Un corn pe care nici porcii nu îl mănâncă și un măr cal III, găunos și scofâlcit.

În zona păstorită de Iulian Dumitrescu (Albanezul) și Iliuță Vasile, copilașii puradeilor papă corn proaspăt, gustos și aromat, produs de firma SC Agrosemcu SRL, cu Adrian Semcu fost Șef al CJ Prahova și fost lider al PNL Prahova, apropiat de Albanez.

În timp ce directoarea Mariana Stan ( Școala Pocăită Sectanta nr 1) și Sora Lascu (profa de română) aleargă pe străzile pline de jeg, șanțuri și dale aruncate aiurea, în Dor Mărunt, unde slujesc în Oastea celor din Clanul Iacomi ( in campania PSD), copilașii papă cornuleț cu gust de cozonac!

Uneori primesc câte un măr „pădureț” de 30-50 gr, iar săptămână trecută au primit tocmai din Prahova celebrul corn cu gust de talpă de pantof.

Realizat din faină integrală și alte ingrediente cunoscute doar de mafia din PNL și PSD, celebrul corn se poate mânca cu mare greutate!

Cum Școlile sunt pe mâna criminalilor din PSD și PNL, iar ăștia le-au vândut Sectanților din Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, tot ce înseamnă posturi și contracte sunt atent analizate și chivernisite.

Așa au ajuns toate contractele importante din Călărași să plece către firmele din Prahova ale Albanezului. Albanezul este nașul mai multor escroci din PNL și PSD Călărași, printre care și Iulian Iacomi.

În Călărași asta este tot ceea ce se poate face pentru elevi! Un corn pe care nici porcii nu îl mănâncă și un măr cal III, găunos și scofâlcit.

Însă Călărășeanul este fericit, mulțumit și se apleacă mereu adânc în fața șefului, indiferent care este acest sef și ce face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *