Mașina Redacției Experimentul Lehliu a fost atacată în fața Secției de Votare din Dor Mărunt cu tot ce au găsit la îndemăna cei din gruparea Iacomi. Scene halucinante, atac ca la Medelin!

Update 11.06.2024

„Victima” Nuță, pansat la mână pentru zgârietură, a găsit potrivit să vină câteva ore mai târziu la Sediul Redacției Experimentul Lehliu cu mașina Primăriei (CL-DMP) alături de un pușcăriaș din clan cu multiple încarcerări, pentru a distruge, a trage de porți, pentru a înjura și pentru a se dezbrăca în fața camerelor de la intrare! Scenele sunt halucinante și arată faptul că Viceprimarul Nuta a mimat întreagă scenă! Atacatorul devenit victimă!

Unul dintre cei care a aruncat cu obiecte in masina aflata in deplasare este Iacomi Alexandru, nepotul celor doi Primari din Lehliu si Dor Marunt, atarnator la ECOAQUA (o firma parazit a Călărasiului)- cel cu tricou rosu din film. Altii au aruncat cu pietre si cu ce au gasit!

Un punct de vedere care trebuie prezentat!

Scene halucinante, atac ca la Medelin!

Mașina Redacției Experimentul Lehliu a fost atacată în fața Secției de Votare din Dor Mărunt cu tot ce au găsit la îndemăna cei din gruparea Iacomi. Scene halucinante, atac ca la Medelin!

Viceprimarul localității Dor Mărunt, alaturi de alti membrii ai Grupării Iacomi au năvălit efectiv peste mașină Redacției Experimentul Lehliu, care se deplasa pe DN3a.

Pietre, apa, sticle, pumni, și se pare că domnul Tudor Ioan, a suferit rani la mană, în timp ce încercam să scap de atacatori. Ei loveau masina cu picioarele si pumnii.

Nu este clar daca rana de la mana viceprimarului (zgarietura de 2cm) este datorata faptului că noi am dat înapoi 2 metri pentru a scapă din atac, de pietre, sau daca el s-a rănit din cauza că a lovit cu pumnii mașina (luneta), însă vom vedea aceste elemente, din sistemul local de supraveghere.

Este trist că dl Tudoar Ioan este rănit. Vreau să-mi cer scuze în mod oficial acestuia pentru rana provocată și vreau să fie convins că nu a fost cu intenție!

L-am întâlnit la spital unde am dat probe biologice (sânge, după ce alcool testul și drug testul au ieșit negative) unde mi-am cerut scuze pentru faptul că a suferit leziuni!

Cert este că rana de la mână se datorează contacului lui Nuta cu luneta mașinii!

Eu am încercat doar să îi evit și am dat în spate din cauza celor care luau pietrele să arunce!

Nu trebuia să se întâmple așa ceva! Foarte trist! Trebuie spus ca Tudoar Ioan este Viceprimarul localitatii Dor Marunt, si membru relevant in biserica Adventista din localitate.

Presupusa victimă este de fapt cel care a atacat și care a incitat la atac, supărați că le deranjez transportul votanților! Cel care aruncă în masina, în film (cu tricou rosu) este Alexandru Iacomi, fratele Roxanei Iacomi (nepotul Primarului Ion Iacomi).

În urma atacului, geamul mașinii (partea stanga fata- mecanismul) a fost distrus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *