Zdrobiți sub povara sărăciei și a jegului, Șerbii se răscoală! Experimentul Romania

Șerbii Împăratului Iulian

În Orașul Lehliu Gară, câteva sute de localnici s-au trezit cu popriri pe conturile personale,într-o urbe nenorocită de hoție, popriri care fac, de acum, imposibilă accesarea conturilor în care oamenii își primesc salariile – și așa, mizere.

Situația este una fără precedent, mai ales că suma pentru care se pune poprire se referă la taxa pentru gunoi, o taxă abuzivă impusă de hoarda de jagardele PSD-iste, foste Liberale (și foste tot PSD-iste), care jefuiesc întregul județ prin contracte impuse de leprele de la Consiliul Județean Călărași.

După ce că era – și așa – prea mare (pentru serviciile prestate), taxa (tariful) de salubritate s-a majorat pe 8 ianuarie 2024, printr-o hotărâre a Consiliului Local, de la 15,50 lei / persoană la 18,50 lei pe persoană.

S-ar putea spune că 3 lei nu înseamnă mare lucru, dar ia înmulțiți 3 lei cu 6.000 (de locuitori) și veți vedea că în vistieria Împărătească intră – lunar – încă 18.000 de lei (în plus). Sau, procentual, vorbim despre o majorare cu 20%.

Este o încercare disperată de a umple niște găuri făcute de gazdele de votanți (sunt adrese la care locuiesc fictiv între 20 și 80 de așa-ziși lehlieni), care evident că nu vor plăti niciodată pentru fantomele care pun ștampila pe numele Împăratului și pe sigla partidului din care acesta face parte la momentul alegerilor. REBU a cerut blocarea conturilor Primăriei Lehliu-Gară și doar două plăți de câte 500.000 de lei (100.000 de euro) din datoria imensă au făcut ca angajații primăriei, ai școlilor, ai grădinițelor, ai spitalului etc. să nu rămână fără bani de salariu – așa cum au rămas votanții de rând.

Oamenii disperați, lăsați fară banii din salarii și cu conturile blocate, sunt chemați discret la Împărat să ceara clemență și înțelegere, să fie păsuiți și să li se deblocheze conturile.

Grav este că primarul în exercițiu se folosește de aceste metode pentru a oferi „iertarea de datorii”, în schimbul supunerii și al promisiunii că vor vota cum trebuie…

Practic, vorbim despre un abuz ordinar, mizerabil, prin care minoritatea romă și cei din pătura defavorizată sunt transformati în șerbi, umiliți, scuipați și puși să se târască în fața Împăratului Iulian.

Numai că, atunci când oamenii nu mai au nimic de pierdut (ca acum), ei nu mai pot fi șantajați și înrobiți. Devin incontrolabili și se expun, votând împotriva jepcarului șef.

Peste 640 de popriri au fost instituite de Primăria Lehliu Gară, pentru a forța amărâții să vină să ceară îndurare…

Zdrobiți sub povara sărăciei și a jegului, Șerbii se răscoală!

Cu un curaj nebun, nespecific Lehlianului laș, care ține capul jos precum oaia bleagă care paște, acceptând destinul de oaie, mulsă, bătută, tunsă și …, se ridică o femeie peste Clan și îndrăznește să ridice glasul și ochii spre cer: doamna Herea Nicoleta!

Nu știe biata femeie ce o așteaptă, pe ea și familia ei, pentru îndrăzneala de a posta ceva negativ despre Hoarda Împărăteasca, plină de pușcăriași, violatori, poponari si târfe.

Nu putem decât să ne rugam pentru doamna Herea, pentru Lehlian și pentru sufletul lui de Șerb!

Amnistia Șerbilor Lehlieni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *