La sfârșitul materialului înregistrat la Călărași, Amalia găsește broscoiul! Era ascuns de Vasile într-o clădire din care cad bucăți de beton din tavan, unde ruginește în liniște!

Marele mister al locației Broscoiului ascuns de Iliuță Vasile a fost deslușit de Amalia, călărășeanca din Belciugatele care a ajuns să pună mâna pe furcă (la propriu), după ce Iliuță Vasile și-a trimis cele mai fidele slugi, să îi ia femeii copiii.

Amalia (Președintele SOS Călărași) a mers peste Iliuță, la Consiliul Județean să vadă și ea unde este „broscoiul”, însă a aflat că Vasile este în Italia, unde lucrează la noul lui cuib, unde planifică să se retragă în cazul în care este încolțit.

Interesant este că amazoana (fierbinte) nu vrea să meargă la macaronari, „ea iubește flora și fauna locală” și nu este interesată de Zeul Migrator!

Zeul Migrator nu este un Zeu, el devine exilat, sau exaltat, asta până află Madalina G. (aia din Italia, care danseaza pe mese…)

Filmează Marian Pîrloagă (și el membru al Clanului Iacomi), prostituată în Clan (cel cu telefonul). Pentru 900 ron+TVA, Marian se vinde ieftin, și prestează serios la toți doritorii. Prestările făcute de jandarmul pensionat prematur la 40 de ani, sunt ireproșabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *