Cazul Dan Rucareanu vs Experimentul Lehliu

Există o armonie stranie în societatea noastră, o armonie în care totul se leagă precum zalele într-un lanț, în moduri pe care nu le înțelegem, însă, totul este legat de trecut și viitor, de cel din stânga și cel din dreapta, o armonie care nu se lasă ușor perturbată de elemente străine, de fapte sau persoane!

Deosebit de complexă și sensibilă în această armonie în care cei care îndrăznesc să o perturbe, nu sfârșesc bine, indiferent de motivele din spatele acestor acțiuni.

Motivele țin de resistenta la schimbare și de legăturile deosebit de puternice stabilite între membri societății.

Experimentul Lehliu a încercat să prezinte obiectiv realitatea, în mod critic și nepărtinitor, pentru că șerbii din Lehliu să poată discerne prin hățișul de minciuni și hoții, să aibe libertatea reală a deciziei viitorului, pentru ei și pentru puradeii lor.

Prin această intenție, Experimentul Lehliu forțează limitele de acceptare a sebilor, obișnuiți cu jugul pe umeri, cu capul în țărână și cu unghile înfipte în nămolul lipicios din binecuvântată Câmpie a Bărăganului! Iar pentru acest scop, noi, cei din Eperimentul Lehliu, suntem pregătiți să înfruntam prezentul, viitorul, interlopii, târfele Zeului și Împăratului, ale Albanezului, pentru că credem sincer că vă veni un moment, când Țiganul din Lacomi Land va fi liber, când Șerbul din Lehliu Gară vă fi liber, liber să aleagă, liber să zâmbească, liber să trăiască, într-o lume care îl respectă, unde dezrobit se poate uita în oglindă și cu mândrie, să lase în urma o Lume mai bună , un Oraș și o Societate mai modernă, mai frumoasă și mai curată, decât cea în care a sălășluit!

Proces la Tribunalul Călărași cu un parcurs Epic, demn de filmele lui Hitchcock: Cazul Dan Rucareanu vs Experimentul Lehliu.

Adevărul este că interlopii nu au ce căuta în tribunal, cu excepția cazului în care luptă pentru propria libertate!

Bugeac (Dan Rucăreanu)- vânătorul de căprioare pasionat de banul public pe care a reușit să îl căpuseze cu o ferocitate remarcabilă, ajutat de cei din Clanul Iacomi și de Iliuță Vasile, s-a izbit de zidul adevarului la Tribunalul Calarasi, unde a suferit, din punctul meu de vedere, cea mai mare umilință a vieții lui!

Cei Opt Magnifici din Clanul Iacomi cuprinsi de febra proceselor de calomnie sunt mobilizati in cinci procese diferite (procese pornite simultan), cu case diferite de avocatură, impotriva redactiei modeste a Experimentul Lehliu, sunt:

Dan Rucăreanu – cere bani și închiderea Experimentul Lehliu, prin ștergerea articolelor de pe toate platformele

Iulian Iacomi- Prin Ordonanță Președințială- cere închiderea Experimentul Lehliu, prin ștergerea articolelor de pe toate platformele (în special pe cele legate de Dan Rucăreanu)

Deputatul Dumitru Coarnă- cere și el tot ce se poate cere, chiar și în plus

Fetele Împăratului- Micu Filip, Ion Iacomi, Nelu Figură, Vatafu Alecsandru și Tudor Ioan

Atacurile sunt pornite simultan, cu cei mai buni avocați pe care banii i-au putut găsi, iar așteptările interlopilor din Clanul Iacomi, care au pornit toate aceste acțiuni simultan, în perfectă sincronizare, cu speranța că vor reuși să domolească excepționalele materiale marca Experimentul Lehliu, sunt la cel mai înalt nivel!

La Tribunalul Călărași

Convins că Experimentul Lehliu nu poate dovedi faptul că Foremanii au venit la el în benzinărie să îi crească taxa de protecție, că nu poate să dovedescă cu probe certe cele întâmplate în benzinaria lui, Danuț (zis Bugeac) a pornit într-o bătălie cu pieptul dezgolit, unde a pulsat ca la Poker, totul pe o mână, chiar dacă riscul unei breșe de securitate (pe partea de informație) a fost atent evaluat și considerat minim!

Practic, Experimentul Lehliu nu avea cum să susțină cele prezentate în articol, fapt pentru care, întreaga construcție a cazului a fost bazata pe calomnia și pierderile de imagine suferite de Bugeac!

Procesul a avut un parcurs foarte scurt, iar instanța a permis fiecărei părți să aducă martori. Problema este că în timpul audierii martorilor au reieșit niște grozavii incredibile, fapte demne de Frățiorii Iacomi și de tartorul lor Iliuță Vasile.

Plus ca la prima înfățișare Bugeac era în Dubai, unde se spala cu razele de soare si se juca in nisip!

Puși în fața unui martor care le-a stricat planul complet, în urma audierii au reieșit următoarele (selecție):

Foremanii au venit în stație iar Dan Rucareanu a sunat anagajata de la tejghea, să plece de acasă (era in afara programului) și să se ducă să îi infunte!

Copilul ăsta, de 20-22 de ani, o mână de om, a înțeles cine este în vizită și a plecat cu mașina către stație (ce curaj- ea stia cat de violenti si periculosi sunt), sunând un Comandant de Poliție, care cu video (aplicatie) deschis trebuia să o ajute pe copilă să îi identifice cine erau cei veniți și să îi dea sfaturi, în caz că era bătută, violată, omorâtă!

Practic, în timp ce Dan Rucareanu mânca grătărel, ascuns în curtea unui prieten, pentru a nu fi găsit acasă, a trimis o copilă în fața a trei matahale a căror specialitate este omorul și distrugerea, pentru a rezolva situația!

Copila, mărunțică și inocentă, căcată pe ea de frică a mers între ei, a reușit să îi identifice alături de Comandantul de Poliție și a primit instrucțiuni cum să se comporte, pentru a scăpa cu viață!

Experimentul Lehliu a prezentat poza cu cei trei Foremani veniți la smartoială, asta în timp ce Iliuță Vasile și târfele lui din clan petreceau la Hanul Rustic, cu vedetele PSD-iste, pure și imaculate!

Băieții, suparăți că Rucareanu nu este de găsit, fumegau de draci, cautandu-l pe ăsta prin ferma din spatele benzinariei, unde se gândeau că stă ascuns, pe sub vre-un butoi sau camion.

Marturia martorului adus de Experimentul Lehliu dar și dovezile prezentate instanței, au dat peste cap complet acțiunea deosebit de bine gândită a celor din Clan, rupând șirul gândirii logice.

Bomboana de pe colivă -Declarația martorului adus de Dan Rucareanu a a fost de-a dreptul halucinantă!

În 40 de ani nu am văzut așa ceva! Important însă a fost faptul că doamna Judecător a cerut și audierea lui Dan Rucareanu, în Interogatoriu!

Bugeac a venit cu doamna Liliana, administratora firmei, a carei privire nu o voi uita curând, la iesirea din sală!

La întrebarea legat de comportamentul tiranic la adresa angajaților, Danut a spus că nu este adevărat, însă chiar cele declarate de martorul lui, care a confirmat că un mascul de peste 100 de kg și 1.90m, a trimis o copilă în fața a trei fiare dezlănțuite, care au mai venit și în alte dați la stație, unde au făcut scandal, au aruncat scaune, etc, reprezintă chiar confirmarea minciunii!

La întrebarea legat de faptul că a pus angajații să semneze Contracte de Confidențialitate cu daune de 50.000 de euro, pentru o amarată de stație care livrează motorină către toată Crima Organizată Călărășeană, Danut a negat!!!!

Imediat a fost prezentată dovada minciunii și faptul că Dan Rucareanu, în micimea lui, a impus niste contracte scârboase unor copii care merg la munca pentru 3000ron/ lună, cu daune de 50.000 de euro și condiții legale imposibile.

Prins cu minciună după minciună, Dan Rucareanu a început să se împleticească în cuvinte, să se bâlbâie, în timp ce doamna avocat scrâșnea de draci!

Dan Rucareanu a ieșit din sală un mincinos, un abuzator al copiilor, un laș și așa cum sunt toți cei din Clanul Iacomi, un om slab și incompetent, care crede că doar pentru faptul că primește bani de la Primarii, că merge cu cele mai luxoase mașini și are cele mai de top țoale, are și dreptate in fata legii!

Zdrobit că un carcalac, așa a ieșit Dan Rucareanu din Sala de Judecată!

Instanța a rămas să mai primească ceva formulări scrise de la avocați, urmând să pronunțe decizia!

Pentru mine că redactor, demontarea construcției lui Dan Rucareanu a fost una deosebit de complexă.

Aducerea unui martor cheie care era imposibil de adus și totuși a venit, dar și prezentarea imaginilor din sistemul lui de supraveghere au secerat întreaga construcție a lui Danuț!

Nu pot încheia prin a menționa un element pe care am ținut în mod special să îl evidențiez la sfârșitul procesului, legat de sursa informaților din Experimentul Lehliu. Asta și că răspuns la întrebarea Judecătoarei de caz (fapt solicitat in mod expres chiar de sursă):

Informatile ne-au fost transmise nouă, redacției în timp real, de către cei care erau cu Danuț la gratarel și care ne pasau „live” acțiunile luate de Danuț și Echipa lui, pentru a scăpa de Foremani!

Cel cu care mânca Danuț gratarelul, atunci când nu îi întorcea micul pe cealaltă parte, ne trimitea nouă înregistrări și poze cu detalii legat de cele întâmplate, de sumele cerute și dinamica evenimentelor.

Asa a reușit Experimentul Lehliu să demonstreze nu doar veridicitatea tuturor elementelor prezentate în articol, însă a reușit să îngenuncheze cel mai puternic om de afaceri și cel mai bogat din ținut și să îl prezentam pe Dan Rucareanu așa cum este: un om rau, care timite o copilă în fața Foremanilor!

Pentru toți Lehlienii, pentru toți Șerbii care încă fac umbra pământului!

Viitorul se află în mâinile tale!

Proba cu Cazierul

Înduioșată până la lacrimi de apăsarea cu care avocata acuzării deplângea știrbirea numelui „patronului” Rucareanu, doamna Judecător solicită către MAI cazierul meu și al lui Dan Rucăreanu, pentru a vedea cât de știrbită a fost onoarea acestuia în raport cu istoricul, pe care Danut a spus că este imaculat precum coala de hârtie!

Când a venit însă cazierul, ce să vezi, Danut….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *