DEZASTRU LA MAI CĂLĂRAȘI. Inspector Principal Petruț Nicolae, cel desemnat să conducă Secția de Poliție a Orașului Lehliu Gară, a fost prins beat la volan. Clanul Iacomi pierde o piesa importantă!

Clanul Iacomi a luptat cu toate resursele să obțină desemnarea omului lor la Secția de Poliție Lehliu Gară. Petruț Nicolae este cel mai periculos infractor de pe raza Județului Călărași, considerat cel care oferă informațîi Grupării din interiorul MAI, membru marcat al Grupării Iacomi și Pui de Înger în Clan.

Ieri seară, convins că pe raza Metropolei Lehliu nu îi deranjează nimeni, Petruț a fost filat și urmărit până în parcare, unde a fost blocat și tratat așa cum merită- că o cățea în călduri! Încercând să scape, Petruț a accidentat un pieton, aflat în preazent, la spital pentru tratament!

Dus la spital pentru recoltarea de probe, Inspectorul Petruț a căzut de mai multe ori jos (pe beton), din cauza concnetratiei mari de alcool din sânge.

Era aproape de comă alcoolică!

Vom reveni cu detalii!

Inspectorul Principal Petruț Nicolae a băut alcool până aproape de comă, ulterior a intrat în mașină și a încercat să fugă!

Cocina numită „La Partid” este apropiată de Clan și de Banca Raiffaisen, un loc al abuzurilor asupra angajaților și al ilegalităților. Locație care trebuie demolată și ștearsă din memoria colectivă, pentru suferințele îndurate de cei care au avut ghinionul să lucreze la Constantinescu- un dictator cu comportament animalic.

În materialul video se vede cum au sosit și băieții din Razvani, din cel mai sângeros Clan, băieți chemați chiar de Codrut, în timpul evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *