Cazul antenelor GSM montate cu complicitatea criminală a lui Joga Virgil- prin nerespectarea Legii, fară a cere acordul vecinilor, fară PUZ, PUG

Un adevărat revoluționar în domeniul imposturii și parazitismului Instituțional, Joga Virgil a reușit să redefinească conceptul de slugărnicie în slujba primarilor Iacomi (Ion și Iulian), unde preț de aproape două decenii a lucrat exclusiv la execuția dușmanilor, completând Procese Verbale de contravenție și demolare și urmărind cu orice preț împiedicarea efectuării Planurilor Urbanistice în Comuna Dor Mărunt.

Înainte de alegeri Joga Virgil este pus să completeze liste cu persoanele care au construit ilegal magazii sau locuințe și este trimis pe teren să împartă invitații, pentru discuții cu Împăratul sau Turcul, pentru negocieri.

Oamenii primesc PV de constatare a lipsei autorizație, de amendă, sau de demolare, iar dacă negocierea este fructuoasă, iar subiectul promite că va vota, Joga Virgil face pierdută hârtie, iar faptele sunt înghețate încă patru ani!

Pe raza comunei Dor Mărunt situația cadastrală este dezastroasă! Peste 90% din construcții nu au acte!

Cel mai încurcat punct este satul Ogoru, centru al Crimei Organizate Călărășene, unde o întreagă structură de Crimă Organizată este păstrată în adrese care nu pot fi identificate, ascunse chiar de Primărie, multe dintre ele chiar de rubedenile celor din Clan.

Numere cadastrale care nu corespund, Planuri parcelare măsluite și blocate, asta în timp ce Primăria Dor Mărunt lucrează cu PUZ din 1970!

Blocarea efectuării PUG/PUZ pe zonele din localitate îi servește de minune Primarului Ion Iacomi și adunăturii de slugoi pe care îi conduce, pentru că poate bloca absolut orice act administrativ, fară a avea teama că cineva, cumva, îl poate deranja.

Și aici trebuie să avem în vedere faptul că PARCHETUL și JUDECĂTORIA nu efectuează cercetări reale, cazurile sunt blocate, clasate, iar abuzurile sunt ascunse! Practic, justiția nu există în aceste cazuri.

Singura soluție care îi rămâne cetățeanului, din păcate, este să pună mâna pe topor, așa cum spunea Candidatul PNL la Primăria Dor Mărunt (Marius Prevenda) : „Daca mă apuc de ei, nici la morga nu mai au ce să le facă!”

Cazul antenelor GSM montate cu complicitatea criminală a lui Joga Virgil- prin nerespectarea Legii, fară a cere acordul vecinilor, fară PUZ, PUG, etc

Câteva zeci de antene GSP 4G și 5G au fost monate în intravilan, la rudele celor din Clan (vezi Micu Filip Ioel- pocăitul sectant), antene care sunt legate de cazurile de cancer, oboseala acuta, afecțiuni ale creierului, mai ales în rândul copiilor expuși continuu la aceste radiații puternice! Antene montate la 10 m distanță de casele oamenilor care habar nu au la ce pericol sunt expuși!

Cu toate că am insistat pe lângă Primăria Dor Mărunt, pentru a obține detalii, până în momentul de față nu există un document din partea Primăriei care să explice cum au apărut aceste antene în intravilan!

Acestea trebuie demontate și duse departe de sat, iar cei expuși la aceste radiații trebuie să fie corect informați despre riscurile la care sunt supuși, având în vedere montarea acestor emițătoare la 10 m de casele lor! Pentru aceste resturi umane, însă, nu există principii, nu există legi sau moralitate! tot ceea ce contează sunt banii și satisfacția de a sluji, de a servi drept slugoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *