Prin rețeaua de magazine deținută, Marinică și Bigi drenează toți banii cash din localitate și au pe caietele lor câteva sute de clienți care cumpără pe datorie.

Iliuță Vasile a monopolizat viață politica Călărășeană în ultimele doua decenii, bazat pe cumpărarea voturilor cu banii obținuți din fermele obținute ilicit, acesta reușind să perfectiuoneze alături de Frații Iacomi un sistem uriaș de fraudare a sistemului de votare, care include:

  • cumpărarea directă a voturilor- cash, de la oameni amărâți folosind analiza individuale de caz;
  • anularea de voturi în secțiile de votare;
  • numirea de persoane apropiate Clanului în secțiile de votare;
  • numărarea paralelă a voturilor exprimate, prin înregistrarea fiecărui vot exprimat, înainte de a fi introdus în urnă;
  • utilizarea la scară largă a flotanților plătiți;
  • transportul celor defavorizați la secție, pentru votare, cu obligarea acestora să voteze conform dictării- prin amenințări și constrângeri diverse;
  • falsificarea sistemului de votare cu urna mobilă; aranjarea secției de votare astfel încat perdelele să nu acopere decât zona mâinilor și a capului (vom reveni aici, în detaliu)!

Baia de mulțime

Renumit pentru orgiile sexuale, desfrâul și mașinile pline cu genți cu bani, pentru plata voturilor în localitățile țintă, Iliuță Vasile a redefinit alături de Ion și Iulian Iacomi conceptul de corupție generalizată și Crimă Organizată, cooptând în rândurile lor procurori, judecători și angajați din IPJ.

Cel care a organizat la cererea Sectei Iudeo-Adventiste protestul fermierilor de acum câteva săptămâni, Iliuță Vasile a dat cărțile pe față în Dor Mărunt, unde a venit să facă o baie de mulțime, la lansarea candidaturii lui Ion Iacomi, candidatura amânată cu două săptămâni, din cauza faptului că Ion Iacomi era în comă alcoolică, motiv pentru care nu se simțea prea bine!

După cum se vede și din poza de front, Ionică (zis Turcul) pare calcat de tren…

Personajul Marin Zolcsak

Zis Zolceag- de formare bombardier cu sesiuni multiple de reeducare la Poarta Albă și Penitenciarul Slobozia Marinică este un personaj deosebit de interesant în spectrul Metropolei Lehliu Gară!

Este analfabet, de formare bombardier, specializat în contracte de aprovizionare către spitalul Săpunari sau Primărie ( în funcție de ce prinde și el), slugarnic în fața primarului și gata oricând să omoare dușmanii, daca situatia o cere.

În urma cu câteva zile, primesc o solicitare de la Marinică, pe care am primit-o cu suspiciune, cunoscând faptul că el, nu știe să scrie! (A încercat săracul, preț de 15 ani, să treacă examenul din sala de permise…) Soția lui Marinică deține o serie de magazine în satul Dalga Gară, o femeie deosebit de muncitoare și inteligentă!

Marinică este cu hămăleala, cară marfa de la Selgros, dă cu sapa și petrece, bea, orgii, paranghelii și păpică bună!

Bătăile la Marinică sunt ca la Bigi, când un omor, când un viol, când o bătaie cruntă, în funcție de cantitatea de alcool consumata pe unitatea de timp.

Important este că Iliuță Vasile nu are la cine să meargă, așa că a ajuns să petreacă exclusiv cu bombardierii din Clan, petreceri la care nu și-a adus și fetele din tineretul PSD-ist, de frică sa nu le piardă!

O altă crimă acoperită de Dumitru Nicolae- ITM Calarsi

Alt Sectant din PNL- cu facultatea terminată înaintea BAC-ului!

Vinovat pentru moartea omului este Marinică care muncea băieții la negru, unul dintre ei îngropat și zdrobit sub tractorul improvizat de Marinică. La fel că în cazul lui Hristu Costel, Clanul a îngropat imediat Crima și faptul că băieții lucrau la negru la Marinică!

https://observatornews.ro/social/un-barbat-din-dalga-calarasi-a-murit-strivit-sub-cabina-tractorului-pe-care-il-conducea-in-urma-impactului-cu-o-masina-262439.html

Marinică a incendiat ferma unui agricultor din Ogoru, adus la comiterea faptei chiar de primarul Ion Iacomi

Marin Zolcsak este cel care a incendiat ferma omului în urmă cu ceva timp, alături de un consătean din Dâlga Gară, aduși fiind de Ion Iacomi, care a vrut să pedepsească exemplar un dușman care nu vrea să-l voteze!

Anul terecut, când tocmai ieșise din penitenciar, a promis că vine la redacție să povesteascu cum a avut loc evenimentul, având în vedere că în timp ce era încarcerat, Primarul Ion îi trimitea controale și băieții să îi spagra magazinele!

A renunțat însă, după ce a primit promisiuni de la cei din Clan, că este lăsat în pace, dacă colaborează! Cazul a fost mușamalizat de doamna Procuror Bănescu Liliana, nășita de Iliuță Vasile!

Bănescu Liliana doar pentru acest caz, trebuia arestată și încarcerată, având în vedere faptul că a acționat în mod direct și nemijlocit alături de Criminalii din Clan!

Prin rețeaua de magazine deținută, Marinică și Bigi drenează toți banii cash din localitate și au pe caietele lor câteva sute de clienți care cumpără pe datorie.

Aceștia sunt constrânși să voteze cu cine le da pâinea, berea și țigările, altfel mor de foame în case! Așa ajunge Iliuță Vasile Președinte de Consiliu Județean și Ion Iacomi- Primar!

Nu trebuie să îl uitam pe Meserie, care redefinește conceptul de Las Fierbinți, aducând în actualitate noțiunea Art Nouveau- Las Lehliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *