Trei din zece copii merg seara la culcare flămânzi, iar 5 din zece nu au pachet la scoală și nu mănâncă dimineața, în Dor Mărunt, Județul Călărași

Cum a ajuns Biserca Adventistă de Ziua a Șaptea din Romania să aducă sărăcie și foamete în comunitățile nenorocite de corupția politică, transformată într-o ciumă?

Cum se transformă oamenii în animale de pradă și cum omul îl vinde pe om, doar în Experimentul Lehliu, într-un material excepțional dedicat jafului și mizeriei din politica Călărășeană, unde elitele au transformat Școala în bordel și Spitalul în cocină.

Biserica Adventistă parte a Sectei Iudeo-Adventiste, o strucutră eterogenă de Crimă Organizată care trebuie interzisă prin Lege.

Pițurlea și adunătura lui de escroci din Biserica Adventistă din România, expuși în schemele de furt și hoții ale elitelor din SRI, în ceea ce urmează să devină cel mai mare scandal din ultimii zece ani: Implicarea elitelor Bisericii Adventiste (Piturlea, Gogoneață, Gâdea, Coldea, Iulian Dumitrescu) în schemele criminale de jefuire a banului public.

Sute de milioane de euro au fost drenați prin filierele care includ ANAF Călărași și Curtea de Conturi Călărași (totul coordonat de la ANAF Prahova). Două decenii de hoții generalizate, girate de Justiția din România, de Procurorii nostri iubiți, care se pensionează la 40 de ani, de Judecătorii noștri, de cei care ar trebui să îi oprească, însă care au devenit la rândul lor membri în aceste grupări scârboase, care au adus în Câmpia Bărăganului sărăcie și deșertificare, au adus mizerie și au impus plecarea forțată a Românilor peste graniță, pentru a reuși să supraviețuiască sărăciei de aici!

Ajunși la concluzia că trebuie să scape de ei, pentru că au devenit prea puternici, serviciile au început să lucreze…

Pocăiții lui Hristos au pus la cale și au implementat Marea Amnistie în Călărași. Secta lucrează!

Lucrarea diavolului, așa poate fi descrisă această „operă” a pocăiților asteptatori, în care 30.000 de oameni sărmani, în mare parte țigani, sunt amnistiați de datorii și amenzi, sunt ajutați cu ceva bani din primarii, pentru votul lor!

Frații și surorile asteptatoare din anturajul Clanului Iacomi, în frunte cu Iliuță Vasile și Iacomi Iulian, au stabilit un adevărat program, prin care, se asigură de obținerea a 30.000 de vot-uri la nivelul județului, fară a cumpără voturile cu bani cash!

Mecanismul

Se fac liste cu persoane vulnerabile, bolnave și nevoiașe, se evaluează situația datoriilor și amenzilor către UAT (Primărie), apoi oamenii sunt chemați individual pentru discuții in biroul alesului.

Discuțiile au loc cu frații și surorile asteptatoare, care obligă victima să semneze un angajament, prin care acceptă ștergerea datoriilor istorice, către primărie, în schimbul promisiunii că vor vota cu scârbele parazite, pe care pocăiții le susțin!

La Dor Mărunt este o situație excepțională, însă lucrarea a fost expusă pentru prima oară de Sandu Petrișor, din Lehliu Gară (Oraș Martir).

În special Țiganii (atenție, nu Romi!!!) sunt victimele preferate, existând o specializare a grupării pe exploatarea acestei etnii, care în multe localități au devenit majoritare, în totalul populației!

Implementată la nivel de Județ, „lucrarea” Bisericii Adventiste și a celor din Clanul Iacomi asigură Grupării 30.000 de vot-uri!

Oamenii urmează să fie luați de acasă și duși la votare cu mașină celor din Grupare (vezi art din Experimentul cu votarea și Pocăiții), puși să arate poza cu votul, în schimbul promisiunii amnistierii datoriilor.

Urmează Hotărârea De Consiliu Local aprobată în unanimitate, iar „țiganul” este fericit că fost iertat de datorii și chiar a primit ceva, in plus!

La Dor Mărunt pocăiții Micu Filip Ioel și Vatafu Alecsandru alături de sora Enache au asigurat suportul la discuții, au realizat listele și au dus la final HCL!

Problema este că Prefectura a forțat Primăria Dor Mărunt (în urma sesizării Experimentul Lehliu) să anuleze amnistia, pe motiv de legalitate!

Pe scurt, amnistia a picat!

Nu există un singur pocăit pe listă, chiar dacă sunt 150-200 de asteptatori în comună!

Romii deveniți țigani, deveniți robi

Bucuros că a fost amnistiat, că a primit și el ceva bănuți de la Primărie (pe care nu îi merita, legal), țiganul organizează o petrecere, unde omenește primarul (moldoveanul pur cu pielea laptoasă).

Ilie Gheorghiță este sincer, însă el se consideră Român!

El nu este nici țigan, nici sclav, însă stie că îi place „sefului” să îi scandeze numele și nu poate să se abțină, scandând PSD, PNL, FSN, etc, ca un adaos de ironie și mișto, Ilie conștient că primarul este o „jigodie nenorocită” pe care o tolerează de nevoie, în baza unei înțelegeri ferme, de colaborare.

Pe seara, Ilie mai face o postare din bătătură, unde admiră liniștea și tihna din colbul Bărăganului!

Tiganul este sincer, el face totul cu sufletul curat, și este mândru că măcar o dată în viață, moldoveanul superior din Primărie, Primarul PUR si alb ca laptele, vine și la el pe bătătură să mănânce o aripioară, la masa lui! Amnistiatul Ilie Gheorghiță!

Nu știe țiganul că Primarul îl inseala și este un escroc, că a fost prostit și abuzat și că ființa superioară îl transformă din nou în sclav, în iobag, legat de glie prin fire invizibile și ținut în sărăcie și deșertificare.

Asta în timp ce Sora Mariana Stan, unsă directoare peste Școala din Dor Mărunt, a transformat Scoala în teren de joacă pentru Calotă și toate mințile bolnave din conducerea Bisericii Adventiste, devenită Scoală Pocăită, unde slugile bisericii sunt ținute pe posturi, așa cum stă cateau în lanț, legată de gât!

Când este necesar, profesoarele și învățătoarele din Scoală de stat, transformată un scoală de indoctrinare adventistă, trebuie să meargă pe străzi și să dea vesele din coadă în campania „favoritului”, fără de care, nu ar avea locul de muncă!

Lista celor 1000+ de amnistiați din Dor Mărunt, aduși la primărie și convinși să semneze angajamente, să promită votul în schimbul amnistiei

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [10.66 MB]

Când oamenii devin simple numere!

Punctul de vedere al reprezentantului Minorității Rome din Dor Mărunt- Percu Gheorghe

Inregistrarea integrală a discutiei telefonice, fără editare!

Iliuță Vasile și Echipa PSD Călărași- principalii organizatori la nivelul Județului Călărași a acestei scheme a rușinii, o acțiune menită să supună și să umilească oamenii nevoiași din județ, asigurând Grupării importante economii financiare, evitând astfel cumpărarea directă a votului, cu bani cash!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *