Săgeata lui Stalin este vizibilă doar la Lehliu Gară- Oraș Martir

Dan Rucareanu și benzinaria lui „top”, parte a Clanului Iacomi și a sistemului de capusare a banului public, singura care permite primarilor hoți din județ să-și alimenteze fermele cu motorină prin facturarea pe administrații locale, a ajuns la performanța de a încasa sute de mii de euro pentru benzină și motorină livrată la bidoane pet, combustibil care în loc să ajungă în scoli și la primarii, merge direct în fermele edililor locali.

Schema de hoție este atât de adâncă și complexă, că până și Iliuță Vasile a ajuns să ridice sprâncenele la sumele păpate de Dan Rucareanu cu benzinaria lui fantomă, unde nimeni nu oprește să cumpere combustibil!

Cum cu agricultura merge foarte prost, Danut are grija să facă 50 de curse la Dubai, unde a avut ideea de a aduce Săgeata Roșie la Lehliu, o mașină formidabilă, pe care el a văzut-o acolo, însă și-a dat seama că bate la ochi… Mașinile de lux, vacantele exotice și cât mai dese, toate din bănuții UAT-urilor din Județul Călărași, cresc precum Făt Frumos din Dor Mărunt, într-o zi cât la alții în 5 ani! Iar atunci când se da jos din Mercedesul de 120.000 de euro, Dan Rucareanu plânge!

Da, el plânge la Judecătorie și îi spune doamnei Judecător, prin avocat (bineînțeles) cât de mult suferă el, că este numele lui terfelit, el, o floare!

Sute de mii de euro cheltuite pe combistibil achiziționat fictiv de la Hali și SC Ram Prest SRL, hoții acoperite de procurorii Călărășeni.

Un Duster si o autoutilitara pentru transport elevi!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [350.04 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [295.77 KB]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *