunt în spate şi instituţii care le vor furniza „muniţie.”

Ei nu sunt mulți, remarca Dl. Cristoiu! Însă au pui mulți, întinși prin toate instituțiile relevante, pui cărora le-au dat dinții.

Din Harta lipsesc centrele penticostale si baptiste, care vor fi updatate ulterior.
Caracatița Iudeo-Pocaită

Bulina roșie-principalele centre dezvoltate cu toată infrastructura, școli pocăite, centre ecumenice iudeo-neo-protestante/catolice/lutherane/reformate, școli și universități de stat controlate care dau viitoare săgeți, presa ONG locala; în general legăturile clericale cu lideri ortodocși sunt sudate;

Bulina maro-centre aduse foarte aproape de dezvoltare finală cu toată infrastructura, exemplu Universitatea Ovidius CT, Școala de arte Regina Maria, presa locala, dar și control pe parte judiciară; legăturile clericale cu lideri ortodocși sunt în lucru, nu este sudată partea ecumenică, elemente catolice insuficient dezvoltate etc.

Bulina Galbenă – centre în curs avansat de dezvoltare, nu toată infrastructura este pusă în loc, înca în lucru, legăturile ecumenice insuficient dezvoltate, clericul ortodox este în curs de apropriere prin filarmonici locale controlate și coruri (atât ortodoxe cât și adventiste). Pentru a dezvolta aceste centre, sunt trimiși lideri zonali atât pocăiți cât și catolici, reformați, se construiesc noi școli pocăite, coruri, cooptarea cadrelor locale, se pătrunde în învățământul de masă prin aproprierea de profesori prin diferite programe: activități de donații, programul cutiuța pentru copilași extins la nivel de țară, centrele de tratament Wellness de ex Codlea sau Podiș – Bacău sunt sanatorii de sănătate cu confort sporit, unde cadrele didactice sunt tratate preferențial, evaluate medical, cu costuri deosebit de mici sau gratis. Intrarea în program este garantata 100% oriunde pocăiții pătrund. Costul unei săptămâni de sanatoriu la Băile Felix este de 2000 de euro/pers, astfel că aceste centre sunt cruciale în evanghelizarea sălbatica. La fel se întâmplă cu taberele oferite copiilor și profesorilor la Moeciu etc, sau căminele de bătrâni.

În general, așa cum am explicat și în episoadele trecute, desi toate aceste centre adventiste (penticostale, baptiste etc) sunt construite din zecimea și din donațiile membrilor adventiști, ele se adresează în special celor din afara bisericii, fiind un mod de pescuire a viitorilor filo-pocăiți. Membrii adventiști fie nu sunt admiși în scoli pentru că există o triere foarte abilă în funcție de ce poate oferi familia care intră în scoală, evaluarea se face în funcție de influența și utilitatea pe care aceasta o are. Fie majoritatea nu își permit costurile acestor școli sau centre de tratament. Este remarcabil cum adventiștii își fac o reclamă draconică, afișând un stil de viață sănătos, simplitate și modestie, cinste și milostenie. Ce e în spate însă….

Linșajul

Cel mai bun exemplu este cel al miniștrilor educației Ecaterina Andronescu și Sorin Câmpeanu, luați și plimbați de pocăiți în Madrid, în complexele lor educaționale. Metoda de acțiune este măgulirea, atragerea victimei în siajul pocăit, oferind atenție și multe laude, daruri, promovandu-și activitatea de donații, implicarea în societate de buni samariteni.

Aceasta fiind perioada de tatonare, personajele politice/culturale/administrative se trezesc brusc înconjurate de atenție, aceștia sunt promovați pe diferite canale, apoi vine oferta de cooperare.

Daca accepți te fac stea, ca pe Ciolacu, dacă nu, te distrug prin infiltrare, strângerea informațiilor, intrarea în familie, apoi te executa învrăjbind tot aerul pe care îl respiri, te trosnesc prin televiziunile lor, fac campanii de denigrare in presa lor, deschid petiții cu mii de semnaturi ale societații civile, societatea lor. Concentrația și abilitatea plus perseverența de care dau dovadă, și faptul că ești învăluit din părți aparent fară legătură, îi fac imbatabili. Te zdrobesc! Vezi cazul Firea…

Nu au existat din anii ’80 încoace, de când disidența de tip Hurezeanu-Europa Liberă a pătruns în spațiul estului necivilizat și nu există nici în prezent, un singur agent, o singură săgeată care să nu fie iudeo-pocăită, care să nu fie catolică sau protestantă sau identitar diferită de poporul român. Niciuna. Și când crezi că e vreun sfânt sau vreo sfântă ortodoxă, tot e introdusă în familia acestora, amantele fiind cele mai importante săgeți. Nici nu contează de cate ori se apleacă si cate vizite face Ciolacu la temple, la bisericile pocăite, el nu face parte din plan, așa cum nici Dragnea nu a făcut. Este un necredincios!

De aceea, principalele centre de producție a acestor săgeți se învârt în zonele în care maghiarii și sașii au reușit să își mențină comunitatea catolică și lutherana puternic legată ideologic și informațional. Nu este nici o întâmplare că Revoluția a fost coagulată în jurul unui pastor reformat, sau că a pătruns din Timișoara spre capitală, așa cum azi aceștia încă își recrutează săgețile din centrele Sibiu-Biserica Reformata, Universitatea Lucian Blaga și Bacău-biserica catolică, sau Babeș Bolyai cu origini iezuite, Universitatea de Vest. Nu este nici o întâmplare că toți acești colaboratori și conspirationiști ai noi axe bolșevico-fracmasnonice au fost din perioada comunistă cei mai fertili dezertori în spațiul vestic, ajutați fiind de aceeași frați iudeo-pocăiți și răsplătiți pentru munca lor cu o viață liniștită în occident.

Biserica Catolică și Fracmasoneria

Deopotrivă, însă, ajutorul a venit și din interior pe linia acelorași iudeo-pocăiți bine înfipți în partidul și securitatea comunistă. O bună sinergie a acestor fracții a reprezentat-o proiecția dușmanului, lupta de clasă – concept marxist, ura față de comuniștii care i-au aruncat prin închisori în ani 1940-50 (pocăiți, greco-catolici) dar și ideea de bază că estul ortodox trebuie reformat și civilizat cu forța, atât catolicii cât și protestanții sau iudeo-pocăiții reprezentând un izvor de civilizație prin artă și cultură, muzică clasică, scriitori, ideologiile de reformă, renaștere și iluminism. Acesta mândrie religios-identitară de superioritate, bine cultivată în biserici și ajutorul dat progeniturilor acestor săgeți, prin înfigerea lor în diverse universități din vest sau corporații, a fost de cele mai multe ori suficient că aceștia să-și dedice o viață întreagă scopului propulsat de Biserica Catolică și Fracmasoneria bine integrată în sectele neo-protestante.

În privința culturii superioare vestice care trebuie să reformeze religia, există un bun material video al exponentului reformat FDGR, Dl Bănescu, în care acesta explică cum stau lucrurile cu lipsa de cultură= anticlericalismul (rar am auzit o inepție mai mare), figurile arhaice și potrivnice schimbării, ecumenismul roadă bună a vestului și legătura dintre spațiul politic și cler, care nu mai presupune un pericol față de anii 90, adică au avut ei grijă ca reforma clasei politice să lase doar elementele care nu au această legătură.

Este gingaș Bănescu când recită el temele fracmasonice, unele pe care nici macar nu le înțelege, dând nutreț unui site deosebit de agresiv în promovarea valorilor iudeo-pocăite cum este RFI, cu un titlu peiorativ, pentru că știm că cei mai mulți își iau informațiile din titluri.

Cei doi propagandiști New-Age pompos numiți Istoricul Mădălin Hodor, bugetarul SRI și CNSAS și Florin Maghiar (cine dracu-i ăsta?) fac casă bună,  într-o emisiune bombă culturală „Contramitologia”, îl perie pe dl. intelectual creștin, Vasile Bănescu, o specie nouă de evanghelici new age, de tip Papahagi-Patapievici-Baconschi-Borțun-Liiceanu-Pleșu.

Mihail Neamțu, prieten de talk show religios cu pastorul evreu adventist Florin Antonie (reprezentativ pentru pastorul de rit nou care este un amalgam de religii si etnii), tot din grupa „intelectualilor creștini”, are parte de o trezire spirituală și face o schismă față de cei pomeniți anterior.

„Încet-încet am aflat doar că Hodor este pupilul Gearminei Nagîț, șefa arhivei de la CNSAS, altă bursieră română la Budapesta, tot pe filiera Soros…” Cornel Nistorescu

Coloana sonoră articol- se poate opri din buton, pentru a viziona materialele video!

Aflat mult timp pe lista de admiratori ai lui Baconschi, Mihail Neamțu, el însuși un intelectual teolog, are o iluminare bruscă și curaj.

Transcriere video:

Din ocident, cât și din România, există un mod prin care are loc un proces tipic lumii de astăzi, anume eviscerarea instituțională.

Poți să golește o instituție de substanță și continuă, poți să păstrezi doar formele, poți să elimini fondul original,care a permis nașterea acelei instituții, darpentru a asta trebuie să ții instituția cu pricină sub atac.

Și nu suntem aici într-un domeniu speculativa adaugăt Dragoș Paul Alicică.

Avem deja un tablou de studiu, al modul in care are loc o preluare, pas cu pas, a unei instituții, preluam o instituție, cum?

Plasăm oameni care o distrug din interior, plasăm oameni care mută centrul de greutate identitar al instituției respective.

Și alimentăm, foarte, foarte temenic, clivajele, rupturile. Vine un grup de presiune și se trezește că trebuie să schimbăm ziua Pastelui, așa avem noi, aveți voi vreo chemare de la Dumnezeu, vreo întemere spirituală, în excercitiul vostru de astazi, nu, n-avem.

Dar cream, un clivaj, cream, o presiune, eviscerăm conținutul spiritual al evenimentului pascal.

Da, deci, natura, teologica a evenimentului pascal, Hristos a inviat, este, o pusa în paranteză în beneficiuul unei discuții frivole despre aritmetica grecuriană, sau post grecuriană,a respectivului moment.

Așa s-a întâmplat, nu, în anul acesta 2023, cu un singur, subiect care a înferbântat să spunem, mințile în cadrul, Bisericii ortodoxe, române, au fost si altele.

Te alimentează, spunem Dragos Paul, artificial clivajele interme, și se crează, grupări, grupuscule, avem gruparea celor care aplauda vaccinul, ca fiind o mana de la Dumnezeu, avem gruparea celor care spun că vaccinul este de la Diavol, și avem noi, într-un an și jumătate doi, noi aici înseamnă propagandistii, avem noi grija…

Distrugerea politicii românesti

Dușmanul reprezentat de vechea securitate este real și încă îi bântuie pe soroșiști din perioada în care erau disidenți la comandă sau cărau informații în vest sub frica deconspirării. Aceleași personaje triste numite „turnători buni” sau „turnători new age” se află și azi în aceleași poziții, mentinând aceeași poziție de turnători și cărăusi ai informațiilor. Sistemul comunist pentru ei nu s-a dărâmat încă, mai sunt oameni care nu au murit și nici nu au ieșit din sistem, aceștia trebuie fie provocați să plece prin scandaluri, fie trași în curentul noi politici facmasonice new age, fie ofertați să devină parte ai noului stat neo-bolșevic. Vechile elitele ale sistemului însă sunt scuipate, înjurate cu atâta ură și în atâtea medii, că înțeleg că au o problemă și se retrag fără ripostă.

Expoziţia „Brauner”, de la Muzeul Naţional de Artă, închisă. Cine a contestat tablourile lui Adrian Năstase

Cazul lui Adrian Năstase, scuipat până la venin pentru că nu înțelege că este public interzis. „Am crezut, cu naivitate, că mă bucur de un anumit respect în lumea artei ţinând seama de contribuţiile mele ca premier în acest domeniu – muzee şi colecţii, biblioteci, sute de obiective restaurate…”

Ecaterina Andronescu s-a retras din viață politică, a lăsat lupii tineri, conduși de Alfred Simonis (evreu) și pocăiții lui Ciolacu să preia partidul. PSD-istii își frâng mâinile, se zbat sau abandonează lupta resemnați dar nu se sprijină între ei, asta fiind o trăsătură deficitară educațional a acestui popor.

Nu se victimizează, se retrag cu capul în jos. Lipsa de solidarite este o mană cerească pentru acești neo-bolșevici, altfel ar trebui toată ziua să umble cu sticluța de otravă în buzunar, dar românii sunt ușor de dezmembrat pentru că nu sunt uniți.

Transcriere video:

-Sunt în al 43 an de învătământ și vreau să vă spun că niciodată nu am fost atât de dezamăgită ca acum. În momentul acesta, este cel mai slab din… și de pe vremea lui Ceaușescu. Iertași-mă că vă spun.

-Ar trebui să ne gândim cum să ne educăm copiii în sălile noastre de curs, în așa fel încât să le creștem în mai mare măsură sentimentul acesta patriotic. În 2016 au plecat 200.000 de tineri. Cred că ar trebui să facem aici, în așa fel încât să nu mai plece și să-și găsească rosturile aici în țara lor.

– Sincer vă spun, dacă eu aveam cu 10 ani mai puțin , pe cuvânt de om , doamna Ministru, că mă duceam și eu afară. Să-mi aprecieze alții dăruirea, că la noi nu are cine.

– Nu putemsă nu fim de acord cu ideealui John Kennedy, vă citez ”Libertatea fără învățare este întotdeauna în pierdere, în timp ce, educația fără libertate este în van.” Toate activitațile desfășurate în școală trebuie să-l pregătească pe elev sau pe student, să devină o persoană autonomă, liberă și creativă.

-Dacă îți spun punctul de vedere așa cum mi-l spun eu, în școală și peste tot, apăi vine politicul și să vezi ce te trântește de n-ai văzut. Cum? L-ai supărat pe director sau pe inspector? Cum adică? Nu se poate! De ce să îți exprimi liber părerea? Că doar e libertate în educație, da?! Și dacă cadrul didactic nu are libertate , cum are elevul acela? Vă întreb?!

– Vă asigur că, pe toate pe care le aflăm, încercăm să le soluționăm. Nu putem toate odată. Nu putem cere ce n-am făcut timp de 27 de ani, să o facem pușcând din degete.

-Îmi pare rău să vă spun ,că eu atunci când trag linie, o trag cu mâhnire și mă doare să spun că nu-mi place ceea ce simt când îmi închiei cariera.

Ecaterina Andronescu, cel mai longeviv ministru al educației în perioada tranziției comuniste la perioada de așa zisă democrație neo-liberal-progresistă, aceasta cu bune și rele, implementează mai multe reforme ale sitemului de educație, care însă nu sunt pe placul nici Reformatului președinte Johannis, nici pe placul FDGR-ului care l-a impus în funcție cu mari așteptări pentru transformarea viitoarelor generații, în colonii de sclavi europeni, nici pe placul neo-protestanților care stau că niște lupi hulpavi la poarta școlilor așteptând momentul de slăbiciune pentru a intra peste copii.

Pentru demiterea și scoaterea Ecaterinei Andronescu din viață politică, iudeo-pocăiții au conceput un plan bine structurat. În 2018, în plin guvern PSD cu enorm de multe proteste rezist, influenceri catolici, protestanți și neo-protestanți dezlănțuiți în presă și social media, Recorder aflat la început de drum, face un reportaj bine țintit cu sute de mii de vizualizări si zeci de mii de share-uri.

Estera Țintesan este eroina Recorder, este cea care o înfruntă pe Ecaterina Andronescu, este cea care înfruntă un sistem întreg (noul și actual ministru), este cea care scutură un sistem învechit nereformat și dă un semnal unei întregi generații de profesori că trebuie făcută o reformă, dar mai ales trebuie scăpat de foștii și actualii miniștrii din educație.

Mizeria Iudeo- Pocăită din Recorder

Însă, curios, Recorder nu înregistrează un protest spontan în sala plină de profesori. Recorder, cu fratele adventist Delcea și Fratele de Shabat Andrei Crăciun, construiesc un așa zis protest cu o soră de a lor, bucureșteancă dar din familia Țintești de Târgu Mureș, din Biserica Noul Legământ Târgu Mureș (BNL) în Marosvásárhely, Mureș, România. Și stau la pândă, înregistrează trei ore, montează și taie, lipesc bucățele cât să iasă ceva nemaivăzut până la umilirea BOR, doi miniștrii care ba se uită în telefon în timp ce eroina pocăită vorbește, ba îi disprețuiesc pe profesori, dă bine montajul….iese.

Transcriere video :

Acum suntem înperioada în care, pentru o oră, studiem teme biblice pe segmente de curs diferite și anume avem pe cei mai mici de la 0 la 3 ani, primesc primii pași, iar de la 3 la 6 grădiniță, apoi de la 6, primară până pe la 11-12, juniori, companioni, tineri si adulti. Și se studiaza pentru aproximativ 40 de minute pe zi…

Un text cheie, Studiu de caz, Fisa de lucru, Repere, Știati că?. Cam acesteaar fi, și apoi pe fiecare zi câte ceva.

Să fi-ți mândri că suntem români, pentrucă… Dacă părinții sunt români, nu aveți cum să aveți altă rădăcină. Sunteț iromâni veniți dintr o țară, părinții vin dintr o țară care este frumoasă pretutindeni. Oriunde te duci în România, nu ai putea să spui aici nu mi ar plăcea să trăiesc. România are șiea cultura ei, de care n avem cum să nu fim mândri, pentru că România a dat și scriitori, și poeți, și oameni care au însemnat ceva pentru lumea aceasta, nu numai pentru România.

Si dacă vă îndreptați să citiți despre istoria României, să vă atingeți în mai mare măsură de cultura României, o să fiți din ce în ce mai uniți. Si sa stiti ca puteti fi mândri si de școala pe care părinții au făcut-o și pe care noi o avem în România. Nu-I toată excepțională, nicăieri în lume nu există ceva perfect.

Sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune, dar pentru lucrurile foarte bune, pentru că părințiipe care îi avem s au format acolo, școala de acolo trebuie să fi-țiși pentru școala românească mândrii și mai ales pentru românii care vă așteaptă acasă.

În biserica noastră,230 de copi iînchiși în total. Folosim spații din cadrul colegiului. Aici, spreexemplu, este o altă o altă grupă și alte 2 grupe.

-Buna ziua!

-Bună ziua!( copiii)

– Voi sunteți ce grupă?

-Intermediară.

-Aveți suportul acesta, așa, și cam acestea sunt temele. Se studiază despre creațiune.Nu?

-Da

Aici avem o grupă de tineri. El este instructorul grupei. Cei care termină la vârstă la companioni, următoarea grupă din care vin este aceea.

Trebuie sa mergem. S-au reunit pentrurepetiție. Aici e spațiu în care avem o măsuță cu nisip cu figurine, unde li se desenează scenele biblice, cu păpușele.

-Buna ziua!

-Bună ziua!

-Ne scuzați că vă deranjăm. Ce copii frumoși aveți.

-Haideți să mai cântăm o dată pentru program. Haide…

… copiii cântă…..

În numele DomnuluiHristos, închidem școala de Sabat prin numărul 70. Cuvânt dumnezeiesc. Vom cânta strofele 1, 2 și 4.

… copiii cântă…..

Printre cei care ne vizitează, avem doi musafiri de departe și ne bucurăm să îi prezentam. Avem o mica atentie pentru acesti doi musafiri. Este vorba de domnul Sorin Cîmpeanu, care a condusMinisterul Învățământului, a condus dupa aceea Guvernul României în calitate de primministru, iar înmomentul acesta este președintele a Asociației Universităților Francophone în România. Ne bucurăm, domnule Cîmpeanu, pentru că ne vizitați Biserica și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvinteze. Și avem ,în mijlocul nostru, de asemenea, pe doamna Ecaterina Andronescu. Bine ați venit în biserica noastră!

Doamna Ecaterina Andronescu a fost ministru al Învățământului o perioadă lungă de timp.

De acolo vă cunoaștem și am auzit numele dumneavoastră și, în momentul acesta, este senator în cadrul SenatuluiRomâniei.

 Ne bucurăm că sunteți aici și bun venit în Biserica noastra. Pentru fiecare dintre dumneavoastră am două daruri Cartea Cărților și încă o carte. Avem pentru dumneavoastră o biblie, tiparită in România și o carte scrisă de un adventist și se numește educație…. Sunt principiile noastre religioase.

Pentru dumneavoastră am aceeași Biblie și cartea Imaginea de ansamblu …a fost scrisă de un medica dventist (Ben Carson) care este  a fost candidat la președinția  Statelor Unite. Acum face parte din Guvernul Trump…

-Mulțumim pentru că ați venit ,multumesc și pentru spirit și pentru tot.

-Mulțumim frumos!

-Aici avem biblioteca pentru cei care doresc o carte. Aici Avem o librărie, cărți la vânzare ,biblii, cărți pentru copii. Doar astăzi pentru că este ziua Copilului, acestea sunt cărți de colorat.

Unii copii ar dorii sa participe, dar pentru părinți este imposibil să îi aducă din nou, la școală, ori noi dumunica, spre exemplu am putea organiza activități pentru copii. Gândiți-vă că numai în biserică la mine, am 235 de copii, t  tîn spate, sau după amiază, la o altă biserica sunt undeva la 220. Sunt alte 12 biserici adventiste, apoi sunt Bisericile Peticostale, Bisericile Ortodoxe și copii sunt déjà grupați.

-Dacă s-ar negocia cu Guvernul spaniol, la ora de limba română se intre în curicculum.

-Dacă ar intra în curicculum, în perioada de dimineață ar fi mai ușor. Mai ales că, mai toate profesoarele, soția mea avea copii mai mari, cum ar fi de liceu și mai toate grupele sau un tip de copii de liceu, pentru că este foarte greu să-I mai aduci pe cei mari la școală.

-Corect.

-Aici e o problemă, că negocierile nu trebuiesc facute de minister , …minister regional

-Corect.. Un punct comun pentru toate regiunile și apoi, fiecare regiune să se adapteze cu disciplinele opționale.

-Dacăar fi…Și aiciîn colegiu, se predă limba română. De fapt, ei înainte de a fi proiectul cu ani de zile în urmă, având mulți copii români au introdus, opțional, gratis limba română.

-Nu vreau să întârziați.

-Bine..

-Vă mulțumim mult.

-Dumnezeu să vă binecuvânteze.

O fotografie de grupar fi o amintire frumoasă. ’’

Și dacă în anii 80, agenții erau trași cu familii și ajutați în vest, astăzi oferta este mai largă, sunt fie luați și introduși într-o corporație, vezi cazul fiicei Lasconi, Dana Hering, Andrei Caramitru etc mare vedetă pariziană, suedeză, elvețiana sau pur și simplu introdus în companiile lor din țara, ajutorul și prinderea familiei în acest angrenaj este esențială, este un tip de zălog modern dar care se poartă din perioada otomană. Crezând că vor avea un viitor luminos și își vor asigura confortul membrilor familiilor, aceștia devin practic ostatici ai organizațiilor cu ideologii fracmasonic-marxiste.

Sunt actori, nu sunt nici protestatari, nici activiști, nici disidenți, nici formatori de opinie, sunt doar actorași provinciali puși pe făcut un ban rapid, sigur, construiți pe frustări personale (lupta de clasă, lupta cu dușmanul), însă, foarte important sunt domeniile din care aceștia provin: educație-profesori, muzică și artă – muzicieni, actori, pictori, artiști vizuali pentru agențiile de publicitate tip Declic – ONG care susține presa ONG și jurnaliști FJSC-Șercan și SNSPA-Remus Pricopie/Pârvulescu, F. Științe Politice-Cristi Preda.

Sunt actori, de aceea și dau atata importantă artelor pe care le stăpanesc in totalitate.

Elena Lasconi este creatura produsă pe filiera iudeo-pocăită franceză (Protv/RFI/BRD), vedetele PRO sunt mari iubitoare de adventiști, în special doamna „Noi facem un spital” știe ea care. Iar fiica năbădăioasă a doamnei Lasconi, se transforma la buton din înger, în fiară.

Pro tv îi face vedete, îi crește, așa cum toți sunt crescuți, apoi le ia copiii și îi creste și pe aceștia, dar pentru asta trebuie să produci lacrimi, crize, isterii la comandă. Trebuie să lucrezi toată partitura.

Cum se creează isteria, rotația incredibilă la 180 de grade a prea-cuvioasei Elena Lasconi, devenită o apărătoare a dreptei credințe și o spurcăciune a USR-ului.

Domnișoara sexomarxistă, „fetița” de 32 de ani a televiziunilor, se laudă cu munca proprie și ascensiune pe puterile ei, „nu datorez nimic nimănui”, însă vine în cel mai potrivit moment să umple locul altei vedete a axei franceze, Rona Hartner, care după ce a umplut conștiința românilor și spatiile tv cu superioritatea țigănească adusă la rang de artă manelistica, decedează prematur fară să mai apuce să se bucure de căsuța oferită în Nisa, pentru rolul jalnic asumat. Decât o viață liberă în Romania tranziției, mai bine un sclav al superiorității franceze.

În cuibul francez a noi axe, a mai rămas Esca, o alta răsfățată a pocăiților din Lehliu, Dumnezeu să-i dea viață lungă!

„Federația Comunităților Evreiești din România a avut și continuă să aibă o colaborare excelentă, de lungă durată, cu Ambasada Republicii Franceze în România și Institutul Cultural Francez.

„Apreciez, în mod special, susținerea pe care Guvernul Francez și diplomații acreditați în România au acordat-o implementării proiectelor legislative pe care le-am inițiat în Parlamentul României, mai ales în ceea ce privește predarea disciplinei “Istoria Evreilor. Holocaustul”. Deputat S. Vexler

Decembrie 2023 – Intâlnirea Prim-Ministrului României, domnul Marcel Ciolacu cu Președintele Congresului Evreiesc Mondial, domnul Ronald S. Lauder, creatorul PRO TV si a magiei ESCA.

Crescuți în școlile lor (Goethe, Deutcheschool, Anna de Noilles, Mihai Ionescu, Ștefan Demetrescu, Liceul penticostal finlandez etc), premiați în liceele și școlile de stat preluate (toate liceele, școlile și universitățile de muzica & artă, importante licee și școli bucureștene etc), preluați în corporațiile care fac parte din noul Construct Mafiot New Age, lăudați și transformați în vedete peste noapte de Ringier, Protv Digi, Trustul Intact-Antene, Viva, Unica, aceștia devin vectori de influență și piloni ai noi construcții neo-bolșevice, în timp ce cadrele existente trec în rezervă de bunăvoie sau forțat.

Cei mai mari dușmani ai noi axe Neo-Protestante-Evanchelice Reformate-Catolice la bază fracmasonica dar de o ideologie marxistă cu față new age sunt:

BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ – Un colos cu active fixe imobiliare de o însemnată valoare, la care pocăiții de rit fracmasonic-marxist salivează in exces.

Aceea BOR-rezistentă la schimbare, arhaică și nedornica de ecumenism, opusă diluării credinței ortodoxe până la dispariție, acei clerici considerați primitivi, necivilizați și ușor de prostit.

Arhaică și necivilizata BOR este pentru sectanții pocăiți fracmasoni, un fel de patriarhat asemănător spațiului rusesc și pe care desi îl desconsideră profund, îl găsesc ușor de cucerit prin metode de corupție, metode de introdus pocăitele sectante în așternuturile popești. În general, se numește metoda MOISE și necesită un capitol întreg.

Partidul PSD -care conține cel mai mare număr de membri creștin-ortodocși, spre deosebire de PNL, de USR și alții.

PSD un partid greu de reformat și prea pupător de sutane preoțești- văzuți ca acei continuatori ai comuniștilor, comuniști care nu i-au lăsat prea mult pe bolșevici să-și facă de cap și au impus o dictatură draconică prin care i-au monitorizat pe protestanții catolici, disidenții eroici ai vestului papal, gata oricând să își facă de cap, umblând cu steagul ecumenismul la strânsul oștilor.

Comunism care mai era și naționalist(un cuvânt interzis azi), cu accente demodate patriotice, dar autentice și de care adventiștii și neo-protestanții își aduc aminte cu scârbă, pentru că, unii dintre ei mai fanatici, dorind cu ardoare să evanghelizeze sălbatic țara, mai sfârșeau cate un an, doi pe la răcoare ca să-și elibereze sufletul chinuit de evangheliile lui Cornilescu.

Cum este, de exemplu, cazul noului PAPA al Antenei 3-Mihai Emanuel Gâdea, al cărui tată, pastorul Titi Gâdea, pe când evangheliza sălbatic Făgărașiul lui Nicusor Dan, s-a întâmplat să fie vremelnic azvârlit în zeghe de comuniști. Motiv pentru care Gâdea poarta o ură creștină profundă, demnă de vechiul testament, el răzbunandu-se în emisiunile Antena 3-adevărate simulacre de lături evanghelice, pe Ceaușescu, zis împușcatul din ziua de Crăciun. Un Crăciun pe care iudeo-pocăiții îl disprețuiesc profund.

PSD, prin continuarea cadrelor din perioada comunistă, perioada care le dă și acum fiori pocăiților, prin rezistența la schimbarea Ecumenică-Globalistă-New Age, prin apropierea de BOR, apropiere reală, nu declarată în campanie, așa cum ne explica dl. reformat Bănescu, atât de iubit în emisiunile RFI (pe axa Anna de Noilles-BRD Societe Generale-PRO TV).

Însă, tot el răsuflă ușurat, că, slavă demonilor, nu mai este ca în anii 90, când cei mai mulți politicienii erau apropiați de BOR, pentru că între timp, transformarea clasei politice a mers în direcția dorită, prin scoaterea ortodocșilor și înlocuirea lor cu pocăiți în partide, misiune executată cu succes.

Gabriela Firea

Gabriela Firea, singura figură politică pe care năpârcile pocăite nu au reușit nici să o evanghelizeze și nici să o dărâme. Pentru acest lucru, ele, năpârcile pocăite (Corlățeanu-Ciolacu-Gâdea-Negoiță), o urăsc profund, și în timp ce o sărută ca Iuda pe obraz, îi înfig pe rând cate un pumnal în spate.

Un dușman e redutabil prin faptul că ii cunoști forța si o poți măsura in lupta directă. Insă o năparcă pocăită este nedetectabilă, printre pupături și acte de caritate, grija de popor, până ajungi să ințelegi de ce-i in stare, este deja prea tarziu.

Gabriela Firea, singura figură remarcabilă nedemolată incă, după multiple incercări, singura ramasă in picioare dupa ce si Adrian Nastase le-a dat fiori dar au scapat de el, dupa Vitor Ponta, care la fel le-a dat fiori, dar l-au tocat cu sora Sercan, după Ecaterina Andronescu care era o piedica in calea schimbării din temelii a sistemului de educatie, pentru prozelitismul fortat instaurat in sistemul de invatămant, Viorica Dăncilă tocată si văzută ca un pericol direct in calea tăvălugului neo-protestant.

Gabriela Firea este nu doar rămasă pe poziție, extrem de agilă și inteligentă, care a înțeles că deși e tocată și umilită în continuare de niște bărbați cu mușchi vremelnici, nu țipă, nu urlă și nu dă din picior nervoasă.

Gabriela Firea a înțeles! Gabriela Firea nu face nici o greșeală și asta le dă fiori, pentru că scopul e să o înlăture din partid la prima abatere, dar ea refuză să greșească.

PSD-ul a fost dărâmat din interior de adventiști și neo-protestanți, a fost infiltrat și dus pe căi subtile spre prăpastie, bazandu-se pe lipsa lor de coeziune, pe lipsa de sprijin a membrilor partidului între ei.

Nu există o grupare mai abilă decât adventiștii, care învață acest mod pervers de a se infiltra, de a fi prietenul tău precum un șarpe își scutură clopoțeii până te hipnotizează, ca mai apoi să te sugrume lent, tu crezând că te îmbrățișează.

Abilitatea lor remarcabilă constă în faptul că reușesc o învrăjbire atât de abilă încât nu ei te aruncă peste balcon, ci chiar colegul psd-ist, învrăjbind, bârfind, uneltind, înconjurând cu cele mai perfide minciuni victima, neobosiți în munca lor continuă de sufocare.

Pentru a înțelege cum reușesc, ar trebui să participi într-un stagiu de pregătire de cel puțin 2 ani, parcurgând Shabat de Shabat serviciul adventist de închinare și spălare a creierelor, existând însă riscul de a te converti și perverti chiar și după o lună.

Scurte istorioare biblice

în Cartea Genezei, capitolul 27. În această poveste, Isaac era în vârstă și orb și intenționa să-și ofere binecuvântarea fiului său cel mare, Esau. Cu toate acestea, mama lui Iacov, Rebeca, a auzit de planul lui Isaac și a decis să-l ajute pe Iacov, fiul ei mai mic, să obțină binecuvântarea.

Rebeca și Iacov au pus la cale un plan înșelător pentru a-l păcăli pe Isaac. Ei au pregătit mâncare și l-au îmbrăcat pe Iacov cu hainele lui Esau, pentru a-l face să pară ca și cum ar fi fost fiul său cel mare. Iacov, deși era reticent la început, a fost convins să participe la acest plan.

Când Iacov a mers la Isaac, acesta l-a întrebat cine era, deoarece nu putea vedea. Iacov a răspuns că este Esau și i-a oferit lui Isaac mâncarea pregătită și băutura. Isaac a fost de fapt înșelat de vocea lui Iacov și de hainele care îi imitau pe cele ale lui Esau.

Astfel, Isaac a oferit binecuvântarea fiului său mai mic, Iacov, în locul lui Esau. Când Esau a descoperit acest lucru, el a fost plin de mânie și și-a cerut și el o binecuvântare, dar Isaac a confirmat că binecuvântarea fusese deja dată fratelui său mai mic, Iacov. Această întâmplare este una dintre cele mai cunoscute în Biblie, în care Iacov a folosit înșelăciunea pentru a obține binecuvântarea de la tatăl său, Isaac.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab