Dacă o prind pe zdreanța asta la Lehliu, o tund!

În tot Județul Călărași AUR a propus pentru primăriile din localitățile distruse de hoție numai bărbați! Cu o excepție, însă, la Lehliu Gară, unde propunerea AUR este o femeie!

Să propui un intelectual, femeie, în competiție cu cel mai violent clan de interlopi este o glumă spumoasă, demnă de jocurile lui Iliuță Vasile.

La prima ieșire în localitate a echipei AUR, Împăratul nu s-a putut abține și a declarat la adresa candidatei la conducerea Orașului Martir: „Dacă o prind pe zdreanța asta la Lehliu, o tund!”

Edilul localității Lehliu Gară are un număr impresionant de dosare penale cu victime lovite de cei puși de Împărat să lovească, dosare ținute la sertat de Mama Bună a Împăratului Iulian: Proc. Bănescu Liliana.

În imaginile de mai jos se pot observa câțiva membrii din Clan, alături de Împărat: Pușchiu Brăduț (zis pușculiță cu bani), Nelu Neacșu (angajat la Spitalul din Oraș), Bănescu Laurențiu (slugoi în clan și soț al renumitei doamne Proc. Bănescu Liliana), Mircică (directorul cocinei) și Laura Ivănescu (una dintre zânele din biroul Împărătesc).

În loc să aducă o echipă de parnaiasi cu 8-10 ani de temniță și 3-4 omoruri la activ, Daniel Florea trimite la Lehliu Gară o femeie!

Cunoscut că un animal și un prădător sexual, cu deviații comportamentale grave, Iulian Iacomi a amenințat și a agresat un copil, care a îndrăznit să se apropie prea mult de el! Materialul înregistrat ulterior evenimentului, este elocvent.

Din simpla lecturare a profilului de facebook, se poate observa că Simona stie să scrie, ceea ce pentru zona Șerbilor din Lehliu Gară reprezintă un eveniment excepțional în istoria nenorocită a acestei comunități de oameni lași?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *