Iliuță Vasile - cel mai mare escroc născut și crescut în Câmpia Bărăganului a venit însoțit de amazoane

În mizeria și namoalele din Dor Mărunt, comună sleită de hoție, aflată într-o gravă stare de descompunere socială și morală, și-au găsit timp, cele mai strălucitoare vedete ale județului Călărași, să poposească preț de câteva ceasuri pentru a face campanie electorală.

Cum singurul element care interesează este votul celor amărâți, de dimineață, liniștea este perturbată de doamna Amalia Bellantoni, care constată cu tristețe deazastrul administrativ din Comuna Dor Mărunt, fieful celor mai mari hoți din Câmpia Bagaranului- Hoții lui Iacomi.

Biata femeie a oprit mașina chiar în fața la Octavita (unul dintre cei mai mari criminali din județ), fară să știe că se poate trezi cu gâtul tăiat, dacă poposește prea mult în zonă!

Președintele SOS România (Amalia Belantoni) a pus piciorul direct în namoalele din Dor Mărunt

Frumoasa Călărășeancă căsătorită cu un Sicilian, a ajuns înapoi la Beciugatele pentru a da cu capul de grobianismul târfelor din MAI și de tandemul Iliuță Vasile/ Coarnă Dumitru.

Supărată că Iliuță Vasile a trimis potera să îi ia copii (Asistența Socială), Amalia a pus mâna pe coasă și a ieșit la atac, reușind să obțină conducerea SOS România Călărași (pe drept- fără pile)!

Nu doar că a devenit Presedintele SOS România, însă prin hotărârea și inteligență, a dovedit că poate organiza o sucursală în timp record, a reușit să numească candidați în aproape toate localitatiile și cel mai important, a reușit să umilească târfele masculine din PSD/ PNL Călărași, la care nu ajungi la nas, nici cu prăjina!

Să te ferească bunul Dumnezeu de femeia furioasă, iar Amalia este furioasă, sătulă de abuz și de prostălăii din politica Românească!

Ajunge Ion Iacomi să cerșească în fața spitalului din Lehliu Gară, dacă pierde primăria?

„Sefu’, vino repede! Să moară copilașii mei, că a lipit una cu Macan afișe cu concerte lângă poza ta, la Octaviță!”.

Ion Iacomi era deja băut!

În materialul video se vede clar că Ion este beat p–ă, iar trei ore mai tărziu, aflat aproape în comă alcoolică, a oprit masina în centru, unde a înjurat un pensionar de 70 de ani (revenim cu un material separat), care muncea în curte!

Era beat rangă! Ion Iacomi este cunoscut în toată localitatea că un degenerat, alcoolic și incapabil să articuleze două cuvinte.

În echipa de susținători- Minoritatea Romă amnistiată, Mama Lascu și Sora Enache, însoțite de Fratele Bîrca (zis Bobo- protestatarul rezist), sclavii si slugile!

Ceva mai devreme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *