Materialul prezentat aici nu este prelucrat și este cât se poate de spontan.

Tanti Vasilica a venit de la munca câmpului, iar eu eram tot la câmp unde verificam cantitatea de precipitații căzută azi, pentru semănat.

Ne-am întâlnit la fermă, unde am stat de vorbă și vă spun sincer că am rămas puternic impresionat de cele povestite, de sinceritatea și de curajul acestei femei, o adevărată eroină, între toți Șerbii din Lehliu Gară, Oraș martirizat de hoție.

Primarul și hoarda lui de animale vor să îi ia femeii casa și pământul, o bucățică de teren, atât cât are ea. Nu are importanță că este proprietara, că are acte, că are căsuță de trei decenii…. Primarul vrea casa și gradina femeii, să construiască un teren de tenis!

Personajele principale sunt:

Lascu Ilie- un escroc bălbăit de o rară nemernicie, Primar de Bălcescu, arestat, condamnat și acum, liber. Iulian Iacomi- Primar din Lehliu Gară, lider al Clanului de Interlopi Iacomi

Viceprimar Petrica Filon- zis Mașinuța cu Bani, semianalfabet și purtător de proprietăți pentru Iacomi. Ăsta și-a infiletat puradeii pe unde a putut și el….

Proc. Alina Consuela (Parchetul de pe Lângă Judecătoria Lehliu Gară)- cea care a mușamalizat cazul de lovire și vătămare corporală, clasând prematur cauza.

Nemeș Zaharia- Om de afaceri abonat la banul public, om lipsit de coloană vertebrală și sluga Împăratului

Iulian Iliuță Vasile- Președinte de Consiliu Județean– obsedat sexual cu tendințe maniacale, aflat sub Psihoterapia cognitiv-comportamentală, cunoscut în tot județul ca un prădător sexual, incapabil să-și țină pantalonii pe el mai mult de trei ore!

One thought on “Pentru toți Șerbii din Orașul Martir Lehliu Gară- EP1”
  1. Este incredibil ce se intampla in comuna noastra! Un primar corupt si o hoarda de interlopi care vor sa ia casa si gradina unei femei nevinovate. Iar cei responsabili, precum viceprimarul si presedintele de Consiliu Judetean, sunt tot niste indivizi corupti si fara coloana vertebrala. Justitia este santajata si palavrageste cu cazul. Sper ca si ceilalti sa ia atitudine si sa nu lase aceste mizerii sa continue in comunitatea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *