A pus dulăii pe zdreanță! La Lehliu Gara- candidatul AUR la un pas de linsaj

„Zdreanța” are studii superioare, cont de Linkedin și este candidatul AUR la Lehliu- Oraș Martir.

Nu este clar în ce context a ajuns candidată la Lehliu, însă Florea este vinovat pentru numirea acesteia.

Nu are importanță că are adresă și locuiește într-o rulotă, pentru că nici Împăratul nu locuiește acolo unde are adresa în buletin (pe Crinului). După cum se știe, acesta sălășluiește în casa primită șpagă de la mascului Andreei Esca, la vânzarea Crinului.

Adică ăsta locuiește pe strada școlii, nu pe Crinului.

Ceea ce este important este că atât de speriat a fost Împăratul de candidata AUR, că a chemat Foremanii și toți bombardierii din Razvani!

Este halucinant cum cel mai puternic Clan din Călărași a ajuns să se apare cu bombardierii: Ploiesteanu, Foreman și Răzvănenii!

Până și Marinică Baea a fost adus să realizeze un material fierbinte (Marin Badea este prostituata Județului, are tarife variabile și adoră să fie apreciat și să i se aducă ofrande).

Croit pe modelul consacrat, materialul lui Badea este 90% jeg- 10% material -de la client (împăratul) Scenele sunt halucinante și nu este clar dacă Simona a înțeles faptul că era la un pas de fi băgată în portbagaj și dusa în Germania, la produs…

Problemele au devenit critice la înregistrarea candidaturii, unde Daniel Florea (un maimuțoi), a lăsat femeia singură în fața minoritarilor, gata să se sacrifice pentru onoarea Împăratului Iulian.

A fost la un pas de linsaj!

Lehlianul a cunoscut în ultimii 30 de ani o degradare a condiției umane, devenind sclavi și slugi în slujba elitei politice conducătoare, oameni transformați într-o masa de manevra, unde curajul este apanajul celor de acum 6 secole!

Pentru minoritarul devenit majoritar, în Lehliu, să te sacrifici în fața Împăratului oferind propria libertate pentru a sprijini Șeful de Clan, reprezintă cea mai înalta realizare, cea mai mare dovadă de supunere și slujire! Practic, minoritarul devine Gardian în SSI (Serviciul de Securitate al Împăratului, condus până recent de defunctul Buraga Costel).

Material brut!

buraga costel
Buraga se întoarce la Lehliu, nu a rezitat la București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *