Pentru toți ȘERBII din Lehliu Gară, să nu zică oaia cotizantă că nu a știut ce face ciobanul cu lana ei

Culea S Marius – Director al Camerei de Conturi- parte esențială a Crimei Organizate, unitate strategică a Clanului Iacomi. Nu are rost să detaliez aici legăturile mafiote și familiale cu Gramă Marius Silviu și ceilalți membri din Clanul Iacomi, aceste informații sunt deja de notorietate. Ne vom concentra pe partea care se refera la santaj!

Numirea lui Culea a avut și are singurul scop de a șantaja directorii de entități economice și UAT-uri și de a le forța susținerea și schimbarea culorii politice.

Pentru a asigura supunerea și îmblânzirea țintelor stabilite, Culea dispune de o serie de instrumente de natură juridică, care se ridică până la asigurarea protecției în Justiție, pentru fapte de corupție, prin obținerea de zeci de termene de Judecată prin Procurorii Prieteni și Judecătorii atent selecționați și infiltrați în parchete. (vezi cazul Jud. Ciuciur Daniel, care este cerut și asigniat celulei Clanului Iacomi din Lehliu Gara- la alegerile din Iunie).

Structura criminală a acestui clan condus de Iliuță Vasile se referă în acest material, strict la modul mafiot de șantajare a „dușmanilor” și la stabilirea mecanismelor prin care pot drena în liniște milioane de euro, prin hoții la vedere, executate cu sprijinul direct al Justiției, prin oamenii infiltrați în MAI/ Parchete/ Judecătorii.

Nicolae Tifrea și Petrica Ivașcu- doi dintre cei mai periculoși membrii ai Grupării Iacomi au redefinit în aproape două decenii noțiunea de „mafie” în Județul Călărași, executând sălbatic „dușmanii clanului” prin controale tematice sau cu dedicație, ajutând mafia cu rambursări și eșalonări de TVA, până la calendele grecești….

Tifrea este cel mai puternic și mai important membru al Grupării Iacomi, cel care permite drenarea a sute de milioane de Euro, dar și ștergerea unor datorii uriașe către Bugetul de Stat, acesta discutând punctual cu Culea execuția fiecărui „dușman”!

Atunci când nu căștiga bani grei la jocurile de noroc, așa cum face și Iacomi Iulian, Tifrea….

Pentru toți ȘERBII din Lehliu Gară, să nu zică oaia cotizantă că nu a știut ce face ciobanul cu lana ei, cu iedul, cu brânză și cu laptele….

În timp ce târfele astea spală sute de mii de euro și ascund frauda, la sertar, tu ești executat pentru datoria de la primărie, iar Primarul are grija să-ți blocheze contul de salariu, pentru întârzierea la taxa de gunoi!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *