Dacă Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu se reformează rapid, vom ajunge de demolăm Bisericile, pentru a le reconstrui pe alte temelii și cu alte cărămizi!

Am trăit două zile cu remușcarea că eu sunt vinovat pentru o mică tăietură la mâna dreaptă a Fratelui Tudor Ioan, din Comuna Dor Mărunt, Județul Călărași, consăteanul meu. Chiar dacă nu am impratasit aceleași idei, Tudor Ioan a menținut o decentă în comportament, având în vedere că este și Viceprimarul localității.

Două zile în care mi-am cerut scuze, public, cu toate că știam că se preface, am văzut că exagerează la spital, invocând în fața doctorului Graure dureri la coloană și altele…

Am văzut cum și-a lăsat fiica să creadă lângă ușa camerei de gardă că este rănit, afectat de incidentul din fața Școlii Adventiste (convertite) din localitate. Acum, că le-am dat voie să facă și să zică ceea ce au vrut, să mă înjure, așa cum fiecare a considerat necesar, este momentul adevărului!

Adevărul este că Biserica Adventistă din Dor Mărunt trebuie demolată! Din temelii!

Ea trebuie reformată și reconstruită pe fundație nouă și cu cărămizi noi!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt sărăcie!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt corupție și hoție!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt minciuna, neincredere si infractionalitate!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt deșertificare prin distrugerea afecerilor care angajeau oameni!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt ridicarea pușcăriașilor și a infractorilor pe piedestale și în Administrația Publică (un adevărat dezastru pentru mica noastră localitate)!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt analfabetism și foamete prin tocarea exclusivă a bugetului UAT pe Scoală publică transformată în Scoală Pocăită, în detrimentul celorlalte școli, lăsate în paragină și sărăcie lucie!

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt disensiuni sociale și a lucrat activ la ruperea societății prin învrăjbirea oamenilor și prin încurajarea violentei fizice și verbale.

Biserica Adventistă a adus în Dor Mărunt dictatura în Scoală nr 1, transformată din publică în Scoală Adventistă angajând personal fară calificări, pe criterii specifice Crimei Organizate.

Povestea Fratilor Adventisti care au distrus o comuna

Realizam duminică o investigație pentru a vedea care sunt cei care cară la vot oamenii sărmani.

Fratele Tudor Ioan (client vechi în branșă cărăușilor cu multe recidive la activ) era în fața Școlii Adventiste, unde a binevoit să înjure, să arunce, să instige, cu ce le-a venit la mână în mașina Redacției.

Care lua pietre de jos, aruncau sticle, etc.

Am oprit mașina speriat de loviturile multiple și încercând să îi evit pe cei care luau pietre de jos să arunce, am încercat să dau înapoi, conștient că nu am mașini în spate.

Am apucat doar 1-2m să dau în spate că i-am văzut pe cei doi cum loveau spatele mașinii, cu pumnii și picioarele.

Cel care instiga si loveste este chiar Fratele Tudor Ioan(Nuta). Obișnuit cu înjurăturile, loviturile și tentativele de omor, am pornit mai departe la drum, încercând să scap de atacatori și observând că cei doi atacatori sunt în picioare și fară probleme.

Nu era primul set de lovituri, prima tentativă de omor sau primele amenințări. Știe doamna Procuror Bănescu Liliana („Soră intru Hristos”) și fratele Buraga Costel (și el penticostal) cum zeci de plângeri sunt dosite!

La întoarcerea mea de la secția de votare din Orgoru (2-3 minute distanta fata de eveniment), deschisă la surioara Împăratului în casă, îl văd pe Fratele Filip Micu Ioel în mijlocul drumului, amenintandu-mă să trag pe dreapta, de parcă semnalele luminoase nu erau suficiente (ale mașinii de politie chemate de ei).

Povestea este aici și nu mai revin asupra ei!

Atacatorii au devenit victime, iar inregistrarea video completa o are Fratele Filip si Fratele Tudor Ioan (de pe sistemul public de supraveghere)- angajati in Primarie

Chiar dacă a fost un asalt, un atac asupra unei mașini în deplasare, pe care ei au atacat-o inclusiv din spate, Fratele Tudor Ioan s-a declarat accidentat și ajutat de ceilalți frați au chemat 130 de persoane din Clanul Iacomi, pentru a linșa redactorul Experimentul Lehliu.

Și au venit toți 130, țiganii, pușcăriașii, bombardierii aduși de Iacomi pentru ziua alegerilor de la Razvani, toate slugile din Clan cu pielea alba și lăptoasă (ăia puri), până și Sora Lascu Daniela a venit, însă pe ea o vom auzi mai tărziu!

Presupusa victimă este un Frate prefăcut transformat din atacator și instigator în actor

Câteva ore mai târziu, la ora trei dimineața, victima Tudor Ioan, împreună cu un alt pușcăriaș deosebit de periculos din Dalga Gară, Marin Zolksac, au venit la sediul Experimentul Lehliu cu mașina Primăriei Dor Mărunt(CL-DMP), unde au înjurat, au urlat, si-au dat pantalonii jos și unde au distrus video-interfonul de la intrare.

Tudor Ioan a jucat, alături de adventistul Micu Filip și frații pocăiți, rolul victimei accidentului, justificând că ei au 50 de martori!

Ajuns la Spitalul Lehliu Gară, Graure nu mai știa ce să îi facă lui Tudor, mai că nu a scris în certificatul medical că a amputat un picior, că a scos un rinichi. Din actele medicale obținute ai impresia că Tudor Ioan a fost calcat de tren!

Cu câteva minute înainte de a veni la noi la sediu, unde au vandalizat, Fratele Nuta-Tudor Ioan și echipa de criminali au mers alături de Primar să terorizeze oamenii în sat la două dimineața!

Ei bine, câteva ore mai târziu, Tudor Ioan venea să amenințe, să urle cu muzică la maxim, cel mai probabil băut! Pansamentul de la mână dispăruse, iar colegul de băutură, care a avut rolul de a închide secția de votare provocând scandal, stătea cu pantalonii în vine!

Scenele sunt halucinante și arată cum Biserica Adventistă utilizează „la Lucrarea Domnului” niste cangrene ale societății.

Au făcut circ, iar Țiganii Penticostali, Slugile Adventiste și Slugoii cu sânge pur Moldovenesc, au făcut tumbe în fața Șefului suprem (Ionică turcul- un bețiv ordinar- Primarul Ion Iacomi).

Cum toți (99%) cei prezenți sunt atârnători, adică primesc ceva de la primărie sau din primărie, sau alte avantaje în ceea ce fac, fiecare a făcut tot posibilul să pară mai cocoș, să se bată cu jandarmi, să amenințe, etc. Fratele Tudor Ioan și Fratele Micu Filip, Iacomi Alexandru și ceilalți 5-6 care aruncau cu pietre în mășina de pe drum au devenit victime, unul mai rănit că celălalt!

Și descătușați de alcool, au venit la noi la sediu să distrugă, să terorizeze, bucuroși că au reușit să obțină ceea ce vroiau!

Eu nu le-am zis nimic, insa, le pun la dispozitie locuitorilor comunei înregistrarea integrală a evenimentului.

Femeia care se aude în background este Sora Lascu Daniela, Profesoară în Școala Generală de Stat nr 1!

Haideți să îi auzim pe toți!

Locuitorii Comunei Dor Mărunt!

Există înregistrări video din unghiuri multiple iar faptul că Primăria ascunde aceste înregistrări, arată dezastrul pe care aceste înregistrări îl subliniază! Frații care vin să amenințe, toți cei care sprijină Clanul, persoanele care amenință, cei care au aruncat cu pietre, cu sticle, cu obiecte, etc. Este de datoria Primarului Ion Iacomi să publice înregistrările video complete, pe care să le suprapunem cu materialul audio de la noi, pentru corecta informare a opiniei publice! Să dea dovadă Ion Iacomi că este bărbat cu pantalonii pe el și nu stă tot timpul în comă alcolică si in vizita la biserica Adventista din Dor Marunt!

Fiecare sa raspunda pentru faptele lor! Puscariasii pentru amenintari, Marin Zolcsak pentru distrugere alaturi de Tudor Ioan ( cu raspunderea penala aferenta), iar Micu Filip si Tudor Ioan pentru fals in declaratii. Eu raspund deja, avand dosar penal deschis in cauza si voi raspunde in fata legii daca am gresit!

Asta înseamnă să faci Anchetă Jurnalistică în România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *