Iliuță Vasile a organizat o petrecere de 100.000 de euro, din bani publici, în timp ce mii de elevi merg la scoală înfometați, iar la nivel de județ, sunt cazuri în care cei mici leșină de foame sau anemie, în clasă.

Iliuță Vasile a organizat o petrecere de 100.000 de euro, din bani publici, în timp ce mii de elevi merg la scoală înfometați, iar la nivel de județ, sunt cazuri în care cei mici leșină de foame sau anemie, în clasă.

Iliuță Vasile a organizat cu ocazia zilei de 1 Martie o petrecere monstru cu 600 de invitați, cu formație de muzică live și meniuri opulente, stropite cu vin din belșug. În Județul Călărași 30% din copii care merg la scoală, merg flămânzi, fară să mănânce ceva de dimineață! 30% nu au nici pachet pentru ora 12! Aceste cifre sunt obținute de Experimentul Lehliu din analiza efectuată în Școlile din Călărași.

Situația este una catastrofală, cu elevi care leșină în clase din cauza anemiei sau de foame.

În acest context deosebit de dificil, în care Județul a fost transformat într-un dormitor, în care oamenii sunt efectiv mulși de bani și forțați să meargă în vest să-și caute viitorul, Iliuță Vasile (Președinte PSD și Președinte de Consiliu Județean) organizează petreceri cu chilabale, hore și strigături.

Cheltuielile au fost împărțite pe mai multe entități aflate sub coordonarea Consiliului Județean, pentru a nu ridica suspiciuni, astfel că o entitate a venit cu băutura, alta cu maneliștii, alta cu închirierea localului, etc.

La petrecere au participat peste 600 de persoane, în principal persoanele care vor coordona sectiile de votare, cu o deosebită atenție la cei care urmează să preia conducerea diverselor școli, aflate încă sub patronajul PNL sau al Sectelor.

O atenție deosebită a fost acordată Sectei Iudeo Adventiste care și-a trimis spre confirmare noua conducere a Scolii Pocăite de Ziua a Șaptea- Școala Generală din Dor Mărunt, având în vedere că Mariana Stan (Regina) se retrage din activitate.

De la Stripperi la Horă

Dacă la ultima petrecere de acest fel, de acum câteva luni, Iliuță a adus stripperi care au dansat în chiloți în fața doamnelor încinse, de această dată a venit cu manele și au încins hora, de se zguduia clădirea de atâta tropăială!

Sectanții Iudeo Pocăiți și-au prezentat noile vedete spre validare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *