Jumătate din Județul Călărași este aranjat de cei din Clanul Iacomi, prin infiletarea unor candidați pe post de șobolan.

După ce Dumitru Coarnă a fost expulzat din AUR din cauza aceluiași rol de tărfă și trădător de neam, infiltrat de Iliuță Vasile pentru a distruge filiala AUR Călărași, acum a venit rândul nenorocitei comunități din Dor Mărunt, zona stăpânită de putorile lui Iacomi, o adunătură de hoți și criminali, care au furat cu ajutorul Procurorilor, absolut tot ceea ce putea fi furat și valorificat.

Ajutați de Iliuță Vasile, frățiorii Iacomi au reușit să îl convingă pe Pandea Ciprian (zis Popa Pandea- cunoscut ca prostălăul Albanezului, pentru slugărnicia și moliciunea specifică) să introducă un candidat „adevărat” care să joace rolul de șobolan la alegerile din acest an!

Calculul este foarte simplu și urmează aceiași strategie ca în anii trecuți! Infilterzi un șobolan, așa cum a fost infiltrat Micu Filip Ioel, pentru a umple podiumul cu candidati, iar apoi îi arunci ceva haleală sub un europalet, și el se ascunde patru ani, fericit că are ce ronțăi, mândru că și-a servit șeful!

Slugoiul este personajul prioncipal, însă este Marius slugoi? Joaca el rolul șobolanului?

Marius Prevenda

Umilit preț de 15 ani de frații Iacomi, care și-au bătut joc nu doar de el și de fratele lui, însă și-au bătut joc de soție, un dascăl excepțional- Director de Scoală, care a fost dată afară de Ion Iacomi, lăsând în urma suplinitoare aduse de la Călărași.

După ce a pierdut alegerile de acum aproape un deceniu, prin fraudarea masivă a voturilor și cumpărarea acestora de cei din Clanul Iacomi, Marius Prevenda a dispărut complet din viața publică și a ales să se retragă în conacul lui „ca în Dallas” din Dalga Gară, unde doar livada are două hectare….

Marius este fratele lui Iliuță Vasile

Iliuță Vasile nu are prieteni, el nici târfe nu are, le spune amazoane!

El are un frate! Marius Prevenda este fratele lui Iliuță!

La ultima confruntare Marius Prevenda și-a vândut câteva camioane pentru a putea susține campania și a investit bani serioși pentru a candida și pentru a pregăti toate cele necesare.

Umilit de târfele Împăratului, Marius a primit de la „fratele” Iliuță Vasile câteva zeci de hectare, pe care să le lucreze 10 ani, pentru recuperarea pierderii!

Acum, când Zeul, Turcul și Împăratul fac poze zilnic, Marius Prevenda a fost pus de Iliuță să candideze pe post de șobolan!

Pentru acest aspect, Marius Prevenda trebuie să-și trădeze consătenii, să trădeze vecinii cărora le-a cerut sprijinul, acesta având grija să culeagă și putinii contestatarii rămași, din zonă!

Marius este total necunoscut în Comuna Dor Mărunt, având în vedere că preț de un deceniu nu a deschis gura și a trăit resemnat cu ideea sindromului înfrântului lipsit de orice perspectiva, de ieșire, de speranță!

Iliuță Vasile și-a băgat la înaintare prietenii, în timp ce toate potențialele candidaturi în zonă, de la AUR sau USR au fost înnăbușite din fașă!

Adevărul este că orice alt competitor riscă să se trezească cu copii dați afară din scoală sau liceu, cu ferma incendiată și femeia violată!

Mafia în Călărași este un cancer, se întinde peste tot și cuprinde toate zonele, atât timp cât Justiția fură și petrece la braț cu ei, iar MAI le protejează petrecerile, iar ei chefuiesc.

Zona destinată exclusiv Dreptului la Replică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *