Blestemul vaduvei scuipate

În localitatea natală a Împăratului Iulian era de dimineață zarvă mare, cu moldovenii speriați de împlinirea blestemului lu tanti’ Măricica, care a fost jefuită, gonită din casă, scuipată și lăsată pe drum (așa zice legenda).

” -Să dea Dumnezeu ca praful să se aleagă de Imperiul Împăratului, iar castelul lui să cadă așa cum va cade cireșul împărătesc, rupt de trăsnet în trei bucăți, iar în urma lui, să nu mai rămână nici cenușă, nici piatră, nici „lacremă”. În ce-a de- a 13 zi a lui cireșar, când va trimite Domnul urgie iar cireșiul împărătesc se va zdrobi în 3 bucăți, Imperiul lui se va prăbuși, iar Zeii vor îngenunchia 13 zile mai tărziu, răpuși de sabia Domnului!

Așa cum mie mi-au luat căsuța și peticul de pământ, așa să îi răsplătească Dumnezeu, cu cate o patimă pentru fiecare lacrimă vărsată de mine, iar mintea lor să nu fie niciodată curată, burta lor să nu fie niciodată sătulă, iar setea niciodată potolită, sufletul lor niciodată curat!

Așa să-mi ajute Dumnezeu și Măicuță Domnului și Sfânta Treime!”

Prorocirea s-a împlinit!

Ieri 13 iunie, în ce-a de-a treisprezecea zi, la înălțarea cea sfântă, Dumnezeu mânios pe faptele Împăratului și mâhnit de hoția Zeului a trimis mare urgie, pentru hoția din Județul Călărași și abuzurile lui asupra oamenilor sărmani și nenorociți, cărora le-a furat votul, cu cuțitul în coastă!

Trăsnetul și viforul negru a rupt cireșul împaratesc, care este de fapt plop corcit cu frasin. Copacul în care Împăratul se suia de mic până în vârf, să pară mare, visând să crească în înălțime, el mereu trist că este pitic.

Îi era așa de drag că se suia în plop, cu cireșe dulci doar că să-și imagineze că falnicul copac este cireș! Cand a vandut ferma furată de vaci, turcului, Împăratul a cerut ca copacul (cireșul care era de fapt plop) să rămână al lui.

Urgia a culcat grâul împăratului, a zdrobit porumbul cu piatra și a nămolit orazul Împărătesc, doar biserica rămânând neatinsă în toată localitatea, în miez de noapte de credeau că se deschid gurile cerului de tunete și vânt, iar biciurile fulgerânde ale Domnului culcau grânele Împărătești.

13 zile până la prăbușirea Imperiului Împărătesc și dispariția Zeului Iliuță Vasile și a Împăratului Iulian. Teama plutește în toată împărăția, iar babele moldovence din Ogoru bocesc deja în mijlocul străzii, de durere, ca la înmormântare.

NR: Primarul Iulian Iacomi a fost trecut eronat în certificatul de naștere ca născut în Țigănași! Eroare materială.

Înălțarea Domnului a fost sărbătorită pe data de 13 iunie 2024.
Ziua de 13 iunie are o dubla semnificație, de ziua înălțării Domnului, ereticii au fost avertizați că sfârșitul lor e decis!

Stiu Iliuță Vasile și Iulian Iacomi despre care văduvă este vorba și care este copilul orfan, care este căsuța furata și cât de mare a fost suferința femeii și a copilului rămas orfan!

Daca Procurorul Călărășean nu face dreptate, vine Dumnezeu și plesnește din bici, să audă cine are urechi și să vadă, cine are ochi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *