O adevărată rețea de Crimă Organizată în care Primarii+Procurorii+ Judecătorii și Presa împart prada la masa de Poker, lăsând județul la mila crivățului!

Alin Ploeșteanu (primarul din Frăsinet) este acuzat de drenarea unor sume importante, alături de alți membrii ai Clanului Iacomi, bănuți păpați din conturile Primăriei Frăsinet și Dor Mărunt.

Filiera folosită de cei din Clan, deja cunoscută și aplicată în întregul Județ, este bazată pe facturarea către firmele prietene a unor cantități uriașe de materiale de construcții, în principal piatră concasată și livrarea unei cantități de 5-10% din cantitatea plătită!

Alin Ploesteanu (zis Finul) a drenat alături de Ion Iacomi (zis Turcul) sume importante, după cum urmează: –Plăți către Marin Badea (cunoscut la nivelul județului drept un șantajist ordinar), în sumă de 6000 ron, pentru o postare pe facebok, postare pe care, culmea, tot cei din primărie trebuie să o compună!

Plati către unul dintre cei mai mari escroci din Călărași- zis Spaniolul- Sofian Costache din Sărulești, naș de cununie la cea de-a opt-a petrercere a primarului Iulian Iacomi (zis Împăratul).

Plati către Dan Rucareanu (zis Bugeac)- a început campania agricolă!

Hoții cu Komora SRL, firma căpușă a Crimei Organizate Călărășene, care a jefuit Orașul Lehliu Gară și zona aferentă de câteva milioane de euro în lucrări fictive și mizerabile, prin care, sub aparenta „muncă intensă”, a făcut dispărute sume halucinante din bugetul UAT-urilor, asta în vreme ce Dor Mărunt are PUG și PUZ din 1970! 50.000 de euro !!!

Pentru Moldovenii Împăratului, se găsesc tot timpul bănuți de drenat!

PSD un Partid de Criminali si escroci

Anderssen dreneza sute de mii de euro din tot Judetul, prin tot felul de studii trase la indigou, unde ajuta Primarii analfabeti sa „renoveze scolile darapanate”, prin tot felul de studii inutile, gandite special pentru a drena banii publici!

O adevărată rețea de Crimă Organizată în care Primarii+Procurorii+ Judecătorii și Presa, împart prada la masa de Poker, lăsând județul la mila crivățului!

La Dor Mărunt- un adevărat dezastru!!!!

Campulungeanu a drenat din Primăria Dor Mărunt sume halucinante pentru piatra livrată în proporție de 20%!!!! Între timp Cristinel a avut grijă să se acopere cu acte și facturi?! Nu este pentru prima oara când este rugat să scoată cash pentru Împărat, bănuți necesari pentru alegeri, pentru a plati băieții din Razvani și pe cei care sunt dispuși să-și vândă voturile.

Dobre Florin- închiriază, mai nou, utilaje către Primăria Dor Mărunt- evident- fictiv!

Zeci de studii de fezabilitate, făcute în bătaie de joc, prin care Primarul a tocat câteva sute de mii de euro! Studii inutile, asta în vreme ce în Primăria Dor Mărunt, peste 70 de persoane capusează ștatele de plată ale UAT Dor Mărunt, iar birourile sunt pline de pușcăriași, violatori, criminali și escroci!

Megaescrocheria cu Gazele la Ogoru și Dalga Gară, firmele din Prahova pe filiera Albanezului (Iulian Dumitrescu) și sumele halucinante cheltuite pe 10 km de șanț și patru tone de țeavă de plastic, în episodul următor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *