Au fost necesari treizeci de ani, pentru ca o comunitate de 4000 de suflete din inima Bărăganului să propună un candidat la primărie, care nu este analfabet! PNL aruncă o femeie, în luptă cu cel mai periculos Clan din Județul Călărași- Clanul Iacomi

Conducerea PNL Călărași a decis aprobarea candidaturii Ecaterinei, pentru Primăria Dor Mărunt- element cheie în Crima Organizată Călărășeană, unde până și Dan Motreanu spală bănuții din hoțiile partidului.

Ceea ce este de-a dreptul șocant, este că Ecaterina este o femeie! Mai mult, este absolventa de USAMV?!

Comunitatea din Dor Mărunt, scufundată într-o sărăcie și mizerie fară margini, unde satul este împărțit între sclavi și slugi, pui de îngeri și ciopartitori, primește pentru prima dată în ultimii treizeci de ani un candidat la primărie, care nu este analfabet!

În ultimele două decenii Primăria Dor Mărunt a devenit căminul celor mai periculoși interlopi din Judertul Călărași, violatori, criminali, pedofili, escroci, pușcăriași și pârnăiași, specializați în tâlhărirea femeilor.

Oamenii de afaceri din zonă nu pot supravietui decât dacă devin la rândul lor sclavi, dacă cotizează la primar și la cei care asigură liniștea….

Dâlga Gară

Informații incredibile vin pe surse din Dâlga Gară, cel mai sărac și murdar sat din Sud-Estul României, unde căinii te sfășie în miezul zilei, pe stradă!

Ecaterina alaturi de Biță (Mosor Georgian) și alți patru oameni de afaceri din zonă, au ales să se implice în a ajuta la soluționarea cazului în care, Tanti Vasilica, este terorizată de Interlopii lui Iacomi, conduși de Iliuță Vasile.

Inițial am zis că este o glumă!

Este de-a dreptul halucinant, să vezi în zona asta blestemată de Dumnezeu, la subdezvoltare, în care oamenii nu ridică glasul și ochii din pământ, o femeie care să se implice în a ajuta o victimă a clanului!

Și asta se întâmplă de ceva vreme, înainte să fie luată decizia de a candida la această funcție!

Biță, cu siguranță nu se mai poate duce la ședințele de Consiliu Local, pentru că riscă să fie linșat!

Cum se fac aranjamentele în Călărași- Cazul lui Marinică Zolksag

Marinică a îndrăznit să supere Clanul, iar pentru îndrăzneală lui a fost trimis la pușcărie, unde a avut parte de mese gratuite!

Întors acasă, a ales să se duca la Ion Iacomi (primarul zis Turcul) și să îi ceară iertare pentru „rătăcirea” de acum patru ani!

Că să îl înmoaie, așa cum au procedat și în cazul altor pușcăriași din aceiași localitate, Turcul i-a trimis lui Marinică sute de controale la magazinele pe care le deține! Plus 6 spargeri la magazinele detinute!

Disperat, omul a ales să-și arate supunerea și să plătească tribut, cu lacrimi in ochi!

A mers la Han, cu darul și în genunchi, în fata Turcului (sub privirea plină de scarbă a Împăratului) și-a cerut iertare pentru vorbele grele. A cerut îndurare!

A promis că nu va mai călca greșit și că va rămâne devotat, după ce a jurat pe ochii din cap, că nu va trăda membrii Clanului.

Mângaiat părintește pe cap, Marinică a primit iertarea și binecuvântarea, iar la plecare, a primit promisiunea că o să fie lasat să-și deschidă în Dâlga Gară un Profi sau un Doi Pași!

Marinică dorește să deschidă un Profi mare, însă nu poate fară hârtiile date de Primărie!

Așa a rămas Marinică slugă!

Până și pușcăriașii cu ani grei de pușcărie, sunt căcati pe ei de frică, când vine vorba de clan, iar pentru un contract mic pe banul public, sunt gata să o vândă și pe măsa!

Stresat și cu gura plina de scuipat, Marinică ne transmite că el nu este „o potaie”, cum sunt aia…., „Eu muncesc și te rog să nu mă compari cu ploșnițele”!

Și ne trimite dovada faptului că el muncește, dovadă pe care o atașăm!

Reconfirmat în rolul lui de slugă supusă, Marinică i-a oferit turcului onoarea să-și lanseze candidatura în Dalga Gară, unde a trebuit să umple mesele cu „iubitorii ” de clan, a pregăt zeci de kg de grătare, lăzi de băuturi alese, iar prin tributul plătit, Marinică a rămas o slugă devotată, așa cum a fost toată viața lui!

Chiar dacă rezultatul este știut de acum, iar procesul de votare este total fraudat, Ecaterina Prevenda rămâne cu o frumoasă amintirea a curajului de care a dat dovadă, de a candida împotriva criminalilor din Clanul Iacomi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *